V soboto pozno zvečer se luna pomakne v znamenje Strelca, kar bo pozitivno vplivalo predvsem na pripadnike ognjenih znamenj.

Prevzemala vas bo potreba po širjenju obzorij in duhovni rasti, iskali boste višja spoznanja in plemenitili obstoječa znanja. Sposobni se boste navdušiti nad kupom stvari, iz katerih potem ne boste potegnili pravega bistva. Svoboda razmišljanja in individualizem postaneta izjemno pomembna, ne boste prenesli občutka, da bi vas kdorkoli omejeval.

Privlačila vas bo misel na potovanja, ki se lahko spontano konča z nakupom letalske vozovnice, nasploh pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti in lahko se zgodi, da presežete svoje finančne sposobnosti.

Velikodušnost in pretiravanje hodita pod vplivom lune v Strelcu z roko v roki, vendar se boste s posledicami obremenjevali manj kot običajno, saj boste samozavestni, včasih pa celo vase zagledani. Poštenost in iskrenost bosta na prvem mestu.

Kvadrat med Soncem in luno prinaša nekaj ovir v odnose, težko boste prikrili resnico in prava čustva, zato se niti ne trudite, raje predstavite zadeve takšne, kot so v resnici.

horoskop.si

Vpliv planetov čez vikend: Spontano potovanje • Planeti • Sensa.si

V soboto pozno zvečer se luna pomakne v znamenje Strelca, kar bo pozitivno vplivalo predvsem na pripadnike ognjenih znamenj.