Naročite se na najbolj uporaben dvomesečnik za ljubitelje psov!

Revija Kužek v eni sami številki postreže s številnimi uporabnimi informacijami, nasveti in napotki o vzgoji, skrbi, negi, prehrani in zdravju psa, obenem pa vas razvedri z zabavnimi rubrikami, izobražuje o različnih pasmah in razveseli z vedno novimi, bogatimi vsebinami.

Revijo Kužek ustvarjajo strokovnjaki in ljubitelji psov za vas – ljubitelje psov. Prispevki so strokovni, a hkrati razumljivi tudi za tiste, ki nimate izkušenj s psi, obenem pa se ob branju česa novega naučijo tudi najbolj izkušeni pasji skrbniki. Naša misija je predajati znanje in pomembne informacije, zato, da bo vaše življenje s psom še lepše!

Prednosti, ki jih dobite z naročnino na revijo Kužek:

 • Vsake dva meseca vas na domu pričaka sveža številka revije – stroške poštnine krijemo mi!
 • Če se naročite na revijo Kužek prihranite najmanj 6 €, saj je izvod revije za naročnike cenejši kar za 1 €!
 • Naročniki revije Kužek imajo BREZPLAČNO POŠTNINO na vse izdelke v spletni trgovini, kar na letni ravni pomeni prihranek tudi do 33,2 € !
 • Kot naročnik imate popoln in BREZPLAČEN dostop tudi do vseh vsebin na spletni strani – to pomeni, da dobite dostop do vseh prispevkov iz preteklih številk revije Kužek, tudi če prej niste bili naročeni na revijo!
 • Nove naročnike in naročnike za daljši čas pa čakajo tudi super darila!

V reviji lahko berete:

 • Predstavitve pasem, ki jih pišejo priznani vzreditelji,
 • stalno rubriko ‘Vzgoja za začetnike’,
 • NOVI rubriki ‘Pasji recepti’ in ‘Pasji dnevnik’,
 • nasvete veterinarjev, ki odgovarjajo na vprašanja bralcev,
 • intervjuje z znanimi Slovenci,
 • predstavitve najpogostejših bolezni pri psih,
 • napotke in nasvete za hranjenje in nego,
 • zabavne rubrike kot so horoskop, kolumna, križanka, itd.

Z vsako številko pa prejmete tudi dvostranski POSTER predstavljene pasme!

Prav vsakdo v reviji Kužek najde nekaj zase. Revija je bogato opremljena s fotografijami, zato bodo v njej uživali tudi najmlajši ljubitelji psov, ki bodo skozi zgodbe bralcev in poučne članke počasi spoznavali odgovornost lastništva psa.

Naročite se na revijo Kužek in se z vsako številko naučite nekaj novega ter izboljšajte svoje življenje z vašim pasjim prijateljem!

Na voljo so vam trije paketi naročnine na revijo Kužek.

Zakaj izbrati revijo Kužek

Revijo Kužek priporoča tudi Živa Viktoria Turk, dr. vet. med. in nekdanja miss športa.

Znane osebe priporočajo revijo Kužek

Na fotografiji pevec Werner, Daniel Popović in modna poznavalka Manja Plešnar.

Hvala od mokrih smrčkov, iskrivih oči in živahnih repkov. Hvala od vseh nas, ki se trudimo zanje. Hvala Kužku!

Marko Oman,vodja zavetišča v Ljubljani

Kužek je barvita, igriva, polna ljubezni in koristnih informacij… Zelo očitno je, da ljudje, ki jo pišejo, poznajo pasjo dušo in tudi vedo, kaj nas, njihovo človeško družino, zanima.

Urša Majdič, pevka skupine Billysi, voditeljica na radiu Antena in skrbnica posvojenke Rune

Da je revija res zanimiva in strokovna, potrjujejo tudi mnenja naročnikov in bralcev. Preberite si mnenja nekaterih najbolj zvestih oboževalcev revije Kužek in se prepričajte, da revija resnično živi za življenja psov vseh pasem in starosti.

V reviji Kužek najdemo veliko koristnih nasvetov tako o vzgoji kot o prehrani naših pasjih prijateljev. Kot lastnica pasjega salona lahko povem, da me članki vedno pritegnejo in v našem salonu je vedno na voljo tako nov izvod kot tudi starejše številke. Prehrana, vzgoja, higiena in urejenost je izrednega pomena in v reviji najdemo nasvete prav o tem.

Iza Henigman Kajtna, lastnica salona Pasji princ

Da, računajte tudi name. Na vsake dva meseca želim prejemati koristne nasvete in zanimive zgodbe ter intervjuje povezane s kužki. Rezervirajte mi mesto med naročniki. Zavedam se, da stroške poštnine krijete vi. V primeru, da z naročnino ne bom popolnoma zadovoljen, lahko to kadarkoli prekličem. Ostanejo mi vse revije, ki jih do takrat prejmem.

Vaša revija je čudovita. Imamo psa shi-tzuja Čopka. S hčerama najdemo v vaši reviji veliko poučnih informacij o našem kužku. Zelo smo vesele, da takšna revija sploh obstaja, saj se kot lastniki prvega kužka veliko naučimo. Komaj čakamo, da prelistamo revijo in se spet naučimo kaj novega.

Tina in Alja,ponosni lastnici shi-tzuja Čopka

Revija Kužek me je takoj očarala, saj mi je v njej pravzaprav všeč vse, četudi preberem kakšno informacijo, ki mi je že znana. Čudovite so tudi fotografije ponosnih lastnikov svojih najboljših prijateljev! Je odlična in vredna nakupa.

Tina Erman,ponosna lastnica zlatega prinašalca

Z mojo pitbulko Ajšo redno bereva vašo revijo. V njej najdeva koristne nasvete o negi, prehrani, igri in vseh drugih pasjih zadevah. Res ste krasna revija, zato jo bova prebirali še naprej.

Iris Arnuš Lastnica Pitbull-ke Ajše


							Pokličite na 040 863 018, pišite na urednistvo@kuzek.si ali pa preprosto naročite svoj izvod revije v spletni trgovini.