Članek
Dr. Cowan, dr. Havas, dr. Backwinkel in dr. Davis: koronavirus COVID-19 in elektromagnetno sevanje 4G in 5G
Objavljeno Mar 17, 2020

Študija dr. Magda Havas: https://esmed.org/MRA/mra/article/view/2371?fbclid=IwAR3Posaf-c-KLRyuh8oENxXO1ZsvDXFubEPldvLHZOBm2G8QQHQpXRZ0dC8

COVID-19 Attributed Cases and Deaths are Statistically Higher in States and Counties with 5th Generation Millimeter Wave Wireless Telecommunications in the United States.

*

Študija: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC8580522/

Evidence for a connection between coronavirus disease-19 and exposure to radiofrequency radiation from wireless communications including 5G

Dokazi za povezavo med koronavirusno boleznijo-19 in izpostavljenostjo radiofrekvenčnim sevanjem iz rezžičnih komunikacij, vključno s 5G
Beverly Rubik1,2*, Robert R. Brown3

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8580522/pdf/jclintranslres-2021-7-5-666.pdf

Študija - Dokazi za povezavo med koronavirusno boleznijo-19 in izpostavljenostjo radiofrekvenčnemu sevanju iz brezžičnih komunikacij, vključno s 5G:
“Patobiologiji izpostavljenosti COVID-19 in WCR (wireless communications radiation) se močno prekrivata. Predstavljeni dokazi kažejo, da bi mehanizme, ki so vključeni v klinično napredovanje COVID-19, lahko po eksperimentalnih podatkih ustvarila tudi izpostavljenost WCR. Zato predlagamo povezavo med škodljivimi biološkimi učinki izpostavljenosti WCR iz brezžičnih naprav in COVID-19.
Natančneje, dokazi, predstavljeni tukaj, podpirajo predpostavko, da sta WCR in zlasti 5G, ki vključuje zgostitev 4G, morda poslabšala pandemijo COVID-19 z oslabitvijo imunosti gostitelja in povečanjem virulence SARS-CoV-2, tako da (1) povzroči morfološke spremembe v eritrocitih, vključno s tvorbo ehinocitov in rouleauxa, ki lahko prispevajo k hiperkoagulaciji; (2) poslabšanje mikrocirkulacije in znižanje ravni eritrocitov in hemoglobina, kar poslabša hipoksijo; (3) krepitev imunske disfunkcije, vključno z imunosupresijo, avtoimunostjo in hiperinflamacijo; (4) povečanje celičnega oksidativnega stresa in nastajanje prostih radikalov, ki poslabšajo poškodbe žil in organov; (5) povečanje znotrajceličnega Ca2+, ki je bistvenega pomena za virusni vstop, razmnoževanje in sproščanje, poleg spodbujanja pro-vnetnih poti; in (6) poslabšanje srčnih aritmij in srčnih motenj.”

*

Zdravnik dr. Thomas Cowan, M.D. postavlja hipotezo, da se morda zgodovina ponavlja in da je lahko epidemija koronavirusa COVID-19 povezana z elektromagnetnim sevanjem, kot je mikrovalovno sevanje omrežja 4G ali 5G. Videoposnetek je iz srečanja Health And Human Rights Summit v Tucsonu, Arizona dne 12. marca 2020.

Leta 2018, po največji pandemiji španske gripe, je Rudolf Steiner povedal, da so virusi izločki zastrupljenih celic. Virusi so deli DNK ali RNA z nekaj proteini, ki se pojavijo iz zastrupljenih celic. Imamo podobno teorijo o virusih, o exosomih, o tem je predaval direktor ameriškega Nacionalnega inštituta za zdravje, ki je predaval o kompleksnosti virusov.

https://www.intechopen.com/books/novel-implications-of-exosomes-in-diagnosis-and-treatment-of-cancer-and-infectious-diseases/exosomes-and-their-role-in-viral-infections

Ko sem bil mlad, je bilo veliko žab v bližnjem ribniku. Nekega dne so izginile. kaj mislite, da je bil vzrok? Ali so žabe imele genetsko bolezen? Ali so žabe dobile okužbo z virusi? Ali je nekdo v vodo dal DDT in jih zastrupil? Zgodilo se je to zadnje.

Bolezni so posledica zastrupitve. Kaj se je zgodilo leta 1918? Pri vsaki pandemiji v zadnjih 150 letih se je zgodil kvantni preskok v elektrifikaciji. Proti koncu leta 1917 so Zemljo obdali z valovanji radijskih postaj. Ko izpostavite katerikoli biološki sistem novi obliki elektromagnetnega polja, ga zastrupite in morda ubijete, drugi gredo v *suspended animation* življenje na nižjem nivoju energije, kar pomeni da živijo nekaj dlje, a so ves čas bolj bolni. 

