Članek
Ko v državi pričnejo umirati vse inštitucije, ki naj bi delale v dobrobit državljanom! Kam nas to pelje?
Objavljeno Sep 04, 2017

Povezave:

Nastavi kot glavna slika

ŠE MARSI KJE DRUGJE JE ODPOVEDALA DRŽAVA, LE DA SE DELAMO SLEPCI IN GLUHI, OBLASTPA RAJŠI MOLČI O STANJU V DRŽAVI. MORDA NAM BO MAR, KO BO ŽE ZA VSE ŽE PREKASNO!

Kakšne možnosti imajo iskalci stanovanj? Ploštajner: Država je na stanovanjskem področju popolnoma odpovedala. Sedaj bo slaba banka še prodajala, dokler je ostalo še nekaj stanovanj zaseženih zaradi nekritja bančnih posojil in kaj potem. Gradbena podjetja so uničili, graditi nima kdo, razen tuja gradbena podjetja, samo za goljufe jih nihče ne bo gradil na svoje stroške. Kar pa se še prodaja, se denar (ne) namenja v izgradnjo novih stanovanj, ne takih in ne drugačnih, temveč ga naši zapravljivčki na slabi banki in pregnani politiki zapravijo!..., pozablja se pa na državljane, ki so poskrbeli za sanacijo bank. Banke je bilo potrebno sanirati zaradi ne kritih posojil in sedaj se prav za ta iztržek od stanovanj, ki so bila zasežena gradbenikom v stečajnem postopku in so propadla zaraadi teh ne kritih posojil!..., ne krijejo pa se sedaj dolgovi od prodaje teh zaseženih stanovanj.

Za dolgove je država obremenila nas, državljane, naše otroke in tudi vnuke, da bomo plačevali ne vem koliko let. Koliko je še vojaških stanovanj, ki vojski in državi dobesedno propadajo, namesto, da bi se vlagalo nekaj tega denarja, ki ga nakasirajo od novih stanovanj v obnovo in ponudilo mladim družinam ali socialno ogroženim. Kar pa jih popravijo, jih prodajo in denar spet konča pri izkoriščevalskih goljufivih - barabah na slabi banki, o njih je bilo pa že dovolj napisanega, kajne?... Tako pač deluje ta naš pokvarjen sistem in naša politika!..., država se norčuje iz vseh nas državljanov, norčuje se iz mladih družin, ker se jim fučka, kako si bodo ustvarjali družine, fučka se jim za ogrožene, za njih so se navadili, da poskrbijo razna neprofitna in humanitarna društva in umetniki z prodajo slik, le tako še narod preživi!..., od angažiranosti in dobre volje srčnih ljudi. Kup problemov je v državi, za katere bi morala še kako poskrbeti oblast, pa skrbijo le za svoje riti in čakajo, da jih bomo ponovno volili!...Ne pajaci goljufivi, ne!..., za vas se bo z temi volitvami končalo potovanje v politiki, dovolj ste zasrali in uničili, da ste sebe obogatili. Dovolj je tega sranja že vsa ta leta, narod vas ne prenaša, že preko ekranov ne, kaj še v živo! Fuuujjjj gamad nesposobnežev!

Pa da preidem še na drugo področje, ki je tudi zelo pereče. Najbolj žalostno, da je na stanovanjskem področju v popolnosti odnehala tudi sociala-pogrnila je na vsem področju neprofitnih stanovanj, v tem je še večji problem. In kdo mislite si na ta račun sedaj polne žepe?..., ja prav tisti slovenski nevidni goljufi, ki so si po minimalnih cenah, nakupili ne vem po koliko stanovanj in jih prav fino tržijo. Narod pa trpi, ker nima za živet, če mora plačati drago najemnino, pa za hrano ni, kajne? Vsaj jaz osebno poznam enega, ki ima zakupljeno celo etažo v stanovanjskem bloku in v tej etaži je devet stanovanj, različnih velikosti.

O vsem bi se dalo na veliko pisati, malo razmislite o prepletenih verigah, ki so bile že dolgo tega nazaj, dobro načrtovane, kako se bo obogatelo na račun družbe in potem molzlo narod. Povsod, prav povsod, na vseh možnih področjih nas uničuje ta pokvajen družben sistem. Sprašujem vas gospoda, se mu bomo uprli ali še kar naprej moledovali in jamrali, kod vozi barka? Slovenski narod, zbudi se že končno!