Članek
Razstrupljanje od mRNA cepiva/genske terapije za COVID-19
Objavljeno Mar 04, 2021

Cepivi Pfizer/BionTech in Moderna proti COVID-19 vsebujeta sintetično obveščevalno virusno ribonukleinsko kislino (mRNA) za kodiranje beljakovinske bodice koronavirusa SARS CoV-2, ki je podobna beljakovinski bodici retrovirusa HIV. Zaradi tega so prenehali s proizvodnjo avstralskega cepiva, ker so bile cepljene osebe pozitivne na RT PCR testu za retrovirus HIV, ki povzroča bolezen AIDS.

Pfizer/BionTech in Moderna v svojih preizkušanjih nista izvedla študije vpliva mRNA cepiva na genetiko človeka in obstaja možnost, da se zaradi endogenih celičnih encimov reverzne transkriptaze ali zaradi navzočnosti drugih retrovirusov, ki imajo encim reverzne transkriptaze, sintetična virusna mRNA iz cepiva za COVID-19 vpiše v genski material cepljene osebe v jedru celice (DNK). V tem primeru se kadarkoli pozneje v življenju lahko aktivirajo ti virusni geni (na primer ko sta motena procesa metilacije B9 ali acetilacije B5, ki uravnavata izražanje genov in utišata izražanje retorivrusnih genov v naši DNK, ki predstavljajo 8% DNK). Posledica bi bila, da celica začne proizvajati koronavirusne bodice, ki se potem pojavijo na površini membrane celice, kjer jih imunski sistem prepozna kot tuje beljakovine (antigene) in napade ter uniči takšno celico.

Prof. dr. sc. Romeo F. Quijano, zaslužni profesor dr. med. je povedal, da lahko pride do insercijske mutageneze, kar pomeni naključno vstavljanje virusne mRNA v celični genom človeka, kar lahko sprememni izražanje genov ali aktivira celične onkogene ( možnost indukcije tumorja). 

mRNA injekcija za COVID v 6 urah infiltrira človeško DNK, ugotavlja nova študija (https://www.naturalhealth365.com/human-dna-modified-by-mrna-shots-3576.html)Študija: https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm?s=09

Več o tem: https://publishwall.si/narava.zdravi/post/590706/obstaja-moznost-da-se-mrna-iz-cepiv-pfizerbiontech-in-moderna-vkljuci-in-spremeni-clovesko-genetiko

Ker mRNA cepivo za COVID-19 ne ostane na mestu vboda, temveč se razprši po telesu, je lahko prizadeta katerakoli celica v katerem koli organu ali tkivu, vključno z možgani. Posledice so strašljive, kar lahko že vidimo iz poročil o poškodbah s cepivi za COVID-19 v Sloveniji in svetu. Možne posledice Pfizer cepiva so tako različne nevrološke bolezni, vključno z Alzheimerjem ali paralizo obrazo, različne avtoimunske bolezni ter smrt.

https://www.vaccineinjurynews.com/2021-02-23-pfizer-moderna-coronavirus-vaccines-neurodegenerative-disorders-alzheimers.html

Na žalost vidimo, da po začetku cepljenja pospešeno umira predvsem starejša populacija (v Izraelu se je na primer smrtnost zaradi COVID-19 po začetku cepljenja povečala za 300%). 

Ameriška Uprava za hrano in zdravila je imela srečanje, na katerem so predstavili zaupne podatke o možnih posledicah Pfizer/BionTech cepiva za COVID-19 in zahvaljujoč vestnim, pogumnim in srčnim posameznikom je to zaupno poročilo prišlo v javnost:

 Zanimivo je tudi to, da odkar so razglasili pandemijo COVID-19 marca 2020, je čudežno izginila gripa in smrtnost zaradi gripe. Kako je to mogoče?

Odgovor je preprost in kaže na pokvarjenost farmacevtske industrije. Ta je z milijardnimi sredstvi za lobiranje pri kongresnikih in predstavnikih vlad dosegla, da so se statistično skoraj vse smrti zaradi respiratornih bolezni na primer v ZDA beležile kot smrti zaradi gripe, s ciljem promoviranja cepiva za gripo. Zdaj se dogaja podobno in se skoraj vse smrti zaradi respiratornih bolezni beležijo kot smrti zaradi COVID-19, s ciljem promocije lažne potrebe po cepljenju za COVID-19 in tako vidimo, da je gripa na videz čudežno izginila. 

 Dr. Andraž Teršek o tem, kam je izginila gripa: https://andraz-tersek.si/pravica-do-zdravja-je-oblast-morda-uspesno-zmagala-v-bitki-z-gripo/?fbclid=IwAR1rmcPrm0i7t-ArkWr_T9fcAjOOUUP34glMl0T3bhLzUCKcsrvUFz-oNsU

*

Cepljenje proti COVID-19 za zdaj v Sloveniji ni obvezno in tudi priporočilo Sveta Evrope je, da se nihče ne sme prisiliti v cepljenje niti se ga diskriminirati zato, ker ni cepljen. Vendar pa so apetiti farmacevtske mafije veliki in samo vprašanje časa je, kdaj bodo tudi to nevarno cepivo zakonsko opredelili kot obvezno za preprečevanje širjenja pandemije, čeprav so študije pokazale, da COVID-19 ni nikakršna pandemija, saj v večini držav sveta ni bilo presežne smrtnosti in je stopnja smrtnosti zaradi COVID-19 pri populaciji mlajši od 70 let samo 0,05%, kar je povsem primerljivo s hujšo sezonsko gripo. (vir: Bilten WHO- študija prof. Ioannidis)

* * *

*

Na srečo imamo podatke, kako preprečiti škodljive posledice mRNA cepiva in razgraditi sintetično koronavirusno mRNA takoj po prejemu neželenega cepiva. Obveščevalna mRNA posreduje genetske informacije iz genov (DNK) v jedru celice v ribosome v citoplazmi, kjer deluje kot matrica za sintezo beljakovin. Transkripcija je proces prepisa sekvenc DNK v obliko obveščevalne ribonukleinske kisline mRNK (angleško mRNA). Translacija je prevajanje ali dekodiranje mRNA in sinteza beljakovin v skladu z navodili mRNA. 

V primeru sintetične koronavirusne mRNA, ki je ovita v škodljive pegilirane liposomske delce, na katere ima alergijo zelo veliko ljudi, lahko škodljiv vpliv na celice preprečimo z oviranjem procesa translacije mRNA znotraj celice. RNAi je sistem interference, mehanizem s katerim celica nadzira izražanje genov tako, da ustavi prevajanje obveščevalne mRNA. Ko je celica okužena z virusi, se RNAi lahko uporabi za zaustavitev translacije virusne mRNA, kar prepreči sintezo virusnih beljakovin. Interferenčna RNAi ima potencial postati terapevtsko zdravilo, ki bi preprečilo replikacijo virusne RNA.

