Članek
Kristusov Pasijon
Objavljeno May 06, 2022

Kajfa je bil izjemno besen zaradi nasprotujočih izjav zadnjih dveh prič. Vstal je, se približal Jezusu in rekel: Ali ne boš ničesar odgovoril na obtožbe prič zoper tebe? Jezus pa ni dvignil glave, niti ni pogledal visokega svečenika, kar je podžgalo njegovo jezo. Ko so lokostrelci to videli, so zgrabili našega Gospoda za lase in potegnili njegovo glavo nazaj in ga udarjali pod brado, a on je svoj pogled še naprej upiral v tla.

*

Kajfa je dvignil roke in besno zaklical: Pozivam te pri Živem Bogu, da nam poveš, ali si ti Kristus Mesija, Sin Živega Boga. Nastala je svečana tišina. Potem je Jezus z veličastnim in nadčloveškim glasom odgovoril:

Ti si rekel. Kljub temu ti povem, videli boste Sina Človekovega sedeti na desni roki Moči Boga in prihajati v oblakih Nebes.

Ko je Jezus izrekel te besede, sem videla svetlo Luč okoli njega, nad njegovo glavo so se odprla Nebesa in videla sem Večnega Očeta, a nobene besede človeškega jezika ne morejo opisati intuitivnega vpogleda, ki mi ga je takrat On ljubeznivo podaril.

*

Videla sem Angele in molitve pravičnikov, ki so se povzdigovali k Prestolu Boga. V istem trenutku sem opazila žrelo brezna pekla kot ognjeni meteor pod stopali Kajfe. Napolnjen je bil s strašnimi hudiči in bilo je videti, da ga le tenka opna ločuje od temnih plamenov. Videla sem demonski bes, ki je preplavljal njegovo srce in vsa dvorana mi je bila videti kakor pekel.

*

V trenutku, ko je naš Gospod izrekel svečane besede:

Jaz Sem Kristus, Sin Živega Boga,

se je pekel stresel iz ene skrajnosti v drugo in potem je izbruhnil in preplavil vsako osebo v hiši Kajfe z občutki podvojenega sovraštva do našega Gospoda. Te stvari so mi vedno pokazane pod videzom nekega materialnega predmeta, da jih je lažje razumeti in vtisnjene so bolj jasno in močno v um, ker smo mi materialna bitja, se dejstva lažje prikažejo če se manifestirajo skozi medij, kot so čutila.

*

Obup in bes ki so jih Jezusove besede povzročile v peklu, so mi bili pokazani kot pojav tisoč grozljivih figur na različnih krajih. Spomnim se, da sem med drugim videla številne majhne črne objekte, podobne psom s kremplji, ki so hodili po zadnjih nogah. Vedela sem, kakšna vrsta pokvarjenosti je bila prikazana s temi podobami, a zdaj se ne spominjam več.

*

Celoten prevod Kristusovega Pasijona (158 strani), po videnjih nemške nune Ane Katarine Emmerich (1774-1824), je na naslovu:

https://drive.google.com/file/d/1Hd9xwK1C8dGxOZZ-2jLBVNBFGKakqYqB/view

*

Catalina in videnje Svete Marije. Kaj se dogaja med sveto Mašo.

http://klicbozjeljubezni.blogspot.com/p/knjige-sveta-masna-daritev-catalina.html

*

Kip Jezusa Kristusa, ki je narejen po Podobi Vstajenja, ki se je vtisnila v Torinski prt.  

Catalina in videnje Svete Marije. Kaj se dogaja med sveto Mašo. http://klicbozjeljubezni.blogspot.com/p/knjige-sveta-masna-daritev-catalina.html

Celoten prevod Kristusovega Pasijona (158 strani) po videnjih nemške nune Ane Katarine Emmerich (1774-1824) je na naslovu: https://drive.google.com/file/d/1Hd9xwK1C8dGxOZZ-2jLBVNBFGKakqYqB/view