Članek
PRIMER, KI JE ZELO PEREČ V JAVNOSTI, ZAGOVORNICA PA TRDI, DA NE BO POHODILA SVOJIH NAČEL
Objavljeno Mar 18, 2015

JI VERJAMETE, JAZ NE!!! VZELA JE V BRAN POKVARJENE IN LAKOMNE PROFESORJE, DEKANE...

Sedaj ni več zagovornica za človekove pravice in človek se kaj hitro spreobrne, če mu prične dišati malo mastnejši gelt in zagovarjala bi samega hudiča, če bi bilo to potrebno. Na vsezadnje bo še KPK odgovoren, ker je supervizor odkril korupcijo uglednih profesorjev in dekanov, ki so bili preterano poželjivi in lakomni družbenega denarja, že tako osiromašene, šolske blagajne.

Se je pa že v tem primeru, ki ga je prevzela, dokazala, v kateri smeri bo delala. Že za sam začetek njene odvetniške kariere, si je izbrala pereč primer, ki je v javnosti zelo odmeven, zaradi astronomnih legalnih, a ne zasluženih honorarjev. Ta pereč primer, pa bo tudi njej prav tako, kakor njenim strankam, omogočil dober nadpovprečni zaslužek.

Njena trditev in izjava, pa je iz trte zvita. Kolikor smo ji nekoč državljani zaupali, cenili in občudovali, jo bomo verjetno sedaj, prav iz tega stališča, da ji je zadišal prav ta primer, tudi kaj hitro pričeli prezirati in ne več zaupati, kaj šele spoštovati...

Sice pa bodimo realni. Primer ni vzela zaradi načelnosti! Primer je prevzela zaradi razvpitosti in prepoznavnosti, to pa ji prinaša zastonj reklamo, ko začneš na novo graditi svoj imperij. Načelnost + poštenost in še kaj podobnega je v tej deželi potrošno blago, ki se hitro kvari. Zasmrdi, kot je zasmrdel večno etični Cerar!

http://www.vecer.com/clanek/201503176103368

V imenu ljubljanske univerze je odvetniška družba Pirc Musar vložila prijavo informacijski pooblaščenki, ki mora sedaj preveriti ali je zbirka podatkov......

ŠE VELIKO ZANIMIVIH PRISPEVKOV, ZGODB IN KOMENTARJEV

PRIDRUŽI SE NAM IN KLIKNI NA POVEZAVO

https://www.facebook.com/groups/1522147691378119/

Fotografija osebe Romano Rajkov.
KJE VAS ČEVELJ ŽULI  https://www.facebook.com/groups/1522147691378119/
·

·