V nadaljevanju so glavne snovi, ki lahko preprečijo poškodbe zaradi mRNA cepiv za COVID-19:

JOD 

Jod razstruplja toksične sestavine in močno poveča stopnjo razkroja obveščevalne mRNA. Prehranski jod (kelp alge) potrebujemo za delovanje ščitnice. (op. prev.: luglovo raztopino lahko namažemo na mesto vboda injekcije z mRNA cepivom takoj po prejemu cepiva)

*

CINK

Cink omogoča telesu proizvodnjo DNK in beljakovin. Regulira transkripcijo genov in zavira izražanje mikro RNA, ključnih encimov in beljakovin, ki so potrebni za dozorevanje in stabilnost mikro RNA. Cinkov "finger" protein serrate lahko utiša delovanje virusne obveščevalne mRNA. Cink na 4 načine preprečuje replikacijo virusov v celici. 

*

KVERCETIN 

Flavonoid kvercetin zavira obveščevalne mRNA več vnetnih genov v nevtrofilcih. Kvercetin modulira izražanje mikro RNA, kar vpliva na bolezen in zdravje. Največ kvercetina ima čebula, veliko ga imajo tudi jabolka, med, rdeče grozdje, češnje, citrusi in zelena listnata zelenjava. Kvercetin pomaga cinku vstipiti v celice. 

*

NANO AKTIVIRANO OGLJE C60

Je molekula, ki ima 60 atomov ogljika v obliki votle okrogle mreže in je s tem en najmočnejših znanih antioksidantov, absorbira pa tudi učinke elektromagnetnega sevanja. Ogljikovi nanodelci  lahko prenašajo majhne interferenčne siRNA, vstopajo v celico in lahko utišajo izražanje določenih genov. 

*

PQQ- pyrroloquinoline quinine

 PQQ je močan antioksidant, ki varuje mitohondrije, ki v celici proizvajajo energijo in preprečujejo poškodbe celice zaradi oksidativnega stresa prostih radikalov. 

*

VODNI POST

ki traja 7 dni popravlja poškodbe DNK in ustavi izražanje tujih (virusnih) obveščevalnih mRNA.

*

EKSTRAKT INDUSTRIJSKE KONOPLJE

v polnem spektru deluje na endokanabinoidni sistem, ki regulira delovanje skoraj vseh celic v telesu. 

 

Vir: https://thetruthaboutvaccines.com/stop-damage-mrna-vaccines/

- jod: https://www.researchgate.net/publication/287722803_Influence_of_iodine_on_mRNA_expression_of_iodide_transporter_insulin-like_growth_factor_I_and_transforming_growth_factor_beta_in_thyroid_and_mammary_glands_of_lactating_rats

- jod: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22001309/

- cink: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3711771/

- kvercetin: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5422244/

- nano ogljik: https://www.pnas.org/content/116/15/7543

- nano ogljik: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2968757/

*

Inhibitorji beljakovinskih bodic : navadna črnoglavka (prunella vulgaris), borove iglice, emodin, neem, ekstrakt regratovih listov, ivermektin

Nevtralizatorji beljakovinskih bodic: N-acetyl cistein, čaj komarčka (fennel) zvezdnega janeža in borovih iglic, vitamin C, encim bromelain iz ananasa

Več o čaju iz borovih iglic: https://www.vitastas.si/caj-iz-borovih-iglic/

Študija o bromelainu in NAC: https://wmcresearch.substack.com/p/friday-hope-bromelain-nac-and-spike

*

Snovi, ki naravno ščitijo receptorje ACE2:

Ivermektin
Hidroksihlorokin (s cinkom)
kvercetin (s cinkom)
Fisetin (rumeno barvilo v sadju in zelenjavi)

Dokazi kažejo, da vezava ivermektina na receptor ACE2 preprečuje, da bi se namesto njega nanj vezala beljakovinska bodica SARS CoV-2.

Naslednji seznam naravnih snovi, vključno z nekaj osnovnimi protivnetnimi prehranskimi dopolnili, se lahko uporablja za preprečevanje škodljivih učinkov vnetnega interlevkina IL-6 z zaviranjem njegovega delovanja po okužbi z beljakovinskimi bodicami SARS CoV-2.

Zaviralci IL-6 (protivnetna zdravila): Izvleček listov regrata in bosvelija serrata

Drugi zaviralci IL-6: črna kumina, (nigella sativa), kurkumin, omega 3 cimet, fisetin (flavonoid), apigenin, kvercetin (flavonoid), resveratrol, luteolin, vitamin D3 (z vitaminom K), cink, magnezij, jasminov čaj, začimbe, lovorjev list, črni poper, muškatni orešček in žajbelj

Z zaviranjem serinske proteaze lahko preprečimo aktivacijo beljakovinske bodice in zmanjšamo vstop virusa v celice ter tako zmanjšamo hitrost in resnost okužbe.

Snovi, ki naravno zavirajo serinsko proteazo in lahko pomagajo zmanjšati raven beljakovinskih bodic SARS CoV-2 v telesu:

Zeleni čaj
modrozelene alge
ekološka soja
N-acetil cistein (NAC)
bosvelija (kadilo)

Vir: https://worldcouncilforhealth.org/resources/spike-protein-detox-guide/

*

Povidon-jod izkazuje hitro in vitro protivirusno delovanje proti SARS-CoV-2, virusu, ki povzroča bolezen COVID-19.
Poročamo o in vitro protivirusnem delovanju izdelkov s povidon-jodom (PVP-I) za lokalno in peroralno uporabo proti virusu SARS-CoV-2.
Rezultati
Vsi štirje izdelki [antiseptična raztopina (PVP-I 10 %), sredstvo za čiščenje kože (PVP-I 7,5 %), grgranje in izpiranje ust (PVP-I 1 %) ter pršilo za grlo (PVP-I 0,45 %)] so v 30 sekundah po stiku dosegli ≥ 99,99 % virucidno delovanje proti SARS-CoV-2, kar ustreza ≥ 4 log10 zmanjšanju titra virusa.
Zaključek
Ta študija zagotavlja dokaze o hitrem in učinkovitem virucidnem delovanju PVP-I proti SARS-CoV-2. Izdelki na osnovi PVP-I so široko dostopni za medicinsko in osebno uporabo za higieno rok in dekontaminacijo ustne votline ter jih je mogoče zlahka vključiti v ukrepe za obvladovanje okužb s koronavirusno boleznijo, COVID-19, v bolnišnicah in skupnostih.
*
Ultravijolična svetloba uničuje koronavirus SARS CoV-2 in zavira delovanje virusne beljakovinske bodice. Študija: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9439869/
UV terapije sterilizacije krvi od virusov in bakterij izvaja center Kalliste v Domžalah. Tel: 040 454 171: https://www.kalliste.si/intravenska-fototerapija/
*

* * *

 https://2020news.de/studie-mit-einem-medikament-gegen-erwartete-schwere-corona-impfschaeden/

Zamolčali so zelo tvegane neželene učinke genskega "cepljenja"

Članek je napisal dr. Wodarg

9. januarja 2021 je Mahmoud Ramadan Mohamed Elkazzaz z univerze Kafrelsheikh blizu Kaira v študijski register NIH pod številko NTC04730895 prijavil študijo z izotretinoinom. Zdravilo je namenjeno zaščiti vseh cepljenih oseb pred pričakovanimi resnimi neželenimi učinki, katerih celice po genskem cepljenju proizvajajo beljakovinske bodice (spike proteine). To bi lahko bil »hit«, saj je v Nemčiji že cepljenih približno 5 milijonov ljudi, ki bodo lahko doživeli napovedane resne neželene učinke.

