objavi na
pozareport.si

forum

Pravosodje

Petek, 27. december 2019 ob 06:54

Vojna za evropske sodnike (II.): zakaj na sodnem svetu zaslišujejo kandidate, če poznajo novinarje, in uničujejo dokumente?!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
Marko Ilešič Splošno sodišče Evropske unije sodni svet Erik Kerševan Emil Zakonjšek PortalPlus dejan steinbuch Borut Pahor Nina Savin Bosseire Klemen Podobnik Jure Vidmar Anže erbežnik Saša Sever komisija za preprečevanje korupcije

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Hugo Flander :

28.03.2020 11:05

30 Oct 2018, 14:45CET ------------ Re: MD Global Logistics doo, PREVARANT-MATJAŽ DOLENC Postovani, Niste jedini clanovi ovog "kluba". Ja sam se uclanio daleke 2013-te godine. Od tada sam bio clan jos nekih "klubova" ali sam sa stecenim iskustvom lakse i brze zavrsavao posao sa ovakvim "biznismenima". Matjaz je svoju "karijeru" zapoceo u firmi SPEDLOG, Trzaska cesta 53. Vlasnik te firme je bio Miran Rojko, tel.: +38631694905. Miran je rekao da je on tj. njegova firma propala i ostala svima duzna zbog Matjazevih necasnih radnji (prevara). Kome je tu vjerovati? Uglavnom, vidim da je i dalje nastavljao otvarati/zatvarati firme u Sloveniji i raditi isti "posao". Koje su mogucnosti? Vaninstitucionalna mogucnost jeste da:angazujete "saradnika" i da on naplati Vas dug sa kamatom, Da se na ovaj nacin radi, a ne prica puno po forumima, sigurno bi bilo mnogo manje prevaranata. Institucionalne mogucnosti: * naplata duga po CMR-u od posiljaoca (ovdje vec pomenuto ali me interesuje da li je to i u praksi u Sloveniji vec neko i uradio?) , * naplata po osnovu Zakona o privrednim drustvima-proboja pravne licnosti. Da sam ovdje jasan: broj prevara koje je uradio je veliki. To znaci da ima priliv na ziro-racun ali ne i odliv novca sa ziro-racuna. To znaci da je novac podignut u gotovini ili da je novac uplacen "fantomskoj" firmi....... Ovo je finansijska forenzika-dokazuje se gdje je otisao novac tj. da je vlasnik firme izvukao novac za sopstvene potrebe a pri tome ostetio druga pravna lica sa kojima je poslovao (proboj pravne licnosti). Moje potrazivanje je zastarjelo a Vase nije. Imate informacije, angazujte se i angazujte advokata i vratite svoj novac. Radi manjeg troska, spojite vise predmeta i angazujet zajednickog advokata. Sretno bilo.
borut rojc :

28.03.2020 09:05

Bedasti Italijani in Španci, dajejo milijarde eurov za svojo zabavo ; fuzbalerjem, recimo, namesto, da bi ta denar vlagali v zdravstvo. Zdaj, v glavo zjebani Ronaldo, ponuja svoje hotele za potrebe bolnišnic in karanten, ker jih ne potrebuje...V Sloveniji je miselna logika na nekoliko višjem nivoju in smo, predvidevam še pravi čas, odstranili cirkus murgelskega kratkonogega čarovnika, zato se zadeva glede novodobne kuge, zaenkrat zdi obvladljiva. Toliko, da ljudje v glavnem so sproščeni in relativno normalno živijo svoje življenje tudi, v navidez težkih razmerah... Če bi nas zdaj s tovornjaki odvažali na pokopališča, verjetno ne bi razpravljali o odpadli olimpijadi oziroma o Črnčecovih kriminalnih rabotah in Šarčevih patoloških lažeh. Vedno znova, pa vsaj mene, pritegne njuna neumna komunikacija. Kot, da bi se celo življenje učila od doma...Fokusirati se je potrebno na tisto, kar pride. Omenjenim klovnom, jebivetrom tipa Židana, Bratuškove in zombijev, pa nikoli, niti v sanjah, ne več dopustiti, da bi državi in ljudem tudi v bodoče škodovali. Oni, ne smem pozabiti niti Cerarja, Jankoviča in vseh, ki so režirali cirkuške predstave, so na pokopališča spravili več ljudi kot jih bo koronavirus. Prav je, da se, enkrat za vselej, odpravi obe elementarni nesreči, ki sta prizadeli slovenski narod. Ubije dve muhi na en mah... Nič ni tako slabo, da ne bi bilo za nekaj dobro. To velja tudi za koronavirus in Šarčevo vlado.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Vojna za evropske sodnike (II.): zakaj na sodnem svetu zaslišujejo kandidate, če poznajo novinarje, in uničujejo dokumente?!