Drage bralke in bralci, revija Kužek letos prvič organizira izbor najboljših ponudnikov storitev in izdelkov za pse. Vabimo vas, da na spletni strani glasujete za posameznike in podjetja, ki so vas s svojim pristopom, postrežbo, prijaznostjo, strokovnostjo in kvaliteto prepričali, da si zaslužijo naziv najboljšega v svoji kategoriji. Glasujte v desetih kategorijah, za najboljše po izboru bralcev – za najboljšega veterinarja, za najboljšega pasjega frizerja, za najboljšega inštruktorja, za najbolj psom prijazno mesto, itd.
Tisti, ki bodo prejeli največ glasov bodo imenovani za finaliste izbora in udeleženi v ponovnem glasovanju v drugem krogu.

Izpolnite obrazec na spletni strani in predlagajte svoje kandidate! Glasujete lahko samo v posameznih kategorijah ali v vseh, izbira je vaša. Povejte svoje mnenje in nagradite delo tistih, ki si to najbolj zaslužijo!

Glasovanje v prvem krogu traja od 10. 4. 2015 do 31. 5. 2015.

Izbiramo najboljše med najboljšimi! - kuzek.si

Bralci revije Kužek izbirajo najboljše ponudnike storitev za pse v Sloveniji v letu 2015. Predlagajte svoje kandidate za prestižni naziv in nagrado!