Članek
Naš parlament, poln samih prevarantov in pametnjakovičev...
Objavljeno Feb 13, 2016
- najprej odpri povezavo- https://www.dnevnik.si/1042729894
Pri nas v parlamentu je že utečena navada, da se debate že po navadi spremenijo v spotikanja, tudi z debelimi lažmi, če je to potrebno. To zelo radi počno v skupini stranke SDS..., pa da o Gorenakovih izivanj ne bom veliko govoril, ker ga že vsi prav dobro poznamo, po vsebini lažnivem in demagoškem zatrjevanju, kadar želi sprovocirati ves parlament in javnost, to pa je ponavadi vsakič, ko odpre svoja umazana usta polna umazane gnojevke. Tako tudi trosi in širi debele laži o višini zneska, ki naj bi ga Slovenija morala plačevati za azilante, iz SDS stranke slišimo vedno same laži, po tem že dolgo slavijo.
 
Se pa zadnje čase ne čudim, da je v naši vladi in kasneje tudi v parlamntu z leta v leto slabše...Resnično smo krivi sami volivci, da je tako. Vsakič pred vsakimi volitvami, nam naivnim državljanom zagodejo prevaranti z pretkanimi obljubami. Ker smo nekako na zadnjih volitvah v večini prisegali na osebje akademikov-profesorjev, raznih pravnikov, nismo pa ni najmanj slutili, da se bomo s to odločitvijo, le še bolj ušteli in da nas bo ta sestav intelektualcev, še bolj nategnil, kot so nas nategovali že vsa ta leta primitivneži, ki jih imamo možnost, še danes poslušati iz vrst SDS.
 
Smatrali smo, da je ta populacija visoko izobraženih ljudi poštena, zanesljiva in vredna zaupanja, kar pa se je kasneje izkazalo, da smo na strokovnost in zanesljivost le teh, državljani zagazili še veliko globlje v gnojnico koruptivnih, kot že vsakič pred tem. Bolj izobraženi, bolj goljufivi, ignorantski do judi, v njih pa samovolja in živijo v prepričanju, da so najintiligentnija bitja tega sveta. Država nam pa tone in to zaradi takih pametnjakovičev, kot jih imamo tudi sedaj v parlamentu in v vladi...