Članek
Zdaj smo na vrsti ljudje!
Objavljeno Mar 30, 2015

Ljudje se počasi, a nepovratno prebujamo iz nočne more, ki jo sanjajo osrednji lastniki "kapitala" in z njimi množični zahodni mediji.

Ljudi, ki mislijo drugače, vse od 9/11 v Ameriki aktivno zapirajo v norišnice in zapore. Prostora zanje počasi zmanjkuje, počasi zmanjkuje tudi denarja za financiranje največjega konglomerata zasebnih norišnic in zaporov v človeški zgodovini.

Očitno so se peklenščki spričo vseh grozot, ki so jih sprožili, vendarle poenotili, da bo razmišljanje, ki ni v skladu z uradno razlago uradne politike, treba počasi prepovedati tudi na tej strani Atlantika.

Tako kot so nam stoletja prikrajševali pravico do volitev, tako, kot so stoletja prepovedovali levičarsko razmišljanje, svobodomiselne knjige in politične stranke, tako, kot so prepovedovali dvomiti v to, da se sonce vrti okoli zemlje, ali, da zemlja ni ploščata, tako, kot so od nekdaj prepovedovali kakorkoli delovati v nasprotju z interesi in pričakovanji takoimenovane "aristokracije", ki se že stoletja ponaša s tajno "modro-krvno" pogodbo z velikim "gospodom".

Večina vedodostojnih ljudi, ki jih poznam in cenim, naj bodo iz kateregakoli kontinenta, sodijo med ljudi, ki jih bo treba označiti, nadzorovati, kaznovati, pozapreti in eliminirati.
Ne tako redki med njimi so že: označeni, kaznovani, pozaprti in tudi eliminirani.
Vsi, ki danes razmišljamo, smo v očeh "aristokracije" potencialni teroristi.

Žalostno je, da Francija z Hollandom na oltar žrtvuje še zadnje preostanke zaupanja v "socializem" po francosko.

Tisti pravi teoretiki zarote, ki so si, denimo, netakodavno gladko izmislili proizvodnjo orožja za množično uničevanje v Iraku ter vrsto naglavnih grehov Gadafija, tisti pravi teroristi, ki že stoletja prožijo dolgoletne vseobsežne uničujoče vojne - ta hip še trdno sedijo v sedlu bank.

V parlamentih in tudi v drugih centrih moči pa se jim počasi, a zanesljivo, majejo tla pod nogami.

Ne more nas čuditi, če se vedejo, kakor bi bili nenavadno pijani - droga, ki jo že dolgo uživajo v nezmernih odmerkih, droga moči in slave, je uničujoča. Vendar da bi obtičali v sedlu, morajo odmerke dnevno povečevati.

Zdaj smo, kakor v času upora 2. svetovne vojne, na vrsti ljudje!

---

Tisti članek, ki je neposredno navdaj+hnil zgornjo misel:

France Moves to Make ‘Conspiracy Theories’ Illegal by Government Decree