Članek
Božična zgodba
Objavljeno Dec 08, 2016

Resnična luč, ki razsvetljuje vsakega človeka, je prihajala na svet

In Beseda je postala meso in se naselila med nami

(Janez 1: 9,14)

Evangelij Janeza nam razodene, da je bil Božji Sin pred utelešenjem na Zemlji Resnična Luč, nato pa se je materializiral in postal materija.

Fotografija: Radha

V jeziku sodobne kvantne fizike bi lahko rekli, da je Jezus iz stanja duhovne Luči in Zvoka (Beseda- Logos) postal najprej telo iz svetlobnih fotonov (elektromagnetni spekter materialne svetlobe v tretji dimenziji), ki je dobil maso (preko Higgsovega bozona) in se učlovečil v telesu iz mesa (materije iz elektronov, protonov in nevtronov).

To potrjuje tudi videnje nemške nune in stigmate Anne Catherine Emmerich (1774-1824), ki je ena največjih jasnovidk v zgodovini Cerkve. Ona je Spočetje Jezusa opisala takole:

Iz Svetega Duha so prišli trije Žarki, ki so se združili v en Žarek in vstopili v Blagoslovljeno Devico Marijo. Ona se je zasvetila, vse v njej, kar je bilo neprosojno, se je umaknilo pred to Božansko Svetlobo, kakor noč pred dnevom in sijala je, kakor bi bila popolnoma razsvetljena.

To je opis Brezmadežnega Spočetja Božjega Sina, ki ga potrjuje tudi sodobna genetika. Doktor molekularne biologije in vodilni genetik naše dobe Peter Garjajev je povedal:

Znanost lingvistično holografske genetike se je pričela z Jezusom. Brezmadežno spočetje Device Marije brez moškega se je zgodilo s prenosom valovanja genetskih informacij na daljavo.“

Svetlobno (fotonsko) Telo Jezusa ob Spočetju pa je Anna Emmerich opisala tako:

Videla sem Blagoslovljeno Devico Marijo v globoki zamaknjenosti (ekstazi), popolnoma potopljeno vase. Vedela je, kaj se je zgodilo in oboževala je Utelešenje Odrešenika v sebi, ki je bil kakor majhno SVETLEČE ČLOVEŠKO TELO, že popolnoma oblikovano in oskrbovano z vsemi svojimi udi.

* * *

Jezus Kristus je imel 23 kromosomov od svoje matere Sv Marije ter en 

Y kromosom od Boga Očeta.

To dokazuje Njegova kri, ki se izlila na Golgoti iz rane na Njegovem telesu, preko špranje ob vznožju Križa in je kapljala na Skrinjo Zaveze, ki je bila v votlini pod Križem. Angeli so vodili Ron Wayatt-a, da je odkril to votlino in našel Kri Odrešenika na Skrinji Zaveze in kamnih. To Kri, ki naj bi bila mrtva, je dal analizirati v laboratoriju v Izraelu, kjer so ugovili, da je Kri po 2000 letih še vedno živa in nima 46 kromosomov v belih krvnih celicah, kot običajni ljudje, ampak samo 24 kromosomov.

To je Sveta Kri našega Odrešenika Jezusa Kristusa

Vir: zadnji del filma na naslovu

https://www.facebook.com/josh.mtm/videos/10220102740412559

https://www.youtube.com/watch?v=D__kV5CrU4k

še na ta članek prilepim ta komentar, ker je povezan z njim Abram...to odkritje nima nobene zveze z RKC.....Jezus pa je povezan s Skrinjo Zaveze, saj je ob smrti na Križu njegova Kri tekla skozi razpoko v skali, ki jo je naredila strela, ki je treščila v Križ......kapljala je na Pokrov Milosti, ki pokriva Skrinjo.... Ta Kri je analizirana v Izraelu in je ŽIVA po 2000 letih, ima 23 kromosomov od Svete Marije in en Y kromosom od Boga, materializiran tako, kot je opisano v članku Božična Zgodba......ob Brezmadežnem Spočetju .....skupaj 24 kromosomov.. to se ujema z analizo Krvi iz mrtvaškega prtiča Sudariuma in Torinskega prta. analizo je opravil dr Garza Valdes , Univerza v Teksasu 1995, ki je rezultate analize objavil v knjigi The DNA of GOD ..ni izmišljotina.......to so malo znana dejstva.........nikomur ni v interesu, da bi se to razvedelo, zato tudi nihče ne piše o tem