Tudi na videz tako preprosta stvar kot je posip za mačje stranišče, je lahko za novopečenega mačjega lastnika kar velik zalogaj. Ko stopimo na mačji oddelek trgovine za živali, nas lahko ogromna izbira različnih posipov kar malo preseneti in zmede. Toliko različnih velikosti in barv, različnih vonjev, tekstur in materialov … Vse to pa služi enemu samemu preprostemu namenu.

Vsak mačji lastnik prisega na drugo vrsto posipa. Niti zdaleč niso vse variante za vsakogar, mi pa smo kot amaterji v svetu mačjih peskov postavljeni pred včasih kar precej težko nalogo – najti pravi pesek za stranišče našega mucka.

...več...

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom revije.
Če ste že naročnik revije in imate uporabniški račun, se prijavite tukaj. Če že imate uporabniški račun, pa še niste naročnik revije, vas vabimo da se naročite na revijo in s tem pridobite tudi dostop do vseh vsebin na spletni strani. Če se želite naročiti na revijo in še nimate uporabniškega računa, se lahko registrirate tukaj.

Kako izbrati pravi higienski posip za mačje stranišče? - mucek.si

Tudi na videz tako preprosta stvar kot je posip za mačje stranišče, je lahko za novopečenega mačjega lastnika kar velik zalogaj. Ko stopimo na mačji oddelek trgovine za živali, nas lahko ogromna izbira različnih posipov kar malo preseneti in zmede. Toliko različnih velikosti in barv, različnih vonjev, tekstur in materialov … Vse to pa služi …