Članek
Vojna proti Sloveniji
Objavljeno Jun 28, 2014

Ne mi, ne naši predstavniki v parlamentu ... temveč banke. 

Taiste, ki so se prav v zadnjem času vnovič - katerič zapored že? - poredile z milijardami davkoplačevalskih sredstev. Taiste, ki so po vsem divjem zahodu izkazale absolutno nekompetentnost glede prve in edine naloge banke: varnega varčevanja za vse komitente. 

In kdo danes vlada tem bankam? Še večje banke. In kdo vlada njim? Nadljudje, elite maloštevilnih anonimnih bogov kapitala. Njihovo delovanje, njihovo omiko in kulturo, izračunavajo ultraprocesorji, ki jih zanima samo eno: napolniti lastne žepe tako, da izpraznijo druge. Podrediti telesa in duše vseh. 

Svetovni načrt, ki na področju Evrope "druge hitrosti" poteka pod pokroviteljstvom Evropske komisije, MDS in Evropske centralne banke in ki prinaša legalizacijo največjih ropov v zgodovini človeštva, se nemoteno nadaljuje. 
Za sladkimi besedami prijaznih in uglajenih hegemonov, se razkriva spačen izraz ekonomskih morilcev, ki vstajajo iz prahu poražencev v drugi svetovni vojni. 

Smo v vojni, ki ni naperjena le zoper nas, ampak zoper človeštvo. 

Ker je kapitalizem doživel zgodovinski poraz, si pravico do obstoja jemlje nazaj z nasiljem in prevaro. Tu celo primerjava z Mrlakensteinom zbledi. 

Priča smo namreč sodobni, nadgrajeni različici nacizma, v kateri genetiko čiste rase definira število prigoljufanih milijard na uradnih in tajnih računih in podzemljih Švicarskih bank.