V študiji je navedeno: Izotretinoin (13-cis-retinojska kislina) proti cepivom na osnovi beljakovinskih bodic, ki zagotavlja popolno zaščito pred COVID-19 in preprečuje pričakovane resne dolgoročne stranske učinke cepiva na osnovi beljakovinskih bodic.

Izotretinoin tudi 13-cis-retinojska kislina je učinkovina za zdravljenje hujših oblik mozoljavosti. Gre za derivat vitamina A in se tudi naravno nahaja v človeškem telesu v zelo majhnih količinah.

V Sloveniji je s to učinkovino na trgu zdravilo Roaccutane podjetja Roche.


Kontraindikacije

Izotretinoin je kontraindiciran pri:

  • nosečnicah (izotretionin je močno teratogen)
  • pri vseh ženskah v rodni dobi, razen če so izpolnjeni vsi pogoji programa za preprečevanje nosečnosti.
  • doječih materah;
  • bolnikih, preobčutljivih na izotretinoin;
  • bolnikih z motnjami jetrnega delovanja,
  • bolnikih z izjemno povišanimi lipidi v krvi,
  • bolnikih s hipervitaminozo A,bolnikih, ki se sočasno zdravijo s tetraciklini

Vir: https://sl.wikipedia.org/wiki/Izotretinoin

SURAMIN

To zdravilo za COVID-19 okužbo ali cepivo, za katerega so najvišji sloji medicinske ustanove in insajderji elitnega razreda vedeli že skoraj 100 let, se imenuje suramin, izolirana spojina, prvotno pridobljena iz izvlečka olja borovih iglic. Na voljo je le z injekcijami in je bila strogo varovana skrivnost, ki med to "pandemijo" ni bila na voljo širšim množicam, vendar je učinkovita rešitev za več vrst parazitov in virusov ter številna druga stanja. Vendar pa lahko to rešitev zdaj izkoristi vsakdo, če izkoristi njen izvor, čaj iz borovih iglic, protistrup, ki je danes prosto dostopen v zimzelenih gozdovih in na dvoriščih mnogih ljudi.

Obstaja neposredna povezava med suraminom (izoliranim izvlečkom), čajem iz borovih iglic (izvleček iglic bora, jelke, cedre in smreke v vroči vodi) in borovim eteričnim oljem (ki se pridobiva iz iglic s postopkom parne destilacije eteričnega olja). Čaj ni primeren za nosečnice. 

Vsi trije so pridobljeni iz iglic iglavcev.

Moje osebno mnenje je, da je veliko bolje dobiti celoten naravni vir zelišč kot le majhen delček izvlečka. Iz celotnega zelišča je mogoče pridobiti številne druge koristi, ki jih izolirana kemikalija ne bo imela.

Suramin dodatno zmanjša aktivnost številnih encimov, ki sodelujejo pri sintezi in modifikaciji DNK in RNK: Suramin zavira delovanje DNA polimeraz, RNA polimeraz, reverzne transkriptaze, telomeraze  in encimov, ki sodelujejo pri navijanju/odvijanju DNA ter encimov, ki spreminjajo histone in kromatin, kot so kromoboks proteini, metiltransferaze in sirtuinske histon deacetilaze

https://bestnewshere.com/anitdote-to-the-contagion-must-read-must-do-everyone-heres-an-effective-way-to-guard-against-the-spike-protein-contagion-caused-by-the-covid-vaccinated/

*

https://www.trialsitenews.com/a/hope-of-intravenous-spike-protein-detoxification-d4712235

* * *

ALERGIČNE REAKCIJE PO CEPLJENJU

Pfizer /BionTech in Moderna cepivo za COVID-19 vsebujeta polietilen glikol (PEG) in polisorbat. Zelo veliko ljudi ima alergijo na PEG in posledica je lahko smrtno nevaren anafilatični šok, rdečine na koži in obrazu, zadihanost, pospešen srčni utrip in znižanje krvnega tlaka. V primeru hujše alergične reakcije je potrebno takoj poiskati zdravniško pomoč. V primeru blažjih simptomov je lahko uporabijo naravni antihistaminiki. Rdečico kože povzroča histamin, ki ga izločajo mast celice. Če pijemo veliko vode, se histamin razredči. Histamin znižajo soda bikarbona, sol, cink, vitamini B1 in B3, vitamin C, magnezij, nanozeolit klinoptilit, pegasti badelj, zeleni čaj, aloja vera, bromealin encim iz ananasa, kopriva, ekstrakt lubja bora (pycnogenol), sladki koren (likoricia), elagična kislina iz jagod, orehov in granatnega jabolka, goba Reishi, kvercetin (jabolka, čebula, rdeče grozdje, zeleni čaj), petršilj zavira sproščanje histamina. Pomagajo antistres terapije za aktivacijo vagus parasimpatičnega živca. 

Eterična olja, ki znižujejo histamin:

- blue tansy, manuka, ravensara

- rimska kamilica, vetiver, poprova meta

- rožmarin, sivka, jelka, lovor, sveta bazilika tulsi

- grenivka, kadilna bosvelija, Ho-wood

- modra kamilica, rimska kamilica, osmanthus

- grenki pomorančevec, limona

Ne uživamo hrane, ki povečuje histamin: alkohol, kakav, suho sadje, fermentirana hrana, salame, gobe, špinača, kurkuma, kajenski poper, čili, klinčki, cimet, muškatni orešek, paradižnik, kis, gorčica, kvas, sir, arašidi

STRJEVANJE KRVI PO COVID-19 CEPIVU

Pogosta reakcija po cepljenju za COVID-19 so krvni strdki, mikrotromboza. Snovi za redčenje krvi (ni za nosečnice in osebe, ki jemljejo zdravila za redčenje krvi) so poleg aspirina: ginko biloba, čaj iglic bora, kumina, kurkuma, ingver, česen, kajenski poper, kakav, ananas (encim bromelain), cimet, OPC grozdne peške, cedrino olje in oleoresin cedre, zvezdni janež, vitamin E, cimet, sladki koren

https://www.medicalnewstoday.com/articles/322384#bromelain

https://www.brighteon.com/7c129e86-7e2b-47a7-bc74-dd19621e4042

Eterična olja za redčenje krvi: 1-2 kapljici damo v 5ml osnovnega olja (1 čajna žlička) in namažemo po vratu, zapestju, prsnem košu. Najmočneje delujejo klinčki, zimzelen, laški smilj, niauli, timijan, poprova meta, ingver, cimet; Manj močno redčijo: cedra, limona, cipresa, majaron, narda, grenivka, pačuli, sandal, muškatna kadulja, lovor, brškin,  žajbelj, origano, bor.

