Članek
Hočete dobro Sloveniji? Ne volite Bratovškove in Erjavca!
Objavljeno Jul 10, 2014

Res obstaja velika nevarnost, kar pišejo nekateri nerežimski mediji in posamezniki na svojih spletnih straneh ali blogih. Ta osupljujoča mirnost in nezgovornost Cerarja pred volitvami, nenastopanje v javnosti nekdanjih ključnih akterjev LDS-a / Zaresa, sploh pa Golobiča, Kacina, Gantarja, .... itd, blokiranje nekaterih ključnih obremenilnih informacij o kandidatih mavrične levice v mainstream režimskih medijih v predvolilni kampanji ter končno upravičena bojazen tragične figure slovenske pomladi, Janše, da po volitvah z dvotretjinsko večino v Sloveniji ponovno zavlada novo skomponirana levica, napeljujejo na to, da se iz ozadja pripravlja nov, drugi veliki pok. Pok, ki bi bil v tem primeru za Slovenijo še bolj usoden, kot pred tem afera Patria.

Grozeča je namreč že misel, da na teh predčasnih parlamentarnih volitvah levica osvoji dvotretjinsko večino v parlamentu in z "demokratičnimi" sredstvi ter podporo nekaterih poslancev sedanje in bodoče "konstruktivne" opozicije na desni, opravi svojo novo revolucijo. Z novo spremembo ustave bi lahko, kot se bojijo nekateri dobro obveščeni mediji in posamezniki, zagotovila "ustavno" pravico takoimenovanih umetno ustvarjenih manjšin narodnosti bivše skupne države, da dobijo svoje predstavnike v parlamentu, ki bi levici tudi v bodoče zagotavljali stalni del glasov v parlamentu. Ne bom razlagal zakaj oziroma čemu, ker vas dragi bralci mojih razmišljanj, ne želim podcenjevati. Saj veste, da je sedanje število njihovih "levih" sedežev vsaj dvajset osdstotno zagotovljenih  z naturaliziranimi Slovenci iz nedavnih bratskih republik bivše Juge, ki je lahko toliko časa uspevala samo z represijo in svojim načinom življenja v komunizmu oziroma socializmu, kjer je bila samo država "zaslužna" za relativno mirno in ugodno življenje in ki je s tujimi posojili poskrbela za vse, po njenem samo za propad nje same ne. In s takimi načeli in načinom življenja nekateri še danes v Sloveniji računajo na levici.

S tem svojim razmišljanjem želim opozoriti na nekatere možne tragične posledice vaše neudeležbe na nedeljskih predčasnih parlamentarnih volitvah in zaradi tega posledične podelitve izgubljenih glasov zaradi nedoseženega volilnega praga drugim strankam. Še bolj kritično stanje pa lahko nastane, če oddaste svoj glas bivši marionetni predsednici Bratovškovi ali virtualnemu Desusu. S tem tudi vi postanete sokrivi za katarzo, ki nas čaka v primeru, da ta samohvalnica in zapravljivka davkoplačevalskega denarja s svojo listo ponovno pride v parlament in omogoči omenjeno nevarno večino. Erjavcu z Desusom se prestopa volilnega praga ne da več preprečiti, se pa da zmanjšati število in vpliv njegovih poslancev pri doseganju te nevarne dvotretjinse parlamentarne večine. Zdaj ga levica še močno rabi za uresničitev načrtovanega scenarija, zato jim zaenkrat še kako prav pride, potlej pa, saj veste kako to gre pri levih.

P.S. - ta prispevek sem namenoma pripravil pred zadnjimi soočenji, zanima me ali bo omenjena tema sploh prisotna oziroma sprožena s strani voditeljev teh soočenj ali celo kandidatov samih. Seveda pa bo v glavnem vse jasno že v nedeljo zvečer. Res bi bilo paradoksalno, da se moja in bojazen drugi celo uresniči ob tako nelegitimni predvolilni kapanji, katero glavni predstavnik sedanje opozicije lahko spremlja in opazuje le izza namenskih rešetk.