Članek
ŽIVIMO V ZAVAJAJOČI- DRUŽBENI UREDITVI, KI NAS NA VSEH PODROČJIH LE LAŽE!
Objavljeno Apr 30, 2019

Ko se boste pričele vse zmanipulirane in ne odgovorne stranke boriti za dobrobit ljudi, svojih državljanov in ne le za svoj prestiž, se vam ne bo več potrebno pogajati in boriti z državljani za vaše glasove na volitvah!..., pa naj se gre za katerega koli kandidata in iz katere koli stranke. Sedaj pa vleče vsaka stranka svoje vajeti, na svojo stran, tako doma, kakor tudi v evropskem parlamentu in vse dokler bo potekala tovrstna vojna za glasove, ne bo uspeha nikjer, pa naj bo to kjerkoli, doma ali v skupni Evropi.

Se sploh zavedate vsi skupaj, koliko enega denarja se zapravi samo na tem področju promocije?..., verjetno ne pomišljate o tem, pa bi morali!..., veliko nas državljanov, se zelo dobro zaveda, koliko vse to stane! Da zaboli glava!..., zaboli pa nas tudi, ker se ne zavedate, koliko lačnih in obubožanih imamo po Evropi in da ne omenjam, koliko jih imamo doma v naši Sloveniji, stranke pa denar zapravljate tam, kjer ga sploh ne bi bilo potrebno, namesto, da z tem denarjem, nahranite obubožane in lačne otroke. Gabi se mi že vse skupaj od vašega nenehnega fehtarjenja na čas takih ali drugačnih volitev!..., za ljudi, državljane se vam pa, da ne napišem kaj!

Z malo več pameti, racionalnosti in odgovornosti, pa bi bila lahko krava cela in volk sit, kar pa menim, da vam v tako skorumpirani družbeni ureditvi, ne bo nikoli uspelo in to je res žalostno. V tovrstni sistemski ureditvi, kot jo živimo sedaj preživijo le vam podobni in kjer se pojavi in pleše toliko različnih strank, kot jih pleše pri nas, se ne more obnesti nobena stvar, tako tudi volitve ne, ker še zdaleč niso realne!..., temveč so vse skorumpirane, kot vse, ki nam jih ponudite doma in iz Evropske skupnosti!