Članek
Ljudstvu čast in oblast, le tako bomo v naši državi spet svobodni, socialno in pravno zaščiteni!
Objavljeno Nov 15, 2017
Verjetno tudi sami opazite!..., mnogi celo občutimo, da v naši državi že večino državljanov živi pod diktati piratov Amerov in svetovne mafije, močnih korporacij in posameznikov, ki prinašajo zelo negativno nastrojene zahteve do naših politikov in do posameznih državljanov naše države. Za pomoč pa so si pridobili še naše domače izdajalce, ki delujejo v njihovih umazanih igrah.
 
Odrekajo nam svobodo pisanja, izražanje nezadovoljstva v mafijsko prilagojeni družbeni ureditvi!..., omejujejo, sledijo nas po vseh spletih, tudi po zasebni pošti na fb. v to sem se prepričal danes!..., kar pa je najhujše, da nas z dneva v dan siromašijo, zatirajo! Črpajo vse mogoče v naši državi, naša oblast pa jim pri tem še celo pomaga!..., izkorišča delavca in zanemarja lasten narod v podporo svetovni mafiji.
 
Žalosti me, da prav vse te svinjarije nad svojim narodom, počnejo tudi naši sodržavljani, ki delujejo na oblasti, politične prodane riti, ki so zaradi požrešnosti po kapitalu in v denarju spregli z vso svetovno mafijo tatov in uničevalcev narodov po vsem svetu. Svoj, slovenski narod vodijo in peljejo v pogubo, igrajo se z nami počasen a zelo učinkovit genocid!... In VI spoštovani sodržavljani, VI VSI!..., kateri bi se morali dvigniti vsaj v besedi!... VI pa se v večini umikate med štiri stene, da vas ja kdo od teh prodanih izdajalskih riti ne sliši, opazi, da še znate govoriti!... Čakate, mirujete, kot ustrahovane miši in čakate na boljše čase, na spremembe v državi, katere naj bi vam jih priborili drugi?..., mnogim od vas strahopetcev se še na volitve ni dalo iti… In kaj lahko pričakujemo aktivni od vas, tako lenih sodržavljanov, če si sploh še zaslužite tega imena in vas je še vredno moč poimenovati za sodržavljane! Med vami pa lahko prištejmo tudi kar nekaj naših oblastnikov, politikov in vse tiste na raznih položajih, ki izdajajo, zatirajo naš slovenski narod in delajo v prid tuji mafiji.
 
V zgodovini si je bilo potrebno krvavo priboriti pravice do volitev, da smo kot narod suvereni in priznani tudi v svetu!..., samo ne na tak način, kot ga kažete posamezniki danes, borbe za te pravice in da sploh še obstaja narod Slovencev niso bile lahke, vi pa vse to zanemarjate!... Ne zavedajoč se, da je to vaša državljanska obveznost, pravica in spoštovanje do vseh tistih, ki so si jo tudi z življenjem nekoč, morali priboriti! Kako lahko ta vrsta ljudi, ki zavrača težko pridobljeno-priborjeno za ves slovenski narod, sploh še kritizira situacijo v državi in pričakuje neke spremembe v družbi, kako za vraga?
 
Ne zaslužite se jih, tako vam povem!... in privoščim vam, da se vam le za nekaj mesecev približajo dnevi, ko bo vaš hladilnik prazen, le tako boste prisiljeni dvigniti svoje riti, kaj prebrati, napisati in morda se vam tudi v glavi premakne še kak zdrav kliker razuma v zavestno in treznejše razmišljanje! Ljudstvu čast in oblast, le tako bomo v naši državi spet svobodni, socialno in pravno zaščiteni!..., dokler pa ne bo prišlo do teh sprememb v družbeni ureditvi, lahko le sanjamo o lepšem in znosnejšem življenju, žal!... A ne za vse, veliko njih bo živelo na visoki nogi, kar se dogaja že danes, izdali so nas vse in živeli bodo še naprej na vaš, naš račun, z vašimi žulji si bodo kopičili svoje račune povsod po svetu, nas pa počasi zatirali in potapljali v žlici vode, če se ne bomo priborili sprememb na vseh državnih področjih.
 
Če bi več brali, bi se lahko seznanili z veliko izdajalskimi primeri pri nas in to še ne dolgo nazaj, tako pa se dela tudi sedaj med izdajalci in tistimi amero mafijami, ki jih mastno plačujejo!..., tudi, ko se je šlo za osamsvojitev te države in o katerih so pisali prav tisti iz CIE, ki so plačevali velike zneske in nagovarjali naše takratne vplivneže v državi, da nas nagovarjajo, kreniti po poti pokvarjene demokracije!..
 
Ni nam bilo še dovolj, krenili smo še naprej in se pridružili še NATU in EU, sebi pa nakopali le gorje, ki ga še kako občutimo danes. In kaj sledi še naprej?..., veliko tega bi se dalo napisati, je pa kar prav, da o vsem tem pričnete razmišljati tudi sami. Kot prvo pa si preberite ta zapis na tej povezavi, vsaj kdor razume!
 
DELITE PO SKUPINAH IN NA SVOJIH ZIDOVIH, MENI JE ONEMOGOČENO!