Članek
Nove volitve ne bodo spremenile ničesar, zapomnite to, družba draga!!!
Objavljeno Oct 02, 2021

Mar resno mislite, da je v Sloveniji problem samo vlada? Ne!..., gre za svetovno agendo, vlada le sodeluje! Če ne bi Janševa, bi pa katera druga od vseh, ki so sedaj v opoziciji!..., to je jasno povedala tudi (Damjana Bakarič). Veseli pa me, da je na nocojšnjih-petkovih protestih prvič bilo slišati med govorci o novi družbeni ureditvi, novi ustavi in da se poslovi strankarstvo iz hiše demokracije. Mi imamo le še hišo demokracije, poslanci jo pa že dolgo ne spoštujejo, kaj še ustavo. Vsa čast tudi gospodoma iz Sinteze, ki sta podala nekaj zelo koristnih smernic za novo sistemsko ureditev v državi!

Kot sem že zgoraj napisal, bi enako s tujimi agendami sodelovala katera koli druga vlada pri nas, samo malo bolj prikrito in hinavsko, kot so nas vodile že vse dosedanje desne in "leve" vlade od bivše ZKJ, LDS, SD, SMD, LMŠ,.....itd! Za tiste, ki so slepi in gluhi s prazno glavo, ali pa se derejo na protestih, bi bilo dobro, da preverijo od kod so bivši komunisti, danes mnogi od njih, največji kapitalisti!

Kdo nas je vključil v EU in NATO (prodaja najboljša podjetja, banke, letališča,....), da se lahko legalno krade delovne in poštene ljudi ter imamo mafijo na oblasti že 30 let, ki prodaja Slovenijo in Slovence tujemu gospodarju, ter zavaja narod pod lažnimi parolami o svobodi človekovih pravicah in demokraciji! Kdo je zdaj tu nor in takšen primitivec, da naseda levici ali levi politični opciji, ki naj bi bila boljša od desnice in je vsega kriv JJ, kot da si je on izmislil corona pandemijo! Potrebno je malo vključiti možgančke in pomisliti v leta nazaj, ko so nas vodili tudi levaki, kajti ti pa niso toliko lagali kajne?..., ja ja bili so tiho in nas le na hinavski način okradli in razprodali. Niso to počeli samo desnaki družba draga, le priznati se je potrebno, sebi prvo!

Ljudje nismo vsi butalci in vemo, da je bil pred JJ PV M. Šarec s kvazi levico, pred njim pa tudi pretkan in pokvarjen Cerar s svojimi priskledniki, ki niti sami s sabo niso znali sodelovati in samostojno reševati probleme razvoja Slovenije, zato so kot pohlevne ovčke ali umski invalidi slepo ubogali EU birokracijo!

Žal ali na srečo iz te levo-desne moke ne bo več kruha ali mafije na oblasti, kajti večina z malo kmečke pameti v Sloveniji se prebuja in ve, da takšne mafije na oblasti več ne potrebujemo, kaj menite? Pri nas je skrajni čas za spremembe v celotni politiki, v novi DRUŽBENI UREDITVI, z novo ustavo, ki bosta za vzor napredne- varne države, v njej pa srečne ljudi-državljane!

Združili so nas z NATOM- z Ameri, kamor se zmeče na kubike denarja!..., zakaj jih Avstrija ne potrebuje in še mnoge druge države. Ja ja, veliko je bilo narejenih napak in mnogi zanje ni ne veste, pa ni kriv samo Janša in njegovi sedanji pomočniki. Neki pred Janšo sledili tudi Cerarju. Hinavci so pa vsi, ne glede iz katerega zornega kota jih gledaš.