Vnetni označevalci in označevalci strjevanja krvi, kot so C-reaktivni protein, fibrinogen, sečna kislina in hitrost sedimentacije, so močno povezani z aktivnostjo prirojenega imunskega odziva in kroničnimi okužbami, kar je povezano z resnostjo COVID-19.

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/08/29/identifying-underlying-chronic-infections.aspx?ui=1cfc9771e6ca9361e0b65ecf7b0103bee98a605a2d223499622297b53565dfe9&sd=20210804&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20210829_HL2&mid=DM972085&rid=1248680097&fbclid=IwAR12ouP1GstakTt2sL4QERbUlG5iUqfb2XTQ2j8xSoXXM8Yh0n3dZFEmJWQ

OKSIDATIVNI STRES

Dr. Bryan Ardis pravi, da cepivo za covid-19, ki je biološko orožje, tako kot vsi toksini povzroča oksidativni stres, ki je neposredni vzrok za 200 različnih bolezni. Za zmanjšanje oksidativnega stresa po cepljenju priporoča vitamin C, N-acetyl cistein za povečanje nivoja telesnega antioksidanta glutationa (poveča ga tudi silimarin iz pegastega badlja), selen, antioksidante (klinčki, goji jagode, rdeče zelje, resveratrol, vitamin E, kartenoidi-provitamin A, cimet, origano, timijan, rožmarin...), ki tudi varujejo ožilje pred poškodbami in vnetjem zaradi beljakovinskih bodic.  Potrebno je aktivirati Nrf2 mehanizem v celicah, ki nevtralizira oksidativni stres. Mešanica, ki aktivira pot Nrf2 in poveča nivo glutationa za 200% v 40 dneh, za zmanjšanje posledic oksidativnega stresa, je sestavljena iz petih zelišč, ki so v formuli Protandim.  

  • Pegasti badelj- Milk thistle (Silybum marianum) extract (70-80% Silymarin) (225 mg)
  • Bacopa- Brahmi (Bacopa monnieri) extract (45% bacosides) (150 mg)
  • Ashwagandha (Withania somnifera) powder (150 mg)
  • Zeleni čaj- Green tea (Camellia sinensis) extract (98% polyphenols, 45% EGCG) (75 mg)
  • Kurkuma- Turmeric (Curcuma longa) extract (95% curcumin) (75 mg)

Ta formula varuje žile in preprečuje fibrozo (brazgotine v stenah žil), izgubo kapilar, varuje pred boleznimi srca. Pred oksidativnim stresom varuje tudi celice endotelija.

Vir: https://rumble.com/vpp2v3-how-to-improve-blood-quality-and-circulation.html

ZA ZMANJŠANJE VNETJA MOŽGANOV PO CEPLJENJU

magnezij blaži vnetje možganov, je eno najboljših snovi za blaženje tesnobe, stresa in depresije, niža stresni hormon kortizol, poveča nivo GABA nevrotransmiterja, ki pomirja živčni sistem, daje globlje nivoje spanja, razstruplja težke kovine, .....Potrebna je oblika magnezijevega glicinata ali taurata, ker vstopata v možgane. Dr. Jockers pa pravi, da samo oblika magnezijevega threonata prečka možgansko krvno pregrado in vstopa v možgane.

luteolin zniža vnetje v možganih s svojim epigenetskim vplivom na DNK vnetih glia celic, ki začnejo delovati proti-vnetno in anti-oksidativno. Luteolin varuje tudi možgansko krvno pregrado in izboljša delovanje mitohondrijev v nevronih. Luteolin se nahaja v zeleni, papriki, rožmarinu, olivnem olju, kamilici, poprovi meti itd...Njegov učinek poveča sulforaphane, ki se nahaja v brokoliju in drugih križnicah.

aminokislina L-theanine iz zelenega čaja pomirja NMDA receptorje za glutamat in s tem pomirja nevrone

hoja z bosimi nogami po zemlji, pesku, travi zniža vnetje v možganih. To se imenuje prizemljevanje (earthing, ki ga priporoča doktor jedrske fizike Gaetan Chevalier-  )

ginko biloba zmanjša vnetje in poveča mikro-cirkulacijo krvi v možganih. Ekološki jabolčni kis niža vnetje, omega 3, ayurvedska formula Triphala, baicalin, liposomski kurkumin, honokiol iz magnolije, antioksidanti OPC grozdnih pešk, vodni ožepek (bacopa monieri ali brahmi)....nižajo vnetje v možganih

- uživanje ekološke želatine (Interšpar ima ekološko želatino svinjine), ki ima 35% aminokisline glicin, ki pomirja vnetje v možganih, deluje podobno kot GABA nevrotransmiter, ki pomirja živčni sistem

- zelo pomembno je dovolj spanja, saj glia celice ponoči med spanjem razstrupljajo možgane.

eterično olje kadilne boswelije- 1 kapljico z malo olivnega olja namežemo na sence, čelo, vrat ter vagus živec, ki je ob strani vratu. Kadilna boswelija odpira limfne poti za razstrupljanje možganov in pomirja vnetje možganov. Kakovostna formula Magi Complexx od podjetja Organixx  vsebuje tri močna proti vnetna sredstva: kadilno bosvelijo, miro in kurkumo (dobi se v kapsulah ali kot mešanica eteričnih olj). Cenovno ugodna je kadilna bosvelija v kapsulah od podjetja Sanct Bernhardt, ki jo prodaja Bioforma (180 kapsul za 6 mesecev terapije je samo 26 EUR). Največje protivnetno delovanje pa ima laški smilj, kot eterično olje ali začimba v kulinariki

sezam zavira snov IFN gamma, ki sproži vnetje in poškodbe živčnega sistema, zato pomaga zmanjšati vnetje, ki povzroča nevro-degenerativne bolezni

- CBD olje konoplje pomirja vnetje v možganih in telesu, vzpostavlja ravnovesje med vzbujevalnim živčnim prenašalcem glutamatom in pomirjevalnim GABA, uravnoveša delovanje centralnega živčnega in hormonskega sistema, aktivira gene za proizvodnjo antioksidanta glutation, za razstrupljanje in za protivnetne citokine imunskega sistema. pomirja simpatično delovanje živčnega sistema, ki je stresni odziv boj ali beg in aktivira parasimpatično delovanje živčnega sistema, ki je proces prebave, regeneracije, relaksacije in počitka. 

