Kolaps Slovenije, migrantski centri se gradijo in širijo za prihod na tisoče migrantov v SLOVENIJO. Centri bodo ponujali navečja ugodja za vse, ki bodo prišli in želeli ostati. Za domače ljudi ni niti za kruh, revščina je vse večja. Slovenija, raj in zelena oaza na tem planetu, postaja varno gnezdece in zavetje ter zatočišče tujcem. Potihoma in hinavsko preko noči nastajajo centri, ki bodo sprožili kriminal, strah, nemir, varnost domačinov. Prinašajo sabo nasilja, posiljstva in vse mogoče zlorabe na državljani, ki ne bo kaznovano, pač pa cenzurirano skrito, prikrito... A se bomo morali pričeti skrivati, zapirati v hiše za štiri stene, mar bomo sploh še varni ko bomo stopili na ulice, šli na sprehod v park, ali gozd??? Sledila bodo vsestranska izsiljevanja, a zaščite ne bo od nikjer, če se pogleda vzorec Nemčije. V primeru posilstev bodo obtožene naše boljše polovice, oziroma ženski del populacije in otroci, ki bodo predmet pedofilov.

Organov, ki bi to preprečevali Slovenija nima v zadostni meri kapacitet. Ko se bo masa tujcev začela nekontrolirano sprehajati po vaseh, naseljih, mestih, bo ves nadzor porušen. Nikakor se ne more pričakovati, da bo ostalo več tisoč tujcev kakor pohlevne ovčke v teh centrih in tiho mirovalo pod kontrolo"". To milo rečeno ni izvedljivo. Slovenija že brez mase migrantov, ni več dežela domorodcev, pač pa vse bolj mešanica tujcev, ki bo zdaj, zdaj postala večina. Rodnost močno pada v Sloveniji, tako tudi sam odhod naših ljudi, otrok, družin v tujino, v svet, ker si iščejo varno zavetje za svoje družine, kjer ne bodo ogroženi za svoja življenja.

Zakaj smo tako nesposobni sami sebi rešiti vse te dogodke in varnost???
Vrh države si tega ne želi, noče in niti ne bodo storili ničesar.

- ne smejo (zakon zahoda, ki diktira kaj se lahko dela v EU)
- ne želijo, ker tako usmerjajo pogled na te dogodke in stran od realnih državnih problemov
- dokazujejo svojo nesposobnost
- verjetnost ozadja korporacij (SOROS in elita)
- cilj, zlom EU in vseh držav v uniji posamezno in kakor celoto
- cilj, NOVA SVETOVNA UREDITEV
- cilj, zasužnjevanje in podreditev korporacijam
- moderno zasužnjevanje v svetovnem merilu
- to ni več demokracija
- to ni več svoboda, pravica vsakega človeka, da samostojno odloča o sebi
- uničenje družine kakor vrednote
- nadvlada istospolnih klanov, ki poskušajo prevzeti oblast in nam vladati

Človeštvo postaja robot, robotom pa poveljuje posameznik.
Kaj je dejansko invazija tujcev na EU??? To je invazija super vojaka, ki je nobvladljiv, neuničljiv, neustavljiv, ki ne pozna nič drugega kakor nasilje.
Prevzem oblasti je to, prevzem našega okolja, našega kroga življenja.

Že od kar obstaja zemlja, so se na tem planetu ustvarjala plemena, skupnosti, ki so med sabo funkcionirale sporazmerno in kompromisno. Tisti, ki so bili drugačnega mnenja in imeli drugačne poglede so bili izločeni.
Tudi Slovenci, Europejci, narodi stare celine, so se na tem principu razvijali in gradili družbo v sporazumevanju, razumevanju, v prijateljstvu in enotnosti... Brez vsega tega nebi nikoli, zares nikoli obstajala stara celina toliko let in se nadgrajevala. Mar je potrebno dopustiti, da se vse to zapravi kar so generacije, rodovi naših prednikov gradili???
Pomislimo malo, mar so se piramide in vsa ta pričevanja na preteklost porušila, mar niso to lepa in resnična pričevanja, da je nacija gradila prihodnost na trdnih tleh in temeljih??? Danes to kar se dogaja temelji na gnilobi in pokvarjenosti, sprijenosti, napuhu..
V preteklosti so vodje skupnosti znali voditi svoje črede do napredka, do samospoštovanja in spoštovanja vseh in ne do sovražnosti vsakega drugače mislečega, samo za vsako ceno vlade in nadvlade.
Danes nam svetovne vlade delajo za uničenje vsega, od okolja, narave, polaščajo se za svoje interese vsega. Hrano nadzirajo samo pridelavo preko gensko spremenjenih semen, polastili so se virov vode, ki postaja last korporacij, avtoktonih semen se sploh več ne sme imeti in sejati, obdelava zemlje kakor so to počeli na biološki način naši predniki je izničena in skoraj že prepovedana. Zastruplja se čebele, ki so glavni naravni, biološki skrbnik, da se vse živo obnavlja v smislu narave in pridelkov, ki so prav od teh mali največjih neutrudnih bitij odvisna vsaka biljka tega planeta. Izginejo čebelice, izginemo vsi mi. Edino, če bodo nadomestili vse to preko komarjev in polžev, ter ja hroščev, takšnjih ali drugačnjih. Tu je še vse to kar nam dnevno pršijo nad glavami, a tako vstrajno zanikajo. Ja stanovalci tega planeta smo postali zabiti in kako že gre. Ja kaj pa oni vedo, saj so vendar pre butasti!!! Mar smo res???

Ali res nismo ljudje sposobni več nekaj storiti in ustaviti korporacije in vlade, ki neusmiljeno vse bolj hodijo po nam??? Do kedaj bomo vse to prenašali in trpeli??? A do tedaj, da prej izginemo, segnijemo in nas z bultižerji in bagri zagrebejo v jame kakor podgane???
Ve se, da je obremenjenost našega planeta preko hudega povečanja števila prebivalstva ogromna, ampak to ni način za zmajnšanje populacije. Takšna početja imajo tudi dvorezni meč, ki pa zna na koncu škodovati tudi tistim, ki danes vse to povzročajo.
Prihodnost življenja na tem planetu je vse bolj pod uprašanjem, na koncu se bo maščevalo in preko umetnega povzročanja zmajnševanja populacije se zna pripetiti, da ne bo pridelave hrane, ki bi bila zdrava tudi za vse tiste, ki nam kroijo vsakodnevne dogajanje. Ko je enkrat zemlja zastrupljena ni poti nazaj in ko zemlja enkrat ne rodi, je to mrtva zemlja in tako postane mrtev celi planet.
Srečno butalci sveta in povlecite glave že enkrat iz peska, ter začnite obračati glave malo levo in desno. Morda pa le sprevidite in uvidite, kaj se dogaja v globalnem smislu in kakšne imajo elite cilje. Ukrepati morda pa le še ni prepozno!!!
Ali naj SLOVENIJA OBSTANE TAKŠNA KAKOR JE IN JE BILA??? Ali naj postane kakor je danes Syria??? Izbira je vaša, spoštovani, dragi narod SLOVENSKI!!!

Avtor:

World News Slovenia

Fotografija osebe World News Slovenia.