Med drugo svetovno vojno oz. leta  1940 smo imeli drugo pandemijo gripe, ki je sovpadala z novo tehnologijo radarjev z mikrovalovnim sevanjem po vsej zemlji. Celoten planet je bil obdan z mikrovalovnimi polji radarjev, katerim je bilo človeštvo izpostavljeno prvič v zgodovini evolucije. 

Leta 1968 smo imeli Hong Kong gripo, ko je bilo prvič, da je Zemlja imela moten zaščitni pas v Van Allenovih pasovih, ki integrirajo kozmične žarke, solarne in planetarne žarke in jih distribuirajo živim bitjem na Zemlji. Takrat so namreč v orbito dali satelite, ki so oddajali radarske frekvence v van Allen pas. Šest mesecev pozneje smo imeli novo virusno pandemijo. 

elektromagnetni Van Allen pas okoli Zemlje

Zastrupljene celice izločajo toksine, ki so lahko v obliki virusov.

(op. prev.: Na FB v teh dneh krožijo dezinformacije, da je koronavirus COVID-19 posledica zastrupljenih celic zaradi omrežja 5G in da naše celice proizvajajo te koronaviruse. To, da naj bi zastrupljene celice  proizvajale viruse, je povedal Rudolf Steiner, ki ni  strokovna avtoriteta na področju virologije. To ne drži, v človeški krvi se resda lahko pojavijo bakterijam podobne celice, na primer zaradi motenj v pH, a to niso virusi ali bakterije ampak skupki beljakovin. Več o tem je v študiji : https://www.nature.com/articles/s41598-017-10479-8. Res pa je, da elektromagnetno sevanje oslabi imunski sitem in pospešuje množenje obstoječih patogenih mikroorganizmov v telesu, med tem ko škoduje koristnim mikrobom, ki se kot mikrobiom nahajajo v vseh telesnih tkivih, tudi v možganih. Virus gripe: https://www.esrf.eu/news/general-old/general-2009/flu

Ponavljamo to sporočilo od dr. Joel Moscowitza:

" Tisti, ki promovirajo teorije 5 G-koronavirusa na podlagi šibkih dokazov, spodkopavajo verodostojnost znanstvenikov in zdravnikov, ki so izrazili zaskrbljenost glede varnosti 5 G na podlagi močnih dokazov. Poleg tega lahko med to krizo javnega zdravja zaradi COVID-19 telekomunikacijska industrija izkoristi te ukrepe, da bi glavne novinarske medije prepričala, da objavijo industrijsko propagando, da je 5 G neškodljiv. Konec opombe)

  

O tem piše Arthur Furstenberg v knjigi Invisible Rainbow. V tej knjigi je kronika vseh korakov elektrifikacije Zemlje, katerim je po šestih mesecih sledila svetovna pandemija gripe. Kako se je lahko v preteklosti pandemija gripe pojavila v roku 14 dni po vsem svetu, ko so imeli na voljo prevozna sredstva  kot so konji ali čolni?

Odgovor je, da zdravstvo ne ve, kako se je to lahko zgodilo. Ko pa pomislite na elektromagnetna valovanja in na sevanja mobilnih telefonov, ki jih nosimo v žepu, vemo, da ti signali lahko pridejo v hipu iz enega na drug konec Zemlje. Imamo elektromagnetno polje, ki komunicira globalno v nekaj sekundah. Imamo dramatičen kvantni preskok v zadnjih šestih mesecih z elektrifikacijo Zemlje, ki se imenuje 5G, imamo naprave ki oddajajo mikrovalovno sevanje, kot je satelitski internet ali mobilni telefoni, ki jih uporabljamo ves čas. To ni kompatibilno z zdravjem. Žal mi je, da moram to reči, a to res ni kompatibilno z zdravjem. Te naprave uničujejo vodo, ki je glavni sestavni del telesa. Človek pa je električno bitje, kar dokazuje EKG ali EEG monitoring možganskih ali srčnih elektromagnetnih valovanj, ali test električne prevodnosti živčnega sistema. Kemikalije so le produkt teh električnih impulsov v našem telesu. 

Katero pa je bilo prvo mesto na svetu, ki je bilo pokrito z mikrovalovnim omrežjem 5G? Mesto Wuhan v provinci Hubei (op. prev: tu je bilo največ smrti zaradi koronavirusa COVID-19). 

Smo v eksistencialni krizi, take razsežnosti, s katero se človeštvo ni soočilo še nikdar prej. Lansiranje (op. prev.: 53.000 načrtovanih) satelitov v orbito je....in vse to je povezano z vprašanjem cepljenja. Imel sem pacienta, ki je bil zdrav, se je ukvarjal s športom in je bil električar, ki je postavljal Wi-Fi sisteme v hiše bogatih ljudi. Električaji imajo zelo visoko stopnjo smrtnosti. A on je bil prej zdrav. potem je zlomil roko in je dobil kovinski vsadek. Tri mesece pozneje ni več mogel vstati iz postelje, imel je nepravilnosti delovanja srca...in popolen kolaps sistema.