- nižanje vnetnih snovi v možganih z blokado mediatorja vnetja NFkappa B, ki aktivira gene, ki sprožijo vnetje s produkcijo vnetnih proteinov v citoplazmi. NFkB blokirajo: antioksidanti, koencim Q10, B vitaminialfa lipoična kislina, magnezij, cink, omega3 (EPA in DHA)....vse to so snovi, ki so potrebne za sintezo telesnega antioksidanta glutation

izogibanje rafiniranim oljem, ki vsebujejo omega 6, sladkorju, glutenu iz žit, kazeinu iz mleka, procesirani hrani z aditivi in konzervansi, ojačevalci okusa, ki povzročajo vnetje možganov

omega 3 (DHA in EPA) maščobne kisline aktivirajo gene za razstrupljanje možganov in pomirjanje vnetja. Orehovo olje ima 10% omega 3 in zmanjša vnetje v možganih, laneno olje je težko prebavljivo in se hitro pokvari, inka inchi olje ima najvišjo vsebnost omega 3, vrtni portulak pa ima največ omega 3 (ima tudi EPA) med vsemi rastlinami na svetu 

- dr. David Perlmutter: možgane varujejo resveratrol, kurkumin, probiotiki, kokosovo olje, B vitamini, pegasti badelj, vitamin D3 +K2, medicinske gobe (op. prev: resasti bradovec), zelo zelo nizek odmerek zdravila Naltrexone deaktivira glia celice in blokira vnetno snov NF kappa B, 

-Poškodovane nevrone v možganih regenerirajo indijska rastlina ašvaganda, medicinska goba resasti bradovec (Hericium Erinaceus), Gotu kola in izvleček kurkume (kurkumin). Snovi za regeneracijo možganskih celic so še ginseng, baicalin, ekološki oves, brahmi (vodni ožepek- bacopa monnieri), B vitamini, olje črne kumine, selen, magnezij, omega 3, ginko biloba, granatno jabolko, magnolija, apigenin, borovnice, huperzine, resveratrol, matični mleček, berberine, EGCG iz zelenega čaja itd...Nevrone lahko regenerirajo tudi všečna glasba (zlasti klasična), telovadba in ljubezen, ki v kri sprošča NGF rastni faktor za nevrone

- nevrokirurg dr. Russel Blaylock MD, CCN, profesor biologije na Belharen College: za zmanjšanje vnetja v možganih in zaščito pred degenerativnim excito-toksičnim procesom v možganih svetuje:

***zdrava ekološka prehrana, brez sladkorja, transmaščob, omega 6 (repično, koruzno, sojino, sončično olje), veliko ekološkega sadja in zelenjave,  največ 120gr mesa, veliko omega 3 -DHA 1000-2000mg na dan za sinapse, mielinske ovojnice nevronov  in membrane celic, DHA je tudi močno protivnetno sredstvo

*** veliko C vitamina, naravnega E vitamina, silimarina iz pegastega badlja, kurkumina, kvercetina, resveratrola, elagične kisline, kadilne bosvelije ( močno protivnetno sredstvo), magnezijevega citrata

***podpora mitohondrijem za povečanje celične proizvodnje molekul ATP energije ( kot je opisano zgoraj )

dr Toni Bark: Keto dieta z malo ogljikovih hidratov in veliko zdravih maščob zaustavi proces vnetja v možganih

ZA PREPREČEVANJE DEGENERATIVNIH PROCESOV V MOŽGANIH PO CEPLJENJU dr. Grouf predlaga naslednji protokol: 

Vir: https://doctorgrouf.substack.com/p/grouf-neuro-protocol-revised-and

*

KOLOIDNO ZLATO RAZTAPLJA GRAFENSKE NANOSTRUKTURE V KRVI CEPLJENIH: Dr. David Nixon ( https://drdavidnixon.com/ ) razpravlja o svojih ugotovitvah o nanotehnologiji znotraj cepljenih in necepljenih oseb ter o tem, kako ta nanotehnologija popolnoma izgine z uporabo koloidnega zlata. (od 17.00 min dalje). Koloidno srebro nima tega učinka. Video: https://zeeemedia.com/interview/dr-david-nixon-the-cure-nanotech-inside-injected-and-uninjected-disappears-with-colloidal-gold/

Koloidno zlato lahko naročite v lekarni Dobra misel, Vrhnika: https://www.dobramisel.net/

*

https://publishwall.si/.publishwall.si/post/535195/koronavirus-covid-19-znacilnosti-in-zdravljenje

*

Prof Igor Ogorevc: po cepljenju je zlasti prizadeta vranica, k nam prihaja veliko ljudi, ki so poškodovani s Covid-19 cepivom: https://www.youtube.com/watch?v=2IAQxcm4uZo

*

Marjana Virtnik FB 1.8. 2021: 

To je prehrambeni protokol za preprečevanje škode zaradi beljakovin in izvedenih derivatov spike zaradi injekcije in za zaščito pred beljakovinami spike:
• cink (30-80 mg na dan, odvisno od imunološkega tlaka)
• vitamin D3 *
• Nattokinaza (4000 fibrinolitičnih enot dvakrat na dan ali 200 mg dvakrat na dan) Nattokinaza je fermentirani derivat soje, za katerega je znano, da ščiti kardiovaskularni sistem pred razvojem kaskade strjevanja krvi. Študija o natokinazi: 
• liposomski vitamin C (30 ml, dvakrat na dan) *
• kvercetin (500-1000 mg, dvakrat na dan)
• jod *
• PQQ *
• Čaj iz borovih iglic za šikimijsko kislino ali šikimat (iz zelenih užitnih borovih iglic. Ni za nosečnice.). Obstajajo strupene borove iglice, previdno! Ko pijete čaj iz borovih iglic, pijte olje / smolo, ki se tudi kopiči! Shikimate, shikimic acid in njihovi derivati ​​imajo: protirakave, protivirusne, protimikrobne, antikoagulantne in antitrombotične lastnosti.
• Čaj iz komarčka in / ali zvezdastega janeža: to je tudi odličen vir šikimatske ali šikimske kisline (za katero je znano, da nevtralizira spike protein)
• C60 (1-3 kapljice na dan na dan): Eno od vprašanj, ki ga opažamo pri injiciranih, so motnje v njihovem energetskem polju (magnetizem) in žarišča vnetij. C60 je bogat vir elektronov in deluje kot gasilni aparat za vnetje in hkrati (ker se biorazdeli po telesu) spodbuja normalizacijo pretoka elektronov po telesu. V tej kategoriji ponujamo dva izdelka, tradicionalni izdelek C60 * je resnično izdelan vaš, C60 SuperConcentrate * pa moj prijatelj znanstvenik-ogljik in vsebuje višjo koncentracijo elektronov.
• Oglje (2-4 kapsule na dan): Oglje je najpomembnejši razstrupljevalec in se na prazen želodec spusti v črevesje in aktivira postopek čiščenja krvi, znan kot "intersticijska dializa". Naš izdelek Kohlbitr * je vodilno aktivirano kokosovo oglje na svetu, zdaj pa ponujamo tudi bolj nežno brezovo oglje. *
• Citrusi (zlasti pomaranče v krvi zaradi visoke vsebnosti hesperidina - hesperidin je halkon kot kvercetin, ki deaktivira beljakovine v konicah)
Poprova meta (zelo bogata s hesperidinom)
Wheatgrass in Wheatgrass Juice (rezila imajo veliko šikimata)
• Superherbs za pomoč pri onemogočanju beljakovin:
- Schizandra Berry * (visoko v šikimatih)
- Formulacije Triphala: V sanskrtu beseda Triphala pomeni "trije sadeži": kombinacija indijske kosmulje (Emblica officinalis), črnega mirobalana (Terminalia chebula) in belerskega mirobalana (Terminalia belerica). Plodovi terminalij so bogati s šikimati.
- Šentjanževka (šikimate najdemo v celotni rastlini in v cvetovih)
- Gazdin list (bogat s šikimati)
- Feverfew (listi in cvetovi so bogati s šikimati)
- List gingko bilobe (bogat s šikimati)
- Giant Hysop ali Horsemint (Agastache urtifolia) (bogat s šikimati)

