Članek
Delovno v marec!
Objavljeno Mar 03, 2020

Pozdravljeni ponovno. 

Kar ne morem verjeti, da je že mesec marec. Zime praktično ni bilo pri nas. Otrokom lahko o snegu samo še pripovedujem, kot nekaj iz preteklosti.. razen, če se odpravimo v Avstrijo na smučanje. A me to zimo nekako ne vleče na dopust (kar ne pomeni, da ga ne bi rabila), ker sem "padla" globoko v delo. 

Sprejela sem tudi veliko odločitev - skoraj dokončno sem že pomahala našemu družinskem podjetju, saj grem novim izzivom naproti. Delam v večini samo še na daljavo za družinsko podjetje, predvsem pa še vedno skrbim, da so naši proizvodi umeščeni na prvo stran Googla - https://www.univerzal.si/https://www.univerzal.si/cnc-struzenje. Nemški trg - še ostaja upanje: https://www.univerzal.si/de/lenkungsteile https://www.univerzal.si/de/vakuum-komponenten. Vztrajam in vztrajam. 

Tudi moje Zobozdravnice so z mojim delom zadovoljne, uredila sem njihovo spletno stran v skladu s SEO pravili, kar pomeni, da so vsebine urejene tako, da bojo z nadaljnim delom lahko rangirale visoko na spletu. Zanimivo je, koliko sem se naučila o zobnih implantatih - http://skylab-dental.si/zobni-implantati/, pa o tem čemu je sploh potrebno slikati zobe ter čeljust - http://skylab-dental.si/rtg/, in s ponosom ustvarjam kakovostne objave - http://skylab-dental.si/totalna-zobna-proteza-na-implantatih/

Vsekakor Skylab Zobozdravstvo(http://skylab-dental.si/) ima potencial uspeti na spletu, vendar je potreben čas in veliko dela. Začela sem z aktivnostmi tudi na njihovem Facebooku. 

In kar ne smem pozabiti omeniti - nastalo je novo spletišče: www.sabinabizjak.com. Urejam in dopolnjujem ga počasi, saj to počnem prvič (delam spletno stran!). Ko bo stran pripravljena, jo lansiram. Potem napišem zopet kakšno misel tu :)

Do takrat pa svetujem nekaj kar sem se naučila v moji karieri: Življenje je prekratko, da bi delali (samo) za denar. 

Delajte dobro in delajte, da boste tudi vi zadovoljni, ne samo vaš šef :)

Do slišanja.