Občutljivost na elektromagnetna sevanja je odvisna od tega, koliko kovin imate v telesu ter od kvalitete vode v vaših celicah. Ko s cepivi injicirajo aluminij v telesa, postanemo sprejemniki za povečano absorbcijo elektromagnetnih polj in to je *perfect storm* kombinacija optimalnih dejavnikov za proces degeneracije človeške vrste, ki jo zdaj doživljamo.  

Konec mnenja dr. Thomas Cowan-a.

Tudi dr, Devra Davis, prejemnica skupinske Nobelove nagrade leta 2007, v e-mailu dne 18.3. 2020 sporoča podobno mnenje glede elektromagnetnega sevanja in epidemije na Kitajskem (krajšan povzetek):

1) Stopnje kajenja tobaka v Iranu in Hebei na Kitajskem sta med najslabšimi na svetu. Po poročanju The Lancet leta 2015, je en izmed desetih kadilcev na svetu Kitajec in Kitajci pokadijo tretjino vseh cigaret na svetu.- Profesorja Zhengming Chen in Richard Peto opozarjata, da če se vzorci kajenja ne bodo spremenili, bo na Kitajskem v naslednjem desetletju več kot 2 milijona smrti zaradi pljučnega raka.

2) Onesnaževanje zraka v Hebei: Vizualni zemljevid indeksa kakovosti zraka v realnem času kaže, da tudi ob znižani stopnji proizvodnje v Hebei, ki je središče industrije jekla, Hebei še vedno proizvaja moteče stopnje onesnaženosti zraka. Kitajski standardi za razglasitev ravni nezdravega ali nevarnega onesnaženja so veliko višji od standardov v drugih državah. Ne samo, da tovarniška proizvodnja na Kitajskem poteka pod pogoji, ki jih v večini držav nikoli ne bi sprejeli, zlasti v zimskem času, temveč zrak lahko redno vsebuje zelo drobne delce zaradi sežiganja slame in smeti, kurjenja premoga, stranskih produktov z nepopolnim zgorevanjem in dizelskih motorjev, ki bi bili nezakoniti v večini razvitih regij. Med koristmi karantene zaradi koronavirusa COVID-19 je zmanjšanje emisij toplogrednih plinov.

3. Brezžično sevanje je eno od mnogih vrst onesnaževanja okolja, ki lahko poškoduje imunski sistem. Uvajanje 5G povečuje našo dnevno izpostavljenost brezžičnim mikrovalovnim sevanjem iz novih 5G / 4G mrežnih anten. Brezžično mikrovalovno sevanje poveča možnosti, da celice izgubijo sposobnost popravljanja škode, ki se vsak dan pojavi kot posledica običajnih procesov oksidacije, kar je povečanje oksidativnega stresa. Raziskave so pokazale, da stalen oksidativni stres lahko vodi do kroničnega vnetja.

Znanstvenica Nesrin Seyhan in njeni kolegi z univerze Gazi so dokazali, da lahko brezžično sevanje poškoduje tkiva v pljučih, srcu in jetrih. Ljudje z že obstoječimi bolezenskimi stanji (kot so astma, diabetes, srčne bolezni in rak) so bolj izpostavljeni temu, da hudo zbolijo za katerim koli virusom, vključno s COVID-19. Številne raziskave kažejo, da bi 5G / 4G omrežje lahko prispevalo k številnim zdravstvenim težavam. Zato je bolj kot kdaj koli prej pomembno, da zaustavimo 5G in zmanjšamo dnevno izpostavljenost brezžičnim omrežjem.

 Dr. Dietrich Klinghardt (webinar 17.3. 2020) Stopnja umrljivosti zaradi koronavirusa COVID-19 je okoli 4-5 %, le na enem mestu v ZDA je veliko višja: v bolnišnici Evergreen v Kirklandu, kjer je bila smrtnost 60%. Od 10 ljudi z diagnozo jih je šest umrlo. To želim povedati brez jasnih povezav - obožujem življenje in želim ostati živ za nekaj časa. To je bolnišnica v Kirklandu. Kirkland je eno izmed le petih mest v ZDA ki ima že nekaj mesecev napeljano omrežje 5G, bolnišnica Evergreen pa je verjetno edina bolnišnica v državi, ki ima 5G. Saj ne, da ga že uporabljajo, ampak je nameščen in oddaja. Ali bi lahko obstajala povezava z visoko smrtnostjo? To je vprašanje, ki se nam postavlja. 

https://christineschaffner.s3.amazonaws.com/files/DrK_Corona_Transcript.pdf

http://www.sophiaeducate.com/klinghardt_virus_webinar/?inf_contact_key=9514bb29a8aa1f3caf2f0ce020c5d72b680f8914173f9191b1c0223e68310bb1

Kot v Wuhanu, ki je center 5G in center epidemije koronavirusa COVID-19 decembra 2019 na Kitajskem, je tudi v Italiji, ki je epicenter epidemije v Evropi. Lombardija- središče epidemije koronavirusa COVID 19 februarja 2020 v Italiji, je sočasno tudi središče omrežja 5G v Italiji:

https://www.corrierecomunicazioni.it/telco/5g/tim-parte-da-monza-lo-sviluppo-del-5g-in-lombardia/

Ali je to slučaj, ali je 5G omrežje vplivalo na slabše delovanje imunskega sistema in je bilo zato v teh krajih več obolelih? Kaj o tem meni dr. Magda Havas, zaslužna profesorica na Trent univerzi v Ontariu, Kanada?