- LiquidAmbar (drevo sladke gume) Čaj iz pikčastih semenskih strokov je bogat s šikimati.
Vir: 

Spike Protein Summary of the Spike Protein Protocol http://bit.ly/SpikeProtein This is the updated protocol to protect those who’ve been injected with spike protein and mRNA and the same protocol is useful to protect those concerned with the spike protein shedding coming off those who’ve been injected. So if you know someone who has been injected and requires help, please provide them with this protocol. This is the Nutrition Protocol to Prevent Damage from Spike Protein and Derivatives due to Injection and to Protect from Spike Protein Shedding:

http://bit.ly/SpikeProtein Please SHARE. @davidavocadowolfe

*

Dr. Srečko Sladoljev, imunolog:

1. SMANJITI ćemo broj pegilirane mRNA tako da prije i po primitku cjepiva jedemo MASNU HRANU. Npr. špek i luk. Masnoće će se probavom resorbirati i naše tijelo “zapljusnuti” će lipemična krv. Pogledajte što se dešava s masnim kapljicama u juhi! Manje se spajaju s većim u jednu gigantsku. Pretpostavljam da će se slično (barem dijelom) desiti i s cjepivom!

2. PONIŠTITI ćemo ih tako da prije i po primitku cjepiva popijemo nešto “žešće”. Obzirom da alkohol rastvara masnoće, rastvoriti će i PEG-mRNK kapljice (ostalo će napraviti spomenute nukleaze!).

Oni koji su ovako postupili, rekli su mi da cjepivo nisu ni osjetili.

Sritno!

Preporuka za MOGUĆE UBLAŽAVANJE POSLJEDICA programiranja ljudi za proizvodnju spike-inhibitora angiotenzina mRNK tehnologijom (korona cjepivo), kolokvijalno nazvanom tezom o “špeku, luku i viskiju”, čini se da je zaintrigirala i znanstvenike.

U priloženom članku, kolege iz Australije potvrđuju da sve što navodim jest teoretski korektno postavljeno, ali smatraju da učinkovitost konzumacije “špeka, luka i viskija” (prije i nakon primitka cjepiva) na PEG-mRNK vektore (“masne kapljice”) neće biti dostatna za ono što vjerujem da će se desiti.

1. Lipidi nakon konzumacije masne hrane, svakako preko krvne plazme ulaze u međustanične prostore gdje se susreću s PEG-mRNK “kapljicama” netom cijepljene osobe. Odbacujući mogućnost da će doći do spajanja kapljica, odbacuju i stvarnost mRNK tehnologije koja se i temelji na spajanju “masnih kapljica”! Jer tjelesne stanice u koje će PEG-mRNK “kapljice” ući, po sebi su također “masne kapljice” zbog stanične građe, zbog FOSFOLIPIDNIH MEMBRANA koje ih OBUJMLJUJU!

Procesi su dakle slični i NEOZBILJNO bi bilo odbaciti ovakav (teoretski) slijed zbivanja.

2. Što se tiče djelovanja alkohola na PEG-mRNK “kapljice”, sporna im je koncentracija konzumiranog alkohola. Smatraju da bi učinkovite količine bile smrtonosne po čovjeka, a male ne bi djelovale. Skrećem pažnju kolegama da su u biologiji i fizici posebno važne upravo slabe interakcije. Primjerice, SIGURNOST prijenosa informacija u genetici (nasljeđivanje, transkripcija) ovisi o slabašnim ionskim vezama koje uređuju i određuju parove nukleotida! Nadalje, glukoza (šećer) kao takva nije posebno reaktivna molekula, ali ako ne radi stanična “konzumacija” glukoze (kao kod dijabetičara), vremenom će neprstenati oblik glukoze, zbog reaktivne keto grupe, kovalentno odreagirati s proteinima s kojima dolazi u kontakt i trajno ih kemijski oštetiti, UČINITI IH DISFUNKCIONALNIM.

Proizvođači mRNK cjepiva zabranjuju konzumaciju alkohola tjednima prije i nakon primitka cjepiva. Što mislite zašto?

Vir: https://dokumentarac.hr/covid-19/pregled-objava-dr-sc-srecka-sladoljeva-imunologa/

*

Biocompatible N-acetyl cysteine reduces graphene oxide 

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30892320/

Razstrupljanje od grafen oksida po nasvetu Mira Boha: Borova voda, niacinamid (vitamin B3), nanozeolit ter tri aminokisline oziroma glutation, naravni telesni antioksidant (beljakovina tripeptid)

https://beta.publishwall.si/dajana.babic/photos/photo/359573

*

Če se kdo zanima za varen protokol razstrupljanja od grafen oksida, lahko piše na: Majin Maraž <majnica@gmail.com>

*

Dr. Sherri Tenpenny za razstrupljanje od težkih kovin in radioaktivnih elementov priporoča PURE BODY EXTRA: https://drtenpenny.thegoodinside.com/pbx-trial-offer-10c2020/

*

Vitamin B1- tiamin se uporablja tudi za zdravljenje različnih motenj v delovanju živčnega sistema (multipla skleroza, bellova pareza, nevritis...). Bellova pareza je pogost stranski učinek po COVID-19 cepivih. To je paraliza obraznega živca, ki se kaže s povešenim ustnim kotom, iz katerega uhaja slina ali tekočine; oko se ne zapre popolnoma; prisotne so lahko motnje okusa in bolečine v ušesu.

