Članek
Ko se sistem kapitalizma in neoliberalizma ruši sam od sebe!
Objavljeno Jan 23, 2017

Sedaj je moč opaziti Clintonove privržence kapitalizma, kako množično podpirajo propadle demokrate. 20. januar leta 2017 je pomemben za ves svet in ne samo za Ameriko!

Finančno močne elite, ki vsi finanacirajo v nemire po svetu, med temi elitami je vsa mafija elitnih svetovnih umetnikov, kot so pevci, filmski igralci, ki podpihujejo stavke in shode po vseh večjih mestih sveta.

Na stavkah je moč videti te umetnike in kdo vse od njih je vpleten v te svinjarije in vojne po svetu. Podporniki niso samo iluminati kot je Soroš in njemu podobni milijonarji, temveč je vpletena vsa elitna umetniška mafija, ki je premožnejša in je ravno tako vlagala v donosne posle, kot je orožje.

Njih plani oplemenjevati svoje bogatstvo so se razblinili, v planu pa je bila tudi III. sv. vojna, kjer bi preživeli le najbogatejši zemljani in to se jim je spridilo. Nemiri se bodo še nadaljevali in mira še ne bo kmalu konec, skrbeli bodo za nemire po svetu še naprej in ne samo po ZDA, pa čeprav vedo, da ne bodo dosegli prav nič, se sedaj le maščjejo, ker so jim plani splavali po vodi.

Zavedajte se pa tudi tega, da imamo tudi med našimi elitami mafijo, ki ravno tako podpira vso to drhal. Če me pri vsem tem kaj veseli, je pa to, da se oderuški sistem sesuva sam od sebe in da bo tega zasvojenega neoliberalizma že enkrat kraj, elite pa naj pocrkajo kot lačne hijene!

Družbeno lastnino je potrebno vrniti ljudem. Nas je že preko 3.990, od tega 2.222 e podpisnikov. Podpiši z nami na tej povezavi in jo deli: https://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

Zahvaljujem vsem na lepih komentarjih, Rastko, Abram, zemljan, naši ljudje še marsičesa ne vedo in tudi težko dojemajo take informacije. Človek bi rekel, PA TO NI MOGOČE, žal pa vse to še kako drži, bili razočarani in presenečeni še toliko, je to resnica. Zahvaljujem tudi tebi Radmila, le razsodni lahko prejemamo dejstva, da se sedanji sistem ruši sam od sebe, lakomnost prestiža se končuje in čas je, da se nekaj spremeni na tem svetu. Še bo prihajalo do velikih nemirov kapitalistične drhali, to pa nas naj ne bi vznemirjalo, prej veselilo. Tramp je že podpisal tudi za ukinitev trgovinskega sporazuma TPP, ki smo se ga otepali. Tudi za Slovenijo, še posebno za malega človeka, bo ob spremembah v ZDA šlo na bolje...

Romano :)* Hijene so mrhovinarji:)

mi je všeč, da na prvi sliki Trumpa v ovalni pisarni obkroža njegova družina............. ter da je prisegel tudi na svojo otroško Biblijo, katero mu je podarila njegova mama.....in je bila nad masonsko Biblijo Abrahama Lincolna ta človek se zaveda pomena družine, katere vlogo nekateri poskušajo uničiti.......predvsem tisti, ki se zbirajo na shodih proti njemu ter tisti, ki te proteste organizirajo prav nič ne pogrešam lažnega blišča holivudskih zvezdic, ki so mu razočarane obrnile hrbet