Članek
Predlog nove ljudske ustave...
Objavljeno Jan 09, 2016

1.) Predlog ljudske ustave.pdf

Predlog ljudske ustave po predlogi švicarske in primerjava z Ustavo Republike Slovenije iz leta 1991

2.) ZA NOVO DRŽAVO SLOVENIJO :: VTA MREŽA :: Blog :: MMC RTV Slovenija

Kot vsi prav dobro veste, nam ne ustreza ne sistem v katerem živimo, pa tudi ustavna ureditev je vsa skorumpirana, preurejena, neustrezna za eno sodobno mlado državico, kot je naša Slovenija. Zelo priporočam, da si dobro preglejte ta dva zapisa nove ustave, ki vam jih posredujem in katera nam bi bila ustreznejša do nas državljanov, kakor tudi sistem Bio-Humanizma.

 

Zavedajte se, da dokler ne bomo sprejeli nove ustave, ni moč uveljavljati novega sistema. Čas je za novo Slovenijo, kjer bo ljudstvo tisto, ki bo odločalo o naši usodi in ne nekaj samovšečnih bizgecev, kateri si polnijo samo svoje žepe, na nas ljudi pa pozabljajo, kot, da ne obstajamo. Lastijo si vsega, kar je lastnina nas vseh in prodajajo kakor jih je volja, narod pa hira.

 

Dovolj imamo tega sprenevedanja, laži, čas je za lepše življenje, za novo ustavo in za novi sistem, kjer bomo vsi srečnejši. Ne misliti, da je to ne moč doseči, ne zavajajte sami sebe in druge, da tega ni moč speljati v naši državi…(V življenju je mogoče vse, prav vse!)…, odvisno je samo od nas samih, če bomo pričeli razmišljati pozitivno in odločnejše, kot smo do sedaj. Vse se da, ni stvari na tem svetu, da je ne bi bilo mogoče speljati, na nas stoji ta svet in mi smo zmožni, da ga preoblikujemo.

 

Ne zavajajte se, še enkrat poudarjam, mala smo državica, res pa nismo tako junaški, kot so Islandci in ne tako krvoločni, da jih ne bi mogli vsaj delno posnemati. Smo pa narod z tradicijo, bogato zdodovino in tudi to nekaj šteje, kajne? Zato gremo naprej, samo naprej in ni sile, da nas lahko ustavi!

regea žaba, V mladosti sem stanoval v Trnovem. Murgle so relativno blizu, res je, ne vem pa kako si izmeril tistih 300 metrov... kako iz tega sklepaš, da sem se družil s kučanom, ne vem. nisem bil edini trnovčan in on ne edini murgelčan. nisva istih let (kakšnih 25 let razlike?), nisva se gibala v istih krogih, nikoli nisem namreč simpatiziral s komunisti ali s prenovljeno stranko sd., seveda. videl sem ga v živo parkrat, enkrat v gledališču enkrat na neki prireditvi. videl torej. ne govoril z njim ali se z njim rokoval. govorimo namreč o bivšem predsedniku, sam pa sem bil tedaj študent. zdaj pa z izjemo nekaj let vmes že 25 let živim izven ljubljane. ne verjamem, da je kdaj slišal zame. toliko o kučanu. ne poznam ga in ne zanima me. pika SpIsal sem štiri predloge zakonov, , o samozdravljnju, o osnovnem bivanju, o referenfumu in ljudski iniciativi, ter o konoplji. vsi zakoni so šli čez parlamentarno proceduro, trije od njih celo dvakrat. drugo leto, ko je podpise zbirala sksk, smo zbrali 30.000 podpisov, daleč največ, kot katerakoli civilna iniciativa v Sloveniji. vse parlamentarne stranke so nas razočarale. vse. leve in desne. toliko o tem. pa še to, človek, ki se zmrduje nad konopljo, pokaže s tem le lastno omejenost in zaplankanost. Knjig sem napisal več, ja med njimi tudi sanskrt slovenski in slovensko sanskrtski slovar. ne vem, zakaj ibi naj bil tanjši slovar bolj kvaliteten kot debel.prvo knjigo sem izdal v samozaložbi, torej sem jo financiral sam. ostale pa je založila založba Amalieti . V Sloveniji se s knjigami ne da sicer zaslužiti, a stroški tiska so se povrnili. sicer pa lahko namiguje, češ da sem režimski človek samo nekdo, ki nima najmanjšega pojma o meni. med drugim sem namreč organiziral civilno iniciativo, ki se je borila za ohranitev parka v Trnovem, ko je hotel Jankovič tam graditi cesto. ko bi bil "palčkov", se ne bi spuščal v to. potem pa sem imel nekaj let bojev s sistemom zaradi matere, ki so jo proti volji spravili v dom za ostarele. ko bi bil blizu nekim političnim mecenom, me sodišče ne bi popolnoma povozilo in mi nabilo kazen 40.000 evr za brez veze... Rastko Plohl, pojma nimaš. nisem bral tistega, kar so pisali, ma stavim da so bili njihovi predlogi daleč od modela švicarske ustave. ti si torej za diktaturo? dobro vedet... ps. diktatura je diktarura, ni važno, kdo je diktator...