*

 Profilaksa: encim iz ananasa

Prvič, vsak cepljen posameznik, mora preventivno ukrepati. Najenostavnejši način bi bil uporaba encimov za razgradnjo spike proteinov z zaviranjem vezave beljakovinskih konic na celice. Encim ananasa, bromelain, je bil uspešno uporabljen za zaviranje okužbe z cepivom, ima pa dvojno delovanje, da razbije strdke in blokira beljakovine. Bromelain je bil kombiniran z antioksidantom NAC (N acetil cistein), ki je na voljo v prodaji, da inaktivira beljakovine. NAC je predhodnik aminokisline glutation.
Encim + antioksidant delujeta sinergistično in ju je treba uporabljati skupaj. (Ni čudno, da je FDA nedavno poskušala prepovedati NAC - N-acetil cistein ) NAC -a ni več mogoče kupiti v trgovinah z zdravili. Zdaj je NAC od odkritja serumske sestave cepiv… grafenov oksid narejen na recept. To je zelo obremenilno dejanje.
Nattokinaza je encim z daljšim delovanjem, ki je tudi široko dostopen (deluje do 8-12 ur) in je v nekaterih pogledih boljši od zdravil proti strjevanju krvi.
Drug naravni motilec spike proteinov je resveratrol, molekula rdečega vina. Resveratrol je že splošno znan kot zdravilo za redčenje krvi, ki preprečuje srčne napade zaradi strdkov v koronarnih arterijah in velja za možen protistrup proti zastrupitvi z grafenovim oksidom. Resveratrol ima močne vezavne lastnosti na beljakovine, ki presegajo lastnosti hidroksiklorokina ali ivermektina, zdravila, ki se pogosto uporablja za isti namen. Ugotovljeno je bilo, da ima fisetin, še ena naravna molekula, ki jo običajno najdemo v jagodah, najmočnejšo vezavno aktivnost na spike proteine, ter blokira vnos spike proteinov v celice. Ugotovljeno je bilo, da je resveratrol pri motenju spike proteina boljši od pterostilbena, njegovega molekularnega bratranca.
Grafični prikaz molekularnega priklopa RESVERATROLA na spike protein
Vir: Journal Biomolecular Structure & Dynamics,
Letnik 39, št. 9, stran 3225, 2021.
Vir: Higlander Mc maravic FB 18.9. 2021
*
Testi so pokazali, da sta za splošno izboljšanje zdravja ter za odpravljanjem neželenih posledic po cepljenju za COVID-19 zelo učinkovita izdelka Folium PX ter Nano Soma. 
Folium PX vsebuje ekstrakt lubja bora (Pycnogenol v Sloveniji) in grozdne peške. 

https://www.amazon.com/Poisoning-Antioxidant-Supplement-Grape-Seed-Capsules/dp/B00G0INS3W

*

Richard Delgado - La Quinta Columna: 7.10. 2021: učinke grafen oksida, ki povzroča vnetje in oksidativni stres, nevtralizirajo antioksidanti. Glavni antioksidant je glutation, ki ga proizvajajo predvsem naša jetra. Nivo glutationa povečujejo N-acetyl-cistein (NAC), kvercetin in silimarin iz pegastega badlja. Jemljemo lahko tudi glutation kot dodatek, a se v črevesju absorbira le 25-30%. Po cepljenju z cepivi za COVID-19, ki vsebujejo tudi grafen oksid, Richard Delgado svetuje 14-21 dnevno jemanje naslednjih antioksidantov, ki odpravijo grafen oksid:

- 600-750 mg N-acetyl-cistein (NAC) - vzeti zjutraj, ko je absorpcija boljša

- 50 mg cinka - zjutraj

- astaxantin 5mg- zjutraj

- kvercetin 500-1000 mg zjutraj

-  vitamin D3

- pegasti badelj (silimarin)

- melatonin - vzeti zvečer, varuje pred škodljivim elektromagnetnim sevanjem

*

https://orthomolecular.activehosted.com/index.php?action=social&chash=084b6fbb10729ed4da8c3d3f5a3ae7c9.200&s=6300b67073661dbdd86d17d572642d5a&fbclid=IwAR3zreG27MrCyCOqhinhqdh6gDmTqrLNFVWDvHYYPpd2mZuRAXL6twDIUiE

Resolving "Long-Haul COVID" and Vaccine Toxicity: Neutralizing the Spike Protein

Commentary by Thomas E. Levy, MD, JD

*

*

Navodila za uporabo zdravil/dopolnil in obrazložitev od World Doctors Alliance:

https://worldcouncilforhealth.org/resources/a-practical-approach-to-keeping-healthy-after-your-covid-19-jab/

- Cink 50 mg dnevno za podporo imunskega sistema. 

- Vitamin D Vitamin D (5000 mednarodnih enot dnevno) uravnava imunski odziv.

- Vitamin C Vitamin C (500 mg dvakrat na dan) za podporo imunskemu sistemu.

- Maščobne kisline omega 3 Maščobne kisline omega 3 (4 grame dnevno) za podporo imunskemu sistemu.

- Kvercetin (500 mg dvakrat na dan), naravni protivnetni in imunski modulator, zmanjšuje pretirano aktivne imunske reakcije. 

- Aspirin (325 mg dnevno) za zmanjšanje tveganja za nastanek strdkov. 

- Antihistaminiki za zmanjšanje prekomernih imunskih reakcij in aktivacije mastocitov. Loratidin in cetirizin sta antihistaminika H2, ki sta na voljo brez recepta. 

- N-acetilcistein N-acetilcistein (600 mg dvakrat na dan) pomaga zmanjševati vnetja s proizvodnjo glutationa, ki se pri kroničnih vnetnih boleznih izčrpa. 

- Melatonin (2 mg do 10 mg) pred spanjem pomaga obnoviti cirkadiani ritem in spalni cikel. 10. Fluvoksamin (po zdravniškem receptu). 

- Kolhicin (na zdravniški recept). 

- Steroidi (na zdravniški recept). 

- Ivermektin  (na zdravniški recept) zaradi protivnetnih in imunomodulatornih lastnosti. Poleg tega blokira beljakovino spike in preprečuje zlepljanje krvnih celic. Zdravljenje bo morda treba nadaljevati do odprave simptomov.  

- Stabilizatorji mastocitov  (na zdravniški recept). 

- Dieta z nizko vsebnostjo histamina lahko pomaga ublažiti odziv imunskega sistema na tuje snovi. Mnogi ljudje s simptomi pCoIS, podobnimi simptomom Long Covida, se na zdravljenje odzovejo v 2 tednih. 

 * * *

Dr Edward Group recept za Covid-19 in razstrupljanje po mRNA cepivu:

Vir: https://zbor.si/2021-10-16-golden-secret-to-wellness/

*

Dr. Zandre Botha je našla zdravilo za cepljene bolnike, ki so imeli poslabšanje bolezni, kot je rak ali krvne strdke. Posvetovala se je z velikim številom zdravnikom, tako da so potem skupaj ugotovili terapijo. Pri vseh cepljenih so ugotovili nenormalno združevanje rdečih krvnih celic (eritrocitov) in trombocitov. Prvi korak je zato uporaba antikuagolantov, ki redčijo kri oz. preprečujejo lepljenje trombocitov: aspirin, kurkumin, česen. Potem Ivermectin (12 mg/dan 5 dni zaporedoma in potem 1x na teden 12mg). N-acetyl cystein (NAC) 500 mg 3x na dan za razstrupljanje jeter. Kisikove in vodikove tablete (Hydro shot), zeolit za razstrupljanje od teških kovin, koloidno srebro, klorov dioksid, vitamin D3 5000 IU, bazični prašek, super hranila za razstrupljanje in obnovo DNK (spirulina, moringa, olje črne kumine), čaj borovih iglic, CBD olje konoplje, nattokinase. Po cepljenju so ljudje utrujeni, ker nimajo dovolj kisika v krvi in možganih. 

