Članek
Ogrožena naj bi bila petina svetovnega rastlinstva, kaj pa ljudje in živali?
Objavljeno May 12, 2016
 
 
JE KAJ ČUDNEGA, DA PRIHAJA DO IZUMRTJA RASTLINSTVA
 
Po raznih zapraševanjih, ki jih vrši NATO na vseh področjih Evrope in sveta, razen v vzhodnih deželah in ostalih kontinentih, kjer nimajo dostopa, tega je moč opaziti že kar nekaj let tudi pri nas. Lahko pa le predvidevamo, da so naročniki tega zapraševanja močni lobiji in roparske korporacije, ki izčrpavojo svet z izmišljenimi krizami za lastno okoriščanje.

Ne čudi me, da se ni rastlinje, še posebno drevje v gozdovih, najbolj so prizadeti iglavci in kostanj. Vse to rastlinje se upira, ne more pa se ubraniti strupom in raznim kemikalijam, ki jih pršijo iz letal, katera so prirejena prav v ta namen. Pred vstopom v EU in NATO, tega ni bilo moč opaziti v našem podnebju.
Kaj vse dopuščamo, da se vrši v našem podnebju, ne spregovori nobena od svetovnih in ne naših strokovnih inštitutov-strokovnjakov, očitno ostaja do sedaj, vse to zapraševanje v strogi tajnosti. Ne moč je izvedeti, čemu koristi zapraševanje, se morda na ta način vrši hitrejša umrljivost populacije živeža na zemlji?
 
Če usiha in odmira rastlinstvo, je možen povdarek na hitrejšem izumiranju tudi na ljudeh in živalih, kaj menite? Veliko biologov in butanikov tudi pri nas opazi, da rastlinje kaže znake obolenj iz neznanih in ne dojemljivih vzrokov.
 
Zapraševanje pa je vsem na očeh, kako dolgo bomo še dopuščali, da se nad naravo, nad vsem živim, vrši pravi teror neuravnovešenih budal, kateri se gredo vojno na tih in pritajen način.
 
Ljudje se premalo zavedamo, da je cilj mafije, prestižne elite neuravnovešen in škodljiv za evolucijo naravnega ciklusa. Vrši se prisila uničenja nad naravo in nad vsemi nami, javnost in odgovorni pa o tem molčijo...

OGLEJTE SI POSNETEK
You need to see this HAARP Extreme Weather Activity!!! GEO-ENGINEERING Explained - YouTube

What is really going on with the weather, the truth is unbelievable. http://www.geoengineeringwatch.org/category/haarp-2/ http://climateviewer.com/haarp-sky-...

......................................................................................................................................................................

Botaniki iz londonskega Royal Kew Gardens so v prvem poročilu o stanju svetovnega rastlinstva našteli 390.900 rastlinskih vrst. Ocenili so, da je ogrožena kar petina rastlinstva.