Zadnje izjave

widget 0

author profile
Roman Vodeb

Pet, 26. sep 2014 ob 10:23

Županske volitve - ali: (spet) brijejo ovce/norce/volivce

Odpri galerijo

Komentarji
Zadnji komentarji

Zadnji komentarji

haapy yack :

23.10.2021 13:18

hoj Covid-19, cepiva in miljarderji. Forbes je sestavil popis 10 miljarderjev iz področja zdravstvene oskrbe, ki so s proglašenjem globalne plandemije bolezni Covid-19 profitiral največ. Na samem vrhu je Stephane Bancel, glavni direktor Moderne katere so predhodni rezultati iz raziskovanja mogočega cepiva objavljeni v časopisu NEJM. Forbes o tem piše: ,, Ko je WHO razglasil pandemijo, je bila ocenjena vrednost Bancelove tovarne 720 miljonov dolarjev. In od takrat so delnice Moderne narasle za več kot 103% in ji je sedaj vrednost 1,5 miljarde dolarjev. Bancel, je drugače Francoski državljan se je ostalim miljarderjem prvič pridružil 2. aprila 2020., ko je vrednost delnic Moderne narasla zaradi zaradi vesti, da ta tovarna planiral začeti drugo fazo raziskave svojega cepiva." Bancel nikako ni edini ..biotehnološki miljarder", ki se lahko zahvali dobičkonosnemu poslu proizvodnje cepiva proti bolezni COVID-19, kot tudi drugih zdravil in razne medicinske opreme in sredstva, ki jih vlade naročajo na strošek, davčnih obveznikov. Med ostalimi so tudi: 1. Gustavo Denewgri - njogovo neto bogastvo s eocenjuje na 4,5 miljarde doolarjev. V lasti ima 45% delnic italjanske biotehnološke tovarne DiaSorin. 2. Seo Jung-Jin - ,, Je težak 7,6 miljarde dolarjev. Soustanovitelj je biofarmacevtske tovarne Celltrion iz Seula. 3. Alain Merieux - Njegovo neto bogastvo je 7,6 miljarde dolarjev. Je vnuk ustanovitelja francoske multinacionalne biotehnološke tovarne BioMerieux. 4. Maja Oeri - Njeno bogastvo je ocenjeno 3,2 miljarde dolarjev. Naslednica je Fritza Hoffmanna-La Rochea, ustanovitelja farmacevstkega velikana Roche. V lasti ima 5% delnic tega podjetja. 5. Leonard Schleifer - Njegovo neto bogastvo je 2,2 miljarde dolarjev, ki se temelji na deležih v podjetju Regenoron Farmaceuticals katere je ustanovitelj. 6. George Yancopoulos - Kot glavni uslužbenec za znanost iste firme, ,, je ,,težak" 1,2 miljarde dolarjev. 7. in 8. Thomas in Andreas Struengmann. Ta dvočka sta težka 6,9 miljarde dolarjev. Sta 2005. prodala Novartisu svoje genrično zdravilo Hexal, in vlagata tudi v druge biotehnološke posle. 9. Li Xiting - Xiting je soustanovitelj največjega kitajskega proizvajlca medicinske opreme Midray Medical International. Njegovo bogastvo je 12,6 miljarde dolarjev. Nikjer ne najdem klošarjev Ickea in sinov. boditevcvetju
haapy yack :

23.10.2021 12:10

Translation results objavljene novice Svetovne novice Britanske novice Ameriške novice Novice EU Narava resničnosti Common Law Objavil Richard Willet – Meme in naslovne komentarje David Icke Objavljeno 23. oktobra 2021 Vodja lažnega cepiva zahteva, da ljudje ogrozijo svoja življenja in zdravje ter zdravje svojih otrok, tako da dobijo lažni vbod, da bi se izognili "Zoom božiču". Upoštevajte, kako – 'dobi udarec' vedno spremlja grožnja Pogosto se po dolgem in napornem dnevu v službi sprostim s tekom po londonskih parkih. Toda ob vikendih se rad odpravim na gorsko kolesarjenje po čudovitih valižanskih gričih, vznemirljiva, a nekoliko tvegana zabava na strmih, razgibanih pobočjih. V svoji dolgi karieri biokemika in tveganega kapitalista sem tudi tvegal. Tri desetletja sem identificiral in vlagal v zdravila, ki bi lahko bila naslednji velik znanstveni preboj za pomoč bolnikom, ki trpijo zaradi življenjsko nevarnih ali izčrpavajočih bolezni. Vsaka naložba vključuje tako stopnjo negotovosti kot optimizma. Z drugimi besedami, nisem naklonjen tveganju in nisem podvržen mračnosti ali paniki. Vendar sem zdaj, priznam, globoko zaskrbljen. To je situacija, ki si je pred meseci nisem mogel predstavljati. Maja lani, med prvim zapiranjem, sem prejel klic predsednika vlade, ki mi je spremenil življenje, in me prosil, da vodim vladno delovno skupino za cepiva. "Moramo začeti reševati življenja," mi je rekel Boris Johnson. 'In rabim te za pomoč.' Želel je, da uporabim svoje izkušnje za identifikacijo cepiva proti Covid-19, ki bi ga bilo mogoče proizvajati v množičnih količinah in varno dajati javnosti, tako v Združenem kraljestvu kot po vsem svetu.
haapy yack :

22.10.2021 20:52

Svetovne novice Britanske novice Ameriške novice EU novice Narava resničnosti Splošno pravo Objavil Gareth Icke Objavljeno 22. oktobra 2021 Po zadnjih podatkih javnega zdravja je bilo 83% smrti zaradi Covid-19 med popolnoma ponarejenimi, cepljenimi v zadnjem mesecu. Najnovejši uradni podatki o javnem zdravju kažejo, da so popolnoma cepljeni povzročili 83 % smrti zaradi Covid-19 v zadnjih štirih tednih, hkrati pa predstavljajo tudi 72 % hospitalizacij Covid-19 in 56 % domnevnih primerov Covid-19 od 18. do 15. oktobra. Statistično poročilo Covid-19 je tedensko poročilo o podatkih o Covid-19, ki ga je objavilo javno zdravje Scotland, zadnja posodobitev, objavljena 20. oktobra, pa potrjuje, da se stvari za popolnoma cepljeno populacijo iz tedna slabšajo, medtem ko se za necepljene stvari izboljšujejo. prebivalstvo. Tabela 18 poročila potrjuje, da je bilo v tednu, ki se začne 18. septembra 2021, večina primerov Covid-19 med popolnoma cepljeno populacijo, kar pomeni 37.992 primerov. Necepljena populacija pa ni veliko zaostajala za 32.217 primeri. Skupno število primerov glede na status cepljenja, kot je bilo potrjeno v zgornji tabeli med 18. septembrom in 15. oktobrom 2021, je bilo naslednje - Necepljena populacija = 32.217 primerov Delno cepljena populacija = 3.971 primerov Popolnoma cepljena populacija = 37.992 primerov To pomeni, da je med 18. septembrom in 15. oktobrom cepljena populacija predstavljala 56% primerov Covid-19, medtem ko je necepljena populacija predstavljala 44%. Vendar pa je razlika med cepljenimi in necepljenimi veliko hujša, ko gre za hospitalizacije, saj v celoti cepljeni zdaj predstavljajo večino hospitalizacij Covid-19 vsaj od julija 2021.
Facebook
Twitter
Županske volitve - ali: (spet) brijejo ovce/norce/volivce