 

Vir: https://www.redvoicemedia.com/2021/12/doctor-finds-treatment-for-vaxx-victims-sees-major-improvement-in-blood/

* * *

Podrobna navodila za uporabo joda za dezinfekcijo nosne in ustne votline:

Izpiranje nosu in ustne votline, večkrat na dan: Priporočilo FLCCC.NET:
https://covid19criticalcare.com/covid-19-protocols/i-mask-plus-protocol/
Ne več kot 5 dni v nosečnosti
Ne pogoltnite
Vsakih 6 ur (največja pogostost dve uri).

1.0%:
50 ml 10 % povidon joda dodajte 450 ml R.O./destilirane vode, dobite 1 % raztopino. (Manjše draženje nosne votline in sinusov)

1.0%:
Za pripravo 10 unč 1-odstotne raztopine povidon joda vzemite 1 unčo 10-odstotnega povidon joda in jo razredčite v 9,0 unč R.O./destilirane vode.

0,5 % (uporabite samo, če je 1 % neznosen):
Za pripravo 10 unč 0,5-odstotne raztopine povidon joda vzemite 0,5 unče 10-odstotnega povidon joda in ga razredčite v 9,5 unče R.O./destilirane vode.

0,5 % (uporabite samo, če je 1 % neznosen):
25 ml 10 % povidon joda dodajte 475 ml destilirane vode in dobite 0,5-odstotno raztopino. (Ne draži, varno za pršenje v oči)

FLCCC Kako iz 10-odstotne raztopine pripraviti 1-odstotni povidon jod za raztopino kapljic za nos
https://odysee.com/@FrontlineCovid19CriticalCareAlliance:c/How-to-make-a-nose-drop-solution:7


Alternativne možnosti za higieno ust in žrela:
Povidon-jod (Betadine)
cetilpiridinijev klorid (npr. ScopeTM, ActTM, CrestT) (ustna voda Colgate Plax)
Po želji nadomestite fiziološko razpršilo za nos s fiziološko raztopino z destilirano vodo.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7301800/


Virus je bil odstranjen 6. dan pri 100 % bolnikov.
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.09.07.20180448v1


Že 0,5-odstotni povidon-jod popolnoma inaktivira virus v 60 sekundah, kar je primerljivo s 70-odstotnim alkoholom. Večje koncentracije so bile enako učinkovite, vendar niso prinesle dodatnih koristi.
https://drsircus.com/general/gargling-with-iodine-beats-covid/


https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.05.25.20110239v1


Jod - univerzalni in holistični supermineral, avtor: Gabriel Cousens, MD, MD(H), DD
http://treeoflifecenterus.com/blog-posts-by-gabriel-cousens-m-d-iodine-96-the-universal-holistic-super-mineral-2/


Ustne vode, ki inaktivirajo koronaviruse, dr.been
https://www.youtube.com/watch?v=wSqT6vHTMzg


*Povidonski jod, lahko pri nič hudega slutečih posameznikih povzroči hipotiroidizem ali hipertiroidizem

* * *

Protokol razstrupljanja od mRNA cepiva, grafen oksida in bodic SARS CoV-2 (18 strani): https://whitehatauxiliaries.files.wordpress.com/2021/09/how-to-neutralize-potential-damage-from-mrna-vaine-deactivate-neutralize-g.pdf

*

V Japonski študiji, nedavno objavljeni na mdpi.com so in vitro raziskovali učinek nattokinaze na bodičasto S beljakovino. Virus SARS-CoV-2, enako kot moderna genska “cepiva”, vsebuje bodičasto beljakovino S, ki virusu omogoči vstop v organizem oziroma celico.

V študiji so preučili učinek nattokinaze na beljakovino S virusa SARS-CoV-2. Ko so celične lizate, transfundirane s proteinom S, inkubirali z nattokinazo, se je protein S razgradil v odvisnosti od odmerka in časa. Prav tako je imunofluorescenčna analiza pokazala, da se je protein S na celični površini razgradil, ko so v gojišče dodali nattokinazo.

Ugotovitve japonskih znanstvenikov tako kažejo, da ima nattokinaza potencial za zaviranje okužbe s SARS-CoV-2 prek razgradnje proteina S.

Dobra novica tudi za “cepljene”? Vir: https://p39.si/2023/02/11/nattokinaza-dobra-novica-za-prebolevnike-in-cepljenje-zoper-c-19/

Študija: https://www.mdpi.com/1420-3049/27/17/5405

*

9.743 bralcev članka do 13.2. 2023

Raztapljanje tehnološkega orožja cepiva za Covid-19 - razstrupljanje komponent grafena, kvantnih točk in težkih kovin. htps://anamihalceamdphd.substack.com/p/dissolving-the-c19-technological

Vid Dobnikar- pri mRNA cepivu obstaja možnost, da se vključi v človeški genom, ker imamo v vseh celicah encim reverzibilne transkriptaze. Vendar je smisel razstrupljanja od mRNA cepiva v tem, da se z navedenimi snovmi razgradi mRNA iz cepiva, preden bi se potencialno lahko trajno vgradila v človeški genom, kar bi lahko povzročilo avtoimunske in prionske nevrološke bolezni, kot je opisano v tej študiji: https://scivisionpub.com/pdfs/covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503.pdf

V

mRNK cepivo trajno spremeni človekovo DNK (genska modifikacija). Razstrupljanje je eno, trajna sprememba genoma pa drugo. Kdor je prejel to nagnusno cepivo mu tudi MedBed ne bo pomagala. Za MedBed je potreben čist vzorec DNK, pri spremenjeni DNK pa lahko MedBed le lajša simptome poškodbe. MedBed deluje na osnovi preiskave čiste DNK, ki je osnova/vzorec za njeno delovanje.

Martin Kojc je leta 1935 več vedel o boleznih kot sodobna medicina, ki z ukrepi v sedanji pandemiji in navodili za ohranitev zdravja, ki ne presegajo nasveta kot je nošenje mask in pranje rok, nazaduje na nivo srednjeveške medicine. Ne vedo ali nočejo vedeti, kako se krepi in ohranja zdrav imunski sistem, ki je od Boga dan mehanizem za obrambo pred vsemi mikrobi, ki so povsod okoli nas v vseh tkivih človeškega telesa. Čemu to sprenevedanje? Zato, da bi uničili naravno odpornost človeka in odprli trg za 200 novih cepiv, ki jih razvija pohlepna farmacevtska mafija.