Članek
NE VODI DRUGE V NESREČO, ČE SAM ŽELIŠ BITI SREČEN, LJUBITI IN BITI LJUBLJEN...
Objavljeno Nov 04, 2015

Kot je opaziti se desnica in vsa RKC pripravljajo na datum referenduma, na čas malo pred Božiča. S tem datumom si planirajo polepšati božične praznike, nasprotno stran pa spraviti v posmeh, ko naj bi oni slavili uspeh.

Datum referenduma naj bi že v Polhovem Gradcu v govoru napovedal tudi vodja opozicije Janez Janša. Takrat je dodal da ne bo šlo zgolj za nekaj besed v zakonu, temveč za odgovor na vprašanje, ali smo v teh 25 letih življenja v samostojni Sloveniji dovolj izkoristili za to, da se "normalnost vrne v naš javni prostori in v naše domove".

Le kaj je za desnico normalno, da gremo s časom naprej ali nazadujemo v samem razvoju. Pri teh zafrustriranih bedakih, je napredek uničenje in prepoved živeti kakršno koli drugačno življenje, če je to v nasprotju njihovimi načeli, tako si oni zastavljajo odnos do zdrave, sodobne družbe. Bolniki, ki živijo po farških metodah in želijo še v naša življenja vnašati te iztirjene zablode.

Je to sodobna družba po kakršni strmimo in da se po njihovo še naprej oprijemljemo zakonov in načina zastarele družbene ureditve, kjer naj bi se nadaljevalo z zatiranje ljudi, ki so samo za spoznanje drugačni od nas, le, da malo drugače ljubijo od nas? Ti malo drugačni, prav tako vnašajo v našo sredino in družbo, veliko dobrega, predvsem pa so zmožni in premorejo veliko več ljubezni, kot nasprotniki vsi skupaj.

Ponovno pošiljam apel, da bi se v čimvečjem številu udeležili tega referenduma, s svojim glasom bomo prispevali k spremembam tega družinskega zakonika, osrečili veliko ljudi, na katere nimate danes toliko širokega pogleda, kako živijo, dokazali pa bomo tudi tem priskutnežem, da nimajo prav in da so v razmišljanju zaostali za mnogo let.

Naj se Božični prazniki pričnejo z lepimi željami in da osrečimo vse ljudi tega sveta, ne glede na njihovo sexs. usmerjenost, ne glede, da so za spoznanje drugačni, ti ljudje živijo in čutijo z nami. Začutimo to njihovo stisko tudi mi in jim pomagajmo uresničiti njihove sanje, dovolimo jim sanjati, kot to počnemo mi, le te pa naj bi bile dovoljene za vse, kajne?

Naj ne praznujejo in se veselijo jutrišnjega dne, samo tisti, ki si želijo zmage na nesreči drugih, tem ljudem ni mar za vse druge. Je to tista dobrota, ki naj bi jo zagovarjala cerkev, je to ljubezen do sočloveka, ki jo je zagovarjal in delil Kristus? So to res tako dobri ljudje v dušah, srcu, kaj menite? Verjetno bo v velikem številu odgovor NE! tako kot moj in vesel sem, da nisem eden izmed teh zafrustrirancev, ki mislijo samo na sebe in jim za bližnjega ni mar...