Članek
Slovenija naj izstopi iz evrocone in NATA, le tako bomo obvarovali pred zajedalci sebe in državo!
Objavljeno Nov 21, 2017

"Zadeva je ta!..., da česar se takrat, ko smo uvajali evro, ne leta 1999 v EU in ne leta 2007 v Sloveniji, nismo zavedali... Da namreč uvedba skupne valute pomeni, da bo treba odpraviti ne samo nacionalno suverenost, ampak tudi demokracijo v državah članicah!... Skupna valuta ne pomeni samo očitnega – da se je treba odpovedati svoji lastni valuti in suverenosti pri izvajanju monetarne (in posledično tudi fiskalne) politike.

Pomeni tudi, da ko asimetrični šok (lokalna kriza) prizadene eno ali nekaj držav, bodo zaradi nezmožnosti reagiranja s specifično ekonomsko politiko na krizo reagirali samo v tej državi ali državah z problemi in težavami!... Prebivalci teh držav bi utrpeli več gorja kot bi ga, če bi države imele svojo valuto in s tem suverenost nad ekonomsko politiko... Lep primer je Grčija in tudi mi nismo bili daleč od tega!..., kar pa ne pomeni, da smo pa lahko sedaj mirni. Kaj kmalu smo lahko spet tam ali celo na hujšem, kot smo bili v času, ko je sprejemala vlado Bratuškova in nas po vseh težavah le nekako rešila iz govna.

Če bomo še naprej pod EU. se nam lahko pripeti, da končamo na zelo tankem ledu, če ne bo še kaj hujšega. Razmišljajte o tem zelo resno in trezno, saj smo imeli že do sedaj, zelo slabe izkušnje z našimi oblastniki in vso politiko!..., za zelo kratko obdobje, morda le nekaj mesecev so nas sposobni spraviti ob vse, kar se še drži družbenega in kar niso prodali, pokradli in pošenkali RKC- ju!... Zato čimpej iz te skuposti ven, ker v družbi njih, je za Slovenijo zelo tvegano.
Vsaka suverena država, bi lahko s ciljno politiko, celo omilila krizo in gorje svojega prebivalstva, skupna monetarna unija pa pomeni enotno politiko za vse. Še več, pomeni skupna pravila in sankcioniranje odstopanj od teh pravil!"

Tudi z članstvom v NATU smo na zelo tankem ledu, koliko financ nam pobere to članstvo, naši vojaki so izpostavljeni in razpršeni na največjih žariščih nemirov v svetu, ki jih povzroča prav Amero mafija, katere ni moč nasititi vsestransko. Nam je res NATO toliko potreben, premislite dobro!... Čemu mora biti naša država toliko obremenjena zaradi NATA, naša vojska pa doma rapidno hira- stagnira, ker nam dobesedno poberejo in izčrpajo vse finance, z katerimi bi lahko maxmalno zadovoljili potrebe naše vojske in ne bi bila toliko osiromašena.

Ne strahujmo, da nas bo kdo napadel, pa tudi, če bi prišlo do kakih nemirov nad našo malo Slovenijo, jo bomo znali sami ubraniti!..., saj smo jo tudi pred JLA in to celo ne pripravljeni!... Poleg poklicne vojske bi potrebovali ponovno vpeljati, obvezno usposabljanje za vse mlade v državi, fante in dekleta, vsaj katera bi imela to željo. Za nas bi bilo veliko pametneje, da se povezujemo z Rusi, kateri bi nam bili še kako pripravljeni nuditi pomoč, če bi se znašli v stiski.

Tudi skupna evropska vojska, za nas in našo Slovenijo, ne prinaša nič dobrega, prej obratno. O vsem tem bi morala steči resna razprava na ravni vseh državljanov in ne samo političnih prodanih riti, ki nam vse zjebejo in uničijo.