Članek
BREZ CENZURE
Objavljeno May 18, 2019

Pereča tema današnjega časa (pa še kako aktualna) VARANJE. Mali procent (na žalost) je pristnih odnosov ter harmonije v odnosih. Lahko bi rekli…da živimo v zlaganem svetu (za tiste, ki si VEČ ne zatiskamo oči).

Prav odnosi so tisti, ki nam nudijo največ možnosti dela na sebi in norih rezultatov (seveda, če se človek zaveda svojega bivanja na tej preljubi zemljici).

No, da preidem k temi, ki je aktualna, pa vendar precej delikatna.

 

Zakaj moški vara? Drage moje dame…če ste v stiku s seboj, če se zavedate svoje Veličine, če enostavno sijete in uživate v vlogi biti Ženska…če enostavno SIJETE, vas bo vaš moški oboževal, nosil po rokah”. Ko te iskrice ni, ali pa ugasne…ugasne tudi moški. Seveda obstajajo tudi moški, ki se na ta način nekako dokazujejo samemu sebi in enostavno ne znajo zadovoljiti svoje ženske ali moški, ki imajo partnerski odnos s svojo mamico. To slednje pomeni, da mu mama enostavno še vedno v življenju pomeni avtoriteto in oblast nad njim, namesto, da bi bila toplo zavetje, ko to enostavno potrebuje. Takšne ženske se ne ljubijo, se ne cenijo in nikakor niso prižgale tistega ognja v sebi, ognja Boginje, kajti prezirajo vse ženske in nikoli ne bo nobena dovolj dobra za njenega sinka (ker globoko v sebi ne sprejema svoje ženskosti in je nesrečna). To so ponavadi ženske, ki so jih v zgodnjem otroštvu razočarali že njihovi očetje. Posledično je tudi vsako partnerstvo za njih napačno" kajti namesto da bi razrešile odnos z očetom iščejo grešnega kozla za vse nastale bolečine, ki pa jih nekako morajo opravičiti s posesivnostjo ter nadzorom nad svojimi sinovi.

V  obeh primerih je še kako pomembna komunikacija. Pri partnerskem odnosu brez popolne odkritosti ne boste zvozili ovinka”. Moški lahko stoji svoji ženski ob strani, jo spoštuje, jo obožuje in podpira…medtem ko ženska mora to znati opaziti in sprejeti…iti vase in poiskati tisto stikalo, ki jo bo ponovno ali sploh prižgalo. Drage moje dame, prosim prisluhnite svojim gospodom kaj vam imajo za povedate, prosite ga, naj vam zaupa svoje skrivnostne želje, fantazije…kajti moški, ki tega ne dobi doma, išče zunaj doma. Pa verjemite mi, da bi vse to raje počel z vami, če bi le lahko  vam zaupal brez, da bi ga obsojale.

Za vse posesivne mamice pa…ali ste že kdaj slišale za brezpogojno materinsko ljubezen? Ali si vaš otrok ne zasluži sreče? Kdo ste, da narekujete, koga vaš sin lahko ljubi, ko pa še sebe ne znate imeti rade?!

Dragi moški, če enostavno ne gre postaviti meja takšni mamici, pa jo je potrebno postaviti z vašim odhodom…samo tako bo, če bo, spregledala, da ste vredni Spoštovanja in ne nadzora.

Če med temi prebranimi vrsticami začutite kako se vam dviguje jeza ali kakršnokoli čustvo, sem zadela glavico na žebljico. In ravno sedaj je pravi čas, da se obrnete vase in se vprašate kje ste in česa si želite. Ko smo pripravljeni sebe dati pod rentgen” in več ne pričakujemo, da nas bo nekdo osrečil….in naredimo vse, da s svojo iskrenostjo najprej do sebe in okolice spremenimo svoje delovanje…samo tako se znajdemo v popolni harmoniji sami s seboj. Partner je v tem primeru le nagrada, za katero se ti ni treba več spraševati ali ti pripada ali se bati,  da ti jo nekdo vzame ali da jo boš izgubila.

 

https://youtu.be/awjTKeS9Wvo

Ko prva strast mine....