Članek
Smo družba humanih državljanov in na to smo lahko ponosni!
Objavljeno Nov 26, 2019

ZELO ŽALOSTNO PA JE, DA ŽIVIMO V KREMPLJIH NE POŠTENIH, SKORUMPIRANIH IN SAMOVŠEČNIH POLITIKOV!..., TI PA SO BREZ SOČUTJA, brez vsakih manir DO SOČLOVEKA IN DO SVOJIH LASTNIH DRŽAVLJANOV.

                                                                                                                                                                                              Sami državljani se moramo boriti za pomoč ljudem s posebnimi potrebami in vsemi ostalimi, ki ne morejo preživeti sebe, kaj še svojih družin. Koliko je še osamelih, bolnih in da ne naštevam.
                                                                                                                                                                                       Državljani se moramo boriti tudi za pomoč obubožanim, ki nimajo za preživetje, za lačne otroke, ki jih je preko 35.000 v naši lepi in pokvarjeni deželi, vseh obubožanih in prizadetih pa preko 200.000. Se vam zdi vse to še normalno?..., ne, ni normalno, še manj doumljivo, ko pomislimo, da tega nismo doživljali v prejšnji družbeni ureditvi in smo bili državljani socialno zaščiteni, varni, zaposleni in da ne naštevam vsega.
                                                                                                                                                                                                 Kaj pa danes, vse strankarske vlade so poskrbele, da se je na veliko kradlo, ropalo po bankah in po dobro stoječih podjetjih ustvarjalo pa žal nič!... Niso ukrepali ni po sodiščih, da se rešimo te kradljive golazni in tako počnejo še danes. Nam je res potrebno, da imamo na svobodi toliko kradljive mafije lopovov, raznih politikov, bančnikov podjetnikov in še in še!..., poleg vsega pa nas krade in izkorišča še RKC in Vatikan.
                                                                                                                                                                                                  Pa kje mi živimo zavraga svetoga, da se moramo sami boriti za obstoj prizadetih in revnih otrok-družin in ostalih prizadetih državljanov, da ne bodo lačni!..., oblast pa dopušča in ne sprejme zakonov, po katerih bi sodišča imela možnosti obsoditi vsaj največje lopove v državi. Vsi dobro vemo, kdo so, po večini se pa vsi rešijo z dobro plačanimi zagovorniki in luknjami v zakonih!..., kam vse to vodi družba moja, kam in kako dolgo bomo še kar mirni in tiho prenašali vse to lumparijo?
                                                                                                                                                                                                   To je potrebno prekiniti na kakršenkoli način in družbo pripeljati do zdravih temeljev, na katerih se bo gradilo, ustvarjalo in spoštovalo Ustavni red. Trenutno pa tega že nekaj let kršijo prav tisti, ki nam bi morali biti za vzgled...