Članek
Z osiranjem Tita, se ne bomo prebudili v lepše jutro, kdaj vam bo to jasno?
Objavljeno Feb 14, 2016

- odpri link in prvo preberi zapis,   Log into Facebook | Facebook

Toliko sovraštva, kot ga sejete eni ljudje in osovraženo gledate na Tita, ga proglašavate za diktatorja in obsojate, pozabljate pa na vsa srečna leta, ki smo jih vsi preživeli v njegovi Jugi. Kot, da namerno na vse to pozabljate in sedaj prisiljujete-posiljujete ljudi, da bi sprejeli vašo miselnost in živeli po vaših načelih ropanja te dežele in ljudi. Ko že toliko pišeš Igor, pišeš o diktatorstvu, naštej, kaj ti je toliko manjkalo v prejšnjem sistemu, čega si bil toliko prikrajšan, da toliko obsojaš. Vsi, ki mažete ime Tita in ga imate za dikratorja, bi bilo potrebno, da bi okusili življenje v Romuniji, v Vzhodni Nemčiji ali v Severni Koreji, tam bi lahkko občutili diktatorstvo in pravi komunizem.

Veliko laži trosite med svoje vrstnike in mlade vaše rodove, kateri niso živeli pod socializmom in Titom, ne uspe pa vam zamegliti razumnih...Blatite ga itak samo nizkotneži. Titu so zadnje časti izkazali štirje monarhi, pet princev, 32 predsednikov ter številni drugi ugledni državniki tistega časa iz 127 držav sveta. Leta 1980 ko je Tito umrl, pa je bilo na svetu 154 neodvisnih držav. Predsednik Tito je bil najbolj spoštovan državnik 20.stoletja, o tem ni dvoma. Če je nizkotnežem to všeč ali ne. Kaj smo pa pridobili za čas osamosvojitve, le to, da smo izropani normalnih pokojnin, ker nam je bil odtujen in izpraznjen fond pokojninske blagajne. Tega fonda ni bilo malo, če deset let nihče ne bi delal v državi, bi imel vsak upokojenec danes preko 1000 EUR pokojnine, kakor tudi orožje, ki se je prodajalo na črnem trgu, ves denar pa se je vozil v Avstrijske banke, do katerega so imeli dostop samo prenovitelji…(« Kdo vse se jasno ve!«)

Danes smo država in ljudje v popolnem razsulu, pokradlo se je vse, kar se je gradilo in ustvarjalo prav v času Tita, vemo pa, da so od vseh podjetij, ki so šla v stečaje in v prodajo imeli koristi , le skorumpirani, levi in desni. Vsi, ki so bili na kakršnem koli položaju v državi so kradli, kot srake. Kaj imamo danes od toliko opevane dežele, kot jo želite opevati prav na desnici, osamosvojitev vam je dala le svobodo govora, kar vam je bilo prej morda za spoznanje prikrajšano, niste pa bili prikrajšani za nobene druge ugodnosti. Imeli ste enake pravice, kot smo jih imeli ostali državljani. Zato nikar ne prepričujte ljudi, kdo je bil Tito, on je bil junak, legenda, človek, ki je znal povezovati vse Jugoslovanske narode in vsem dal enake pravice, možnost razvoja, in varnost za vse državljane, ni bil pa priljubljen samo doma, častil ga je ves svet in taki, kot so nam vodili in še vodijo državo, mu ne sežejo ni do kolen. 

Ves čas po osamosvojitvi, pa od naših, ki so vsa ta leta vodili in še vodijo to malo dvo milijonsko državico, ne premorejo kanček Titove dobrote in pokončnosti, od vseh teh namišljenih voditeljev ne moremo pričakovati nič lepega, narod lačen, brez služb, izropan, ni pravno zaščiten, brez vsakršnih pravic. Pravice si lahko privoščijo le kradljivci in skorumpiranci, ki jim ni potrebno odgovarjati za gospodarski kriminal in še in še! In kaj je bilo v Titovi deželi, državljani smo vsi delali, dobili solidna plačila za delo, gradili si domove, se šolali-izobraževali in vsak si je preko leta lahko privoščil lep počitniški dopust, o čemer se danes lahko samo sanja. Vse izropano, vse pokradeno, kriminalci in veliki tatovi pa se prosto sprehajajo po ulicah, to smo pridobili z vašimi prenovitelji, naj jih vzame sam vrag, pa od koder koli so se pojavili in nas pretentali, da smo jim po mnogih letih ponovno zaupali. Tega danes ne boste več doživeli, osel bo šel tretjič težko ponovno na led...

Le kam bomo prišli, če bomo nasedali raznim namišljenim klevetam, ki jih pišejo razni nasprotnki Tita, rajši naj pišejo o ustaških morijah v Jasenovcu in četniških klanjih povsod po jugu Srbije in drugod, banda morilska. Skrajni čas bi bil, da zgodovino prepustimo tistim pravim zgodovinarjem, ki ne skrivljajo resnico...