Mnenje dr. Magde Havas o povezavi med sedanjo epidemijo koronavirusa COVID-19 in omrežjem 5G:

1. ŠKODLJIV UČINEK NA IMUNSKI SISTEM

Najboljši znanstveni dokazi kažejo, da izpostavljenost elektrosmogu (neionizirnemu sevanju mikrovalovnih frekvenc) poslabša delovanje imunskega sistema. To je dobro dokumentirano v znanstveni literaturi. Če je vaš imunski sistem ogrožen zaradi elektrosmoga ali nekaterih zdravil, ki jih jemljete, ali ker ste starejši ali zelo mladi, boste verjetno imeli močnejši in / ali dolgotrajnejši odziv na CoVId-19. Dr. Joel Moskowitz ima na svojem spletnem blogu članek "Raziskave o učinkih izpostavljenosti brezžičnemu sevanju na imunski sistem", ki vam ga priporočam, da ga preberete.

Tu je povzetek iz ene publikacije dr. Stanislava Szmigielskega iz leta 2013: Reakcija imunskega sistema na izpostavljenost radiofrekvenčnim mikrovalovom na nizki ravni intenzivnosti sevanja. 

POVZETEK:

Radiofrekvenčno (RF) in mikrovalovno (MW) sevanje se v sodobnem svetu uporablja že vrsto let. Hitro rastoča uporaba mobilnih telefonov v zadnjih letih povzroča večje zanimanje za možne učinke izpostavljenosti radiofrekvenčnim / mikrovalovnim sevanjem. Leta 2011 je skupina mednarodnih strokovnjakov iz Mednarodne agencije za raziskave raka v Lyonu (IARC), sklenila, da je treba sevanja RF / MW navesti kot možen kancerogen (skupine 2B) za ljudi. Nepopolno poznavanje tveganj, povezanih z RF / MW, je povzročilo iskanje bioloških kazalcev, ki so dovolj občutljivi za merjenje "šibkega biološkega vpliva" RF / MW. Eden glavnih kandidatov je imunski sistem, ki je sposoben na merljiv način reagirati na šibke dražljaje iz okolja.

V tem pregledu so obravnavani vplivi šibkih RF / MW polj, vključno s sevanjem mobilnega telefona, na različne imunske funkcije, in vitro [študije celične kulture] in in vivo [študije na živih živalih]. Večina razpoložljivih dokazov jasno kaže, da so možne različne spremembe v številu in / ali aktivnosti imuno-kompetentnih celic [celic, ki lahko razvijejo imunski odziv], vendar so rezultati nedosledni. Na primer, v posameznih poskusih z izpostavljenostjo podobnim intenzivnostim sevanja mikrovalov, je bilo ugotovljeno, da je število limfocitov [majhnih belih krvničk, zlasti v limfnem sistemu] lahko povečano ali zmanjšano. 

Obstajajo nekateri znaki, ki kažejo, da na splošno kratkotrajna izpostavljenost šibkemu mikrovalovnemu sevanju lahko začasno spodbudi nekatere humoralne * ali celične imunske funkcije, medtem ko dolgotrajno obsevanje zavira iste funkcije imunskega sistema.

Tu je odličen video o imunskem sistemu pod mikroskopom:

https://www.youtube.com/watch?v=RPIzIznmAO0

2. SPREMENLJIVOST SRČNEGA UTRIPA

Imamo dokaze, da imajo nekateri ljudje odziv avtonomnega živčnega sistema na mikrovalovno sevanje. Kadar so izpostavljeni mikrovalovni pečici, imajo nepravilen srčni utrip ali hiter srčni utrip. To je znano že desetletja in tistim, ki delajo z mikrovalovnim sevanjem, je bilo priporočeno, naj opravijo testiranje srca na morebitne nepravilnosti, da bi zagotovili svojo varnost. Če srce dobi nepravilen utrip, ima težave s prenašanjem zadostne količine krvi v vse dele telesa in ker je kri tisto, kar prinaša kisik do celic, lahko to privede do pomanjkanja kisika (anoksije) in oteženega dihanja.

Havas M, Marrongelle J, Pollner B, Kelley E, Rees CRG in Tully L. 2010 : Provokacijska študija z uporabo spremenljivosti srčnega utripa kaže, da mikrovalovno sevanje iz brezžičnega telefona 2,4 GHz vpliva na avtonomni živčni sistem. Netermični učinki in mehanizmi interakcije med elektromagnetnimi polji in živo snovjo; Mattioli 1885, 2010: 273-300, ISBN 9788862611664

3. KRVNA FORMACIJA ROULEAU

Imamo dokaze, da nekateri posamezniki razvijejo "rouleau formacijo" rdečih krvnih celic. To pomeni, da se njihove rdeče krvne celice se namesto da bi se odbijale, se začnejo lepiti, zaradi česar je kri bolj viskozna. To lahko ovira dostavo kisika celicam, zaradi česar je dihanje bolj naporno.

