Članek
Slovenija peta najbolj zelena država, se morda zavedamo tega, verjetno ne!
Objavljeno Mar 10, 2016

Ta naša dežela je prepletena z neizmerno naravno lepoto, ki pa jo ne znamo ceniti, vsaj nekateri, ki niso še videli nič od sveta. Jaz sem v mladih letih prekolovratil vse kontinente in se dobro zavedam, kako lepa je naša dežela. V njej najdemo vse, kar sploh narava lahko nudi človeku in če bi v tej naši deželi živeli pametni in ne hudobni ljudje, bi lahko živeli, kot mali bogovi vsi državljani.

Imeti bi morali več zanesljivih ljudi na položajih, v vladi, ki bi delali za skupno dobro vseh državljanov, morali bi si priboriti in zaživeti v novem sistemu, kjer bi se narod bolj povezoval z naravo, jo cenil. Narava ima v naši deželi toliko bogastva, da bi lahko živeli samo od njenih darov, le videti jih je potrebno. Če bomo pa vse te darove razprodali, tako, kot se to počne danes, bomo vsak čas na svoji zemlji postali, vsaj večina nas, le sužnji vseh kapitalističnih lastnikov, tujcev! Ne dovolite, da nam razprodajo vseh darov narave.

Kaj nam je za storiti, to trobim že ves čas po tem spletu, le da me ne slišite ali nočete, vsaj delno sprejeti odgovornosti tudi sami, da pridemo do nekih pametnih sprememb in rešitev, kjer bi zaživeli človeku spodobno življenje. Morali bi se povezovati-združevati, ne strankarsko, z političnimi ali verskimi usmeritvami, morali bi biti enotni in spoštljivi do vseh, ki želijo ohraniti vse te lepote in se zalagati za lepši jutri. Kako dolgo še bomo samo tavali, veliko časa več nimamo, da se ubranimo zločinskemu sistemu in sleparskim neoliberalom, kapitalistom, bančnim in gospodarskim korporacijam, lobijem, ki nam želijo uničiti in izničiti vse te lepote naše prelepe dežele in nas osebno. Ne pustimo se jim!!!...