Spoštovani ljubitelji polk in valčkov Slovenije. Veliko smo že postorili v že omenjenem popolnem prehodu našega radia Narodnjak, na predvajanje domače narodne Slovenske glasbe. Torej, intenzivno pripravljamo galsbeno shemo v smeri domače unikatne glasbe, ki bo v prihodnje odmevala preko našega radia. Torej, če se vam bo zahotelo, ste ljubitelj te naše glasbe, jo boste slišali 24 ur na dan, le na Slovenskem domačem radiu NARODNJAK. Smo v veliki meri med prvimi, ki predvajamo najnovejše skladbe, ki se varijo, da se kar kadi od njih, tako so še vroči posnetki in kar direktno iz studijev prihajajo do nas in jih slišite na našem radiu, ko jih še nekaj časa ne boste na nobenem drugem. Tako se bomo na spremenjenem dogajanju srečevali in slišali še intenzivnejše v prihajajočem letu 2017, ko zakorakamo v 6 leto delovanja in obstoja našega domačega radia Narodnjak, kar pa smo neizmerno veseli, da vas tako veliko število spremlja že od samega začetka, torej od 1.1.2011, ki je uradni datum in začetek delovanja radia.

Pohiteli smo, da že v veselem decembru v veliki meri pripravimo, spremenimo in vam še bolj pričaramo in očaramo ta čudoviti predbožični in prednovoletni čas, tudi mi. Če boste morda rekli prijateljem, znancem pa kej lepega o nas, bomo pa še toliko imeli večji zagon in elan za nadaljevanje samega zalaganja, da bomo odlični tudi v prihodnje.

Naj se sliši in odmeva povsod naša domača muzika, čas je, da se začnemo zavedati in samospoštovati, to kar je zares naše, ker domače je nartaboljš. Torej izvajalci narodne, domače glasbe. Vabljeni, da nam posredujete svoje glasbene projekte. Želimo vam čudovit veseli december in prehod v Novo leto.

Hvala vam, vsem za prijaznost, zvestobo in podporo na takšen ali drugačen način. Ostanite naši in najboljši.

Hvala vam spoštovani poslušalci radia NARODNJAK.

Uredništvo radia Narodnjak

Spletna stran kjer dobite vse  okoli radia http://radionarodnjak.com/