Video o tem je na youtube:  "Dr. Magda Havas 'Live Blood & Electrosmog'

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=8ZB7fb9Rqb0&feature=emb_logo

4. HIPOTEZA O 60 GHz in ABSORPCIJI KISIKA

Nekateri trdijo, da je bil izbruh koronavirusa CoVid-19 močnejši na območjih, ki so zgodaj postavila 5G omrežje z milimetrskimi valovi in da to sevanje nekako naredi virus bolj nalezljiv ali da se ljudje odzivajo na milimetrske valove kot na virusno okužbo. To je možnost, vendar trenutno ni dokazov, ki bi podpirali to trditev.  Imamo dokaze, da so nekateri povzročitelji okužb postali bolj virulentni po uvajanju drugih delov elektromagnetnega spektra in odlična knjiga o tem je "The Invisible rainbow" ​​Arthurja Firstenberga. To je ena najboljših knjig, ki podrobno opisuje zgodovino in biološke učinke elektromagnetnega onesnaževanja. 

Ena od trditev je, da se v provinci Wuhan in na križarki Princess uporabljajo frekvence 60 GHz in da kisik v ozračju absorbira frekvence 60 GHz.   Če nekdo vdihne kisik, ki ga stimulira ta frekvenca, bo vdihnil spremenjeno vibracijsko kakovost molekul kisika, ki se ne bo tako hitro vezal na hemoglobin, kar ima za posledico pomanjkanje kisika v telesu. Imamo dokaze, da ima kisik absorpcijski vrh pri 60 GHz, vendar po mojih trditvah ostali znanstveni podatki tega še vedno ne podpirajo. Jasno je, da je potrebnih več raziskav.

Več o tem je : https://publishwall.si/radha88880000/post/533751/kisik-absorbira-5g-frekvenco-60-ghz

* * *

Nemški biofizik dr. Peter Backwinkel je 20.3. 2020 povedal: Raziskave v zadnjih 20 letih so pokazale, da 4G Wi-Fi vpliva na možgansko valovanje. Lanskoletne raziskave na RWTH Univerzi v Aachen-u pa so pokazale, da ima 5G še večji učinek na možgansko valovanje. Elektromagnetno preobčutljivi ljudje imajo slabšo zaščito pred neionizirnim sevanjem.

Pokazalo pa se je, da 5G deluje škodljivo na vse ljudi in ne samo na tiste, ki so elektromagnetno preobčutljivi. 5G zruši vse človekove obrambne sisteme. 5G povzroči *cell danger response* stresni odziv celic (op. prev.: ki vodi v vnetje) in zavira delovanje imunskega sistema, ki se pravzaprav v celoti izključi, ker se celice trudijo ohraniti energijo za vitalne življenjske procese.

Tako inteligentni sistemi virusov okupirajo celice in mutirajo. Za krepitev imunskega sistema je potrebno, da se sprehajamo eno uro v zdravem okolju, kot je gozd, da se celice napolnijo z energijo. Tudi v severni Italiji, ki je središče epidemije koronavirusa COVID-19 imajo veliko 4G Wi-Fi in 5G anten.

Vlade držav nimajo razumevanja / znanja o škodljivosti elektromagnetnega sevanja. V Nemčiji je večja epidemija korona virusa COVID-19 na Bavarskem, kjer je večja koncentracija 5G anten.

V moji generaciji je 20% elektromagnetno preobčutljivih ljudi, v generaciji mojih otrok je takih 30-50 %, v generaciji 5 let starih otrok pa jih je preobčutljivih na eletromagnetna sevanja kar 80% ali skoraj vsak otrok. Vsaka naslednja generacija je bolj občutljiva na elekromagnetna sevanja. In tako je zdaj, ko imamo globalno mrežo 4G, uvaja pa se 5G. Ko bodo sedanji petletniki stari 18 let in bodo začeli delati, bo to prava katastrofa, imeli bodo v celoti porušen telesni sistem.

Človekovo telo ni le bio-kemično, je električno in to proučuje bio-fizika. 95% telesnih sistemov deluje na osnovi bio-fizikalnih elektromagnetnih procesov. 

Vir:  https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Go7k8Zd1CKY&feature=emb_logo (11.00 min)

Nobelov nagrajenec in francoski virolog prof. dr. Luc Montagnier: V  področju mesta Wuhan je 10.000 anten 5G in te so lahko prispevale k patogeni moči koronavirusa SARS CoV-2. 

