Članek
15 mlijonov letnega zaslužka, evropskega kapitalista!
Objavljeno Jun 23, 2016

Francozi neuspešno proti plači predsednika Renaulta, dobil je 15 milijonov evrov

SAMO ZA PRIMER, V KAKI SVINJARIJI ŽIVIMO. EROPA IN TA SISTEM KAPITALISTOV BO POKONČAL TUDI NAS, ČE MU NE BOMO OBRNILI HRBTA...

v Franciji so ljudi osiromašili že veliko pred nami, taka gamad neoliberalov se pa nažira in razsipava z denarjem, S katerim bi bilo moč rešiti in nahraniti nešteto revnih družin, lačnih ust. Tudi pri nas ni sedaj nič drugače, le denarja ni toliko, kot ga ima Francija za svojo živino preseratorjev.

Kaj naj porečem na vse skupaj, na svetu je dovolj denarja, dovolj prostora, dovolj hrane za vse ljudi, porazdelitev le tega, pa ne pravična. Zamislite si lahko tudi, koliko enega denarja se porabi za vojsko, razne vojne posege, ki jih svet sploh ne potrebuje, potrebuje jih le umazana drhal kapitalistov, ker jim nikoli ni dovolj. Vedno si želijo več in več!

Na tem svetu bo vedno tako, s sistemom lahko le zmanjšamo ali omilimo kriminal in nepraviščnost v svetu, ni pa vse to moč, tudi zatreti! Zakaj? Zato, ker je tako početje zasidrano v človeku, že od pamtiveka- tisočletja, že iz časa antike, rimskega imperija, srednjega veka in vse do danes. Način in borbo za prestiž bo na zemeljski obli spreobrnila le narava, nikakor pa ne človek, pokončala živa bitja in v nadaljnji evoluciji naselila na to obličje povsem nov rod, stvor v človeški ali hudičevi podobi le, da take imamo na tem prostoru že sedaj.

V tem danem trenutku, ki pa ga živimo sedaj, pa Bogovi še zdaleč niso pravični ali naklonjeni ljudstvu, revežu, prej kapitalistom, pa naj bodo muslimanski, katoliški ali kogaršnji. V ljudeh ni vrednot do sočloveka, temveč prevladuje zlo, človeka nad človekom in mislim, da nismo daleč od resničnega potopa...