Članek
Zlate medalje za ves trud in napredek v državi...
Objavljeno Jan 19, 2016

BODO NAŠI POLITIKI DOBILI ZLATE MEDALJE, ZA VES TRUD IN NAPREDEK V REVŠČINI NAŠE DRŽAVE ? DALEČ STE PRIFURALI TO BARKO, VSAKA VAM ČAST, ANTILOPE POLITIČNE!

Kam nas je pripeljala vsa ta garnitura nesposobnih politikov, sicer je pa tako, da sposobni so bili sebi rezati kruh in svojim najbližjim, kar se lahko povsem enostavno in jasno vidi skozi vsa ta leta. V naši vladi, na vsem političnem prostoru, na občinski in državni ravni, je potrebno zamenjati vse garniture političnih funkcionarjev-veljakov.

Počistiti z vso navlako prestižnežev, ki se je 25 let hranila na račun naših žuljev, ni jim bilo dovolj državnega-skupnega premoženja, sedaj si lastijo še našega, kjer koli je to mogoče nas ropajo, mečejo iz lastnih stanovanj, razlog temu pa nekaj ne poplačanih položnic. Želijo si še naše krvi, uničiti naše dostojanstvo, tisto zadnje, kar še imamo in tega, pa jim ne damo!!!... NE! Ne smemo kloniti in jim dovoliti, nikomur od vseh teh pokvarjencev, ki so nam vsa leta do sedaj, krojili naša življenja, da se še kdo od njih povzpne in pojavi na političnem parketu, ne levi, še manj desni, ker so vsi popolnoma enaki.

Strogo jim moramo to preprečiti, dovolj je izčrpavanja, poberite se v svoje oaze, kamor ste v vseh teh letih prepošiljali nakraden denar, mi vas ne želimo, da se še kdo od vseh vas pojavi v politiki, pa bodite to desni ali levi. Gabite se nam prav vsi!!!