Vir: https://www.youtube.com/watch?v=B-qRAIIG8U8&feature=emb_logo

* * *

Študija povezanosti med primeri koronavirusa in prisotnosti omrežij 5G

Avtor: Bartomeu Payeras Cifre, biolog z diplomo Univerze v Barceloni: Pridobljeni rezultati kažejo jasno in tesno povezavo med deležem koronavirusnih okužb in lokacijo 5G anten.Način za odgovor na vprašanje vzroka in posledic bi bil, da se vsaj kot preventivni ukrep odklopijo omrežja 5G in se potem vidijo rezultati razvoja primerov okužbe s koronavirusom. Tako bi preučevali stopnjo okužbe v držvi, ki je po začetku pandemije razglasila moratorij za 5G, in preučevali, če se statistika spremeni. Glede na predstavljene dokaze je treba podatke in zaključke te študije nujno upoštevati. Glede na trenutno težo pandemije so mediji in politični in zdravstveni organi odgovorni za nujne ukrepe. Neukrepanje ob ugotovitvah te študije bi se lahko zdelo vsaj malomarno in zelo verjetno kaznivo dejanje.

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/543788/studija-kaze-direktno-korelacijo-med-omrezjem-5g-in-pandemijo-covid-19

* * *

NA TEM NASLOVU LAHKO PODPIŠETE PETICIJO PROTI 5G (podpisnikov je do 31.3. 2020 že več kot 13.000):

https://www.peticija.online/proti_uvedbi_testiranja_5_g_omreja_v_sloveniji?fbclid=IwAR3vFz1Y_hPVF4W3EiOEEm_vLK4Ez7ZFN11W8vd7bdSe6pki7PiAyYFLXg4

5G ima škodljiv učinek: http://duluthreader.com/articles/2020/03/12/19851_chinas_massive_amount_of_immunotoxic_5g_networking

* * *

Dr. Magda Havas: 

Is there an association between covid-19 cases/deaths and 5G in the United States?

April 22, 2020 (updated May 7, 2020).  People are questioning whether there is a relationship between the rollout of 5G and the number and severity of covid-19 cases in various countries.  Claims have been made that the highest number of deaths attributed to covid-19 are in those places that deployed 5G during the past 2 years.  So I decided to look into the matter but found it difficult to get accurate and consistent data about 5G globally so I decided to narrow my range to the United States.

I eventually found which U.S. cities had 5G coverage as of April 21, 2020 and compared those locations to covid-19 statistics for April 22, 2020.

In the U.S. there were four major telecom providers (Sprint, T-Mobile, Verizon and AT&T) until Sprint and T-Mobile merged.  They use different frequencies and currently coverage is patchy at best.

5G consists of three frequency bands that can be labeled sub 1 GHz (i.e. below 1 GHz); sub 6 GHz and then much higher frequencies called mmwaves.  Some states have 5G mmWaves while others do not.  Angela Tsiang did an assessment of these states that is at the bottom of this webpage.

NOTE:  5G and 5 GHz are not the same.  5 GHz refers to a specific frequency (5 billion cycles per second) and 5G refers to a specific technology that relies on multiple frequencies.

Currently there are 58 cities in 32 states that have some form of 5G.  Some states have only 1 provider while others have as many as four (if we consider Sprint and T-Mobile separately, for the time being).  The number of cities with 5G within each state also varies with California having the most cities (nine) with 5G.

I compared the average number of cases, deaths, and tests for covid-19 per million population in states with and without 5G and this is what I found (Table 1).  Note:  The data are standardized for population, which enables us to compare states with smaller and larger populations.

The average (mean) number of covid-19 tests per 1 million people is similar for the have (with 5G) and have not (without 5G) states.  Covid-19 cases per million are 95% higher and covid-19 deaths per million are 126% higher in states with 5G.  Whether these results are due to some factor other than 5G and whether this association will persist as time goes on remains to be seen.

Here is another way of looking at the data.  Note the log scale.

These data are changing daily and ideally they should be reassessed once we are past the peak of cases and deaths and once corrections are made for actual covid-19 deaths as opposed to other causes like the flu and co-morbidity.

Angela Tsiang reassessed the state data and differentiated between states with and without mmWave 5G. Her results are below in a table and two graphs.

Table 2.  Covid-19 cases, deaths and tests standardized for population density (data courtesy of A. Tsiang).

Data are graphed below for cases and deaths attributed to covid-19 arranged by states that are with/without 5G mmWaves.

So how could exposure to 5G frequencies affect the number of cases and the number of deaths attributed to a virus?

The current radio frequency guidelines in the U.S. do not protect public health.  They are based on a heating effect for short-term exposure.  If you live within 400 m of a cell phone base station you have a greater risk of developing cancer and a greater risk of neurohormonal dysregulation and this is based on similar frequencies currently emitted by 5G antennas.  Numerous scientific studies document impaired immune function, which could make individuals more susceptible to viral and bacterial infections.  Covid-19 had a great impact on the elderly as they often have suboptimal immune function.  Sage and Kerst (March 27, 2020) provide a list of more than 20 studies documenting a “disrupted immune function from exposure to low-intensity non-ionizing radiation (radiofrequency radiation).”  This disruption occurs at levels well below the FCC guidelines.

