Članek
Naravni izdelki za wellness in nego iz Filipinov
Objavljeno Sep 20, 2020

Na naš trg je prišla nova linija izdelkov JC Premiere za nego kože, osebno nego, zdravo prehrano in wellness. Formule sestavin so narejene v japonskih in južno korejskih laboratorjih, proizvodnja pa poteka na Filipnih z naravnimi surovninami iz vsega sveta. 

* * *

El Nido, filipini - thanks to Cris Tagupa for sharing their work on Unsplash, roylaty free photo

* * *

Filipini so arhipelag v Tihem oceanu z več kot 7.600 otoki, kjer živi nekaj več kot 100 milijnov ljudi, ki so pretežno kristjani (92%). Neokrnjena narava na otokih ponuja obilje naravnih pridelkov, kot sta kokos ali papaja, ki sta sestavini v nekaterih izdelkih za nego in wellness JC Premiere. 

* * *

Foto: Radha sep 2020

OMNI white losijon za telo s sladkim korenom, izvlečkom drevesnega maha in glutationom

* * *

Omni White losjon je inovacija, ki izvira iz imena samega izdelka. Omni je latinska predpona, ki pomeni "vse". Uporablja se za zaviranje tvorbe melanina v koži, piling in vlaženje vseh tipov kože.

* * *

foto: Radha sep 2020

OMNI white maska za obraz s kisikom, drevesnim mahom, sladkim korenom in bambusovim ogljem

* * *

OMNI white maska za obraz s tehnologijo kisikovih mehurčkov oživlja in razstruplja kožo.  Vsebuje bambusovo oglje, ki pomaga zmanjšati pore in odstraniti odmrle kožne celice. Vsebuje glutation, alfa arbutin in ekstrakt sladkega korena, ki pomagajo odpraviti neenakomerne odtenke kože.

* * *

foto: Radha sep 2020

Nature′s own balzam za lase z arganovim oljem

* * *

Nature's Own Natural balzam je izdelk za nego las, ki ne vsebuje sulfatov, parabenov in triklosana, vsebuje  olje iz jedrc maroškega arganovega drevesa. Arganovo olje je zaradi intenzivnih vlažilnih in mehčalnih lastnosti ter velike količine koristnih hranil, kot so vitamin E, maščobne kisline in naravni antioksidanti, poimenovano "tekoče zlato". Suhim lasem povrne sijaj, popravi poškodovane lase in okrepi krhke lase ter zagotovi intenzivno vlago, da ustvari mehke, gladke in svilnate lase.

* * *

foto: Radha sep 2020

OMNI white pinkish krema za obraz

* * *

OMNI white pinkish krema je podlaga za ličenje. Je rešitev proti staranju, ki vrne rožnat mladosten sijaj. Vsebuje učinkovine, ki kožo belijo in posvetlijo. Ustvari prevleko iz prahu, zaradi česar je koža videti nemastna, gladka, rožnata in brezhibna.

* * *

foto: Radha sep 2020

Nature′ s Own gel za zobe brez škodljivih sestavin, kot je fluor

* * *

Nature's Own zobni gel je 100% naraven in organski in ima naravne antibakterijske lastnosti. Je brez fuora, sulfatov....vsebuje kokosove maščobe, sončično olje, riževo olje, stevio, poprovo meto, ekstrakt kamilice, čajevec, mentol. 

* * *

Med produkti JC premiere za zdravje in wellness so ekološki ječmen, 4Green kapsule (z grenko melono, moringo, pčenično travo in vites negundo), zeleni čaj, japonska ashitaba kava, napitek HiLife ipd...Zanimiva so tudi naravna mila s papajo in kokosom.

* * *

Internetna prodaja izdelov JC Premiere je na strani:   https://www.jcpremiere.eu/slo/trgovina

Face Book : https://www.facebook.com/JCPSlovenia

Twitter: https://twitter.com/jcpeurope

Instagram: https://www.instagram.com/jcpeurope/

Pinterest: https://www.pinterest.com/JCPEurope/

Videposnetek nege obraza s produkti JC Premiere:

https://www.youtube.com/watch?v=L63Tzq_Hkew

https://www.facebook.com/JCPSlovenia/?ref=page_internal