Se že ozirate nazaj, v vroče poletne dni in rišete spomine na poležavanje na plaži, prijeten oddih in polnjene baterij? Za vas imamo odlično novico – konec avgusta ne prinaša tudi konca poletja.

Ste za indijski ali indijanski oddih?

V portoroških hotelih LifeClass nas v septembru čaka INDIJanSKO poletje, katerega skupaj z vročimi temperaturami prinaša indijski Ayurveda oddih ter pravi Detox telesa. Na blagodejni mediteranski klimi boste globoko vdihnili morski zrak, poln antioksidantov, specialistki ayurvede se boste pridružili na jutranji jogi ali meditaciji na sončni terasi s popolnim razgledom na morje in Portorož. V Shakti - Ayurveda centru boste preizkušali prvovrstne Ayurvedske tretmaje, ki temeljijo na tradicionalnem izročilu, certificirani terapevti iz Indije in profesionalni Ayurveda terapevti pa vam bodo pomagali pri odkrivanju svoje doše. Ste inteligentna, občutljiva in tekmovalna pita, mogoče sproščena, odpuščajoča, stabilna in zanesljiva kapha ali pa ustvarjalna, domiselna in zabave željna vata?

Ravnovesje treh doš vzdržuje življenje in ohranja vaše trdno zdravje, njihovo neskladje pa prikliče telesne in duševne težave. Več informacij na www.lifeclass.net.

Septembra nas čaka INDIJanSKO poletje! • Zdrave odločitve • Sensa.si

Se že ozirate nazaj, v vroče poletne dni in rišete spomine na poležavanje na plaži, prijeten oddih in polnjene baterij? Za vas imamo odlično novico – konec avgusta...