The degree to which these frequencies affect the virus remains unknown.

Scientists have been signing petitions and appeals to place a moratorium on the deployment of 5G and to establish safer RFR guidelines that truly protect public health.  But no one is listening.  People in positions of power think they can ignore the science and the scientists and eventually we will just go away.  Unfortunately it doesn’t work like that.  You can’t break a natural law … you just end up paying the price for your actions.  In this case, what this means is increased chronic illness among young and old alike and a greater susceptibility to biological vectors from bacteria, to viruses, to moulds and parasites.  The body has a harder time healing when it is constantly bombarded by radio frequency radiation (RFR).

Also, with 5G, numerous “small cell” antennas will be placed on lamp poles and traffic lights and power lines near people’s homes and hence they are likely to be exposed to even more radiation.  This is one reason why scientists are so concerned.

The difference in government’s response to covid-19 and exposure to RFR is that covid-19 is like a cruise liner striking an iceberg and leaking water to the point that–if measures aren’t taken immediately (lockdown for example)–the liner will sink with the loss of lives.

Exposure to RFR is more like a small leak that goes unnoticed until it is too late.

https://magdahavas.com/5g-and-mm-waves/is-there-an-association-between-covid-19-cases-deaths-and-5g-in-the-united-states/

Updated: May 7, 2020

Vir: 

VIRI: 

dr. Joel Moskowitz: pregled študij o vplivu elektromagnetnega sevanja na imunski sistem od leta 2000 dalje: https://drive.google.com/file/d/1qKFa-XOVsytpZh8VwVTEXmPq7jkw3nqr/view

https://www.youtube.com/watch?v=zFN5LUaqxOA&feature=emb_logo

https://www.youtube.com/watch?v=fvqNc4m5oOI&utm_campaign=Daily+Newsletter%3A+Coronavirus+-+Cowdan+-+Fixed+%28Ji2mSU%29&utm_medium=email&utm_source=Daily+Newsletter&_ke=eyJrbF9lbWFpbCI6ICJyY3VjYWtAZ21haWwuY29tIiwgImtsX2NvbXBhbnlfaWQiOiAiSzJ2WEF5In0%3D

https://www.electricsense.com/5g-coronavirus/?fbclid=IwAR1LcpsPPkq9nafyjGxLduWn94iuB0ouJ5mD3VKRgjko1Shjm0vjHoTbFBM

https://www.usnews.com/news/best-countries/articles/2020-03-16/commentary-pollution-in-italy-china-and-iran-worsens-the-coronavirus-impact?utm_source=eht&utm_medium=email&utm_campaign=covidpollution

https://magdahavas.com/corona-virus-and-5g-is-there-a-connection/?fbclid=IwAR1LD9U7WRImADX9xM50jd5zF39lmJKBfOBdk8MmTQM0B7j_6JkPLQ1fKBI

pismo Arthurja Firstenberga https://www.cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2020/03/Is-the-Sky-Really-Falling.pdf

Arthur Firstenberg je znanstvenik in novinar, pobudnik peticije Stop 5G on Earth and in Space, katero je do 27.3. 2020 podpisalo 209.585 ljudi.  Napisal je knjigo The Invisible Rainbow. Po diplomi Phi Beta Kappa z univerze Cornell z diplomo iz matematike, je med letoma 1978 in 1982 obiskoval šolo medicine Irvine na Univerzi v Kaliforniji. Poškodbe zaradi prevelikega odmerka rentgenskih žarkov so mu prekinile zdravniško kariero. Zadnjih petindvajset let je bil raziskovalec, svetovalec in predavatelj o vplivih elektromagnetnega sevanja na zdravje in okolje ter zdravnik na področju večih zdravilnih veščin.

https://5g-emf.com/arthur-firstenberg-the-hidden-dangers-of-wireless-cell-phone-radiation/?fbclid=IwAR1pQcLBCi8f67rydZDteZc4vQe5Baij7jV3CKmHRMxOienhNrlxm1LQOig

-

dr. Dušan Dunđer, strokovnjak za nacionalno varnost  o COVID-19 in elektromagnetnem omrežju https://www.facebook.com/watch/?v=1859072380891837

-

5G na Kitajskem in imunotoksičnost 5G   http://duluthreader.com/articles/2020/03/12/19851_chinas_massive_amount_of_immunotoxic_5g_networking

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/543788/studija-kaze-direktno-korelacijo-med-omrezjem-5g-in-pandemijo-covid-19

https://www.youtube.com/watch?v=xyYs_y75jBM

https://dokumentarac.com/covid-19/video-prof-dr-sc-thomas-cowan-dr-med-objasnjava-utjecaj-5g-na-pojavu-c0vida-19-s-hrvatskim-prijevodom/

