Članek
Spremenimo nekaj v tej državi, da ne bomo prej v popolnosti izropani vsega, kar je naše!
Objavljeno Feb 05, 2018

Dovolj velika podržka državljanov, bo sigurno jasen in pozitiven napredek pri vsakem zalaganju za spremembe v državi in za ljudi.

Poskušajmo verjeti v projekt na odtujitvi skupne naše lastnine, zato jih moramo tudi podpirati pri delu vsaj mi, ki malo treznejše razmišljamo in vemo, da se vse da, prav vse, če je le volja ljudstva dovolj močna, kajne?

Tukaj se gre za naše lastništvo, ki nam je bilo odtujeno- ukradeno dobesedno!..., vse vlade do sedaj, so kršile ustavne zakone, kakor jih še danes, zelo jasen primer: "Luka Koper!" drugo nimam namena pisati!...in to krivico do državljanov, ki so nam jo povzročili in nam jo še povzročajo, bodo morali sprejeti in vrniti vse, kar so nam odtujili- dejansko pokradli!..., če ne v tej vladi, pa v naslednji!...

Le od nas je odvisno, jih bomo podprli v SLOGI tudi pri tem, da pridejo v parlament in po možnosti tudi v koalicijo!..., vse je v rokah samo nas državljanov!... Ne nasedajte spet raznim obljubam, ki jih bodo trosili na veliko stari akterji starih strank, ki so vse zavozili, pred vsakimi volitvami pa so imeli polne goflje samih obljub in laži!

Skoncentrirajte in skulirajte se na skupino SLOGA in še koga novega, ki ne obljublja preveč, temveč dela na resnih projektih za ljudi in državo!..., med njimi je tudi Ljudska iniciativa za spremembe, kjer se borimo za novo družbeno ureditev, novo zakonodajo za volitve in novo ustavo! OSVOBODIMO SE ŽE KONČNO STARE RAZPADAJOČE ŠARE, KI NAS ŽE LETA SAMO UNIČUJE IN KRADE!