objavi na
pozareport.si

forum

Pravosodje

Petek, 27. december 2019 ob 06:54

Vojna za evropske sodnike (II.): zakaj na sodnem svetu zaslišujejo kandidate, če poznajo novinarje, in uničujejo dokumente?!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
Marko Ilešič Splošno sodišče Evropske unije sodni svet Erik Kerševan Emil Zakonjšek PortalPlus dejan steinbuch Borut Pahor Nina Savin Bosseire Klemen Podobnik Jure Vidmar Anže erbežnik Saša Sever komisija za preprečevanje korupcije

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

jane svet :

5.06.2020 