*

Študija: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC8580522/?fbclid=IwAR2maFME14E3FGKu-HXvUFCuUbf2T8R61XphMOPASayF8gMRwBTaVMf5Dsc

Evidence for a connection between coronavirus disease-19 and exposure to radiofrequency radiation from wireless communications including 5G

*

Grafen oksid, ki se nahaja v cepivih za covid-19, ima največjo prevodnost električnih signalov pri mikrovalovnem sevanju omrežja 5G na 26 GHz. Načrt je inakulirati svetovno prebivalstvo s grafenskimi cepivi, kajti grafen oksid je zdaj tudi v drugih cepivih (kar dokazujejo analize teh cepiv pod mikroskopom, ki jih je opravila dr. Zelada iz Španije), kot so cepiva za gripo, za tetanus, za otroško paralizo itd. S tem bi vzpostavili grafensko nevrološko omrežje, kot del IoB- Interneta teles in Interneta nano delcev. Za to tehnologijo transhumanizma obstaja več patentov ljudi, ki delajo za ameršiko agencijo DARPA.

To je Agencíja za naprédne obrambne analíze ZDA, ki je agencija ameriškega Ministrstva za obrambo,  zadolžena za razvoj novih vojaških tehnologij. Preko grafenskega omrežja, ki se samo-sestavlja znotraj človeškega telesa, lahko človeka povežejo z Internetom in pridobivajo o njem biološke parametre. Komunikacija pa je dvosmerna, ker lahko preko brezžične komunikacijske naprave, kot je prenosi telefon, WI-FI router ali 4G in 5G antene, na daljavo upravljajo z grafenskim omrežjem v človeku. 

Vendar pa so raziskave iz leta 2014 pokazale, da ima grafen oksid, ki je zdaj v večini cepiv, negativne učinke na človekovo biologijo. Povzroča oksidativni stres, vnetje, ki lahko vodi v smrt zaradi citokinske nevihte, poškoduje celico preko delovanja na kalcijeve kanalčke v membrani celic, kar vodi v smrt celic, vstopa pa celo v jedro celic in poškoduje genetski materijal. Zaradi električnega potenciala grafen oksid povzroča hudo aritmijo, vnetje srca ter srčno in možgansko kap. Simptomi zastrupitve z grafen oksidom so podobni okužbi s katerim koli virusom, ker povzroča enak akutni odziv imunskega sistema. Več si lahko pogledate v videoposnetku iz Španije z angleškim prevodom. 

https://reflexivityspace.org/wp-content/uploads/2022/07/la-quinta-columna-the-purpose-of-the-quot-vacc.mp4

*

COVID-19 Attributed Cases and Deaths are Statistically Higher in States and Counties with 5th Generation Millimeter Wave Wireless Telecommunications in the United States.

https://esmed.org/MRA/mra/article/view/2371

*

https://www.youtube.com/watch?v=u84j3OekMx4

Grafen oksid, ki se nahaja v cepivih za covid-19, ima največjo prevodnost električnih signalov pri mikrovalovnem sevanju omrežja 5G na 26 GHz. Načrt je inakulirati svetovno prebivalstvo z grafenskimi cepivi, kajti grafen oksid je zdaj tudi v drugih cepivih, kot so cepiva za gripo, za tetanus, za otroško paralizo itd. s tem bi vzpostavili grafensko nevrološko omrežje, kot del IoB- Interneta teles in Interneta nano delcev. Za to tehnologijo transhumanizma obstaja več patentov ljudi, ki delajo za ameršiko agencijo DARPA. To je Agencíja za naprédne obrambne analíze ZDA, ki je agencija ameriškega Ministrstva za obrambo, zadolžena za razvoj novih vojaških tehnologij. Preko grafenskega omrežja, ki se samo-sestavlja znotraj človeškega telesa, lahko človeka povežejo z Internetom in pridobivajo o njem biološke parametre. Komunikacija pa je dvosmerna, ker lahko preko brezžične komunikacijske naprave, kot je prenosi telefon, WI-FI router ali 4G in 5G antene, na daljavo upravljajo z grafenskim omrežjem v človeku. Vendar pa so raziskave iz leta 2014 pokazale, da ima grafen oksid, ki je zdaj v večini cepiv, negativne učinke na človekovo biologijo. Povzroča oksidativni stres, vnetje, ki lahko vodi v smrt zaradi citokinske nevihte, poškoduje celico preko delovanja na kalcijeve kanalčke v membrani celic, kar vodi v smrt celic, vstopa pa celo v jedro celic in poškoduje genetski materijal. Zaradi električnega potenciala grafen oksid povzroča hudo aritmijo, vnetje srca ter srčno in možgansko kap. Simptomi zastrupitve z grafen oksidom so podobni okužbi s katerim koli virusom, ker povzroča enak akutni odziv imunskega sistema. Več si lahko pogledate v videoposnetku iz Španije z angleškim prevodom. https://reflexivityspace.org/wp-content/uploads/2022/07/la-quinta-columna-the-purpose-of-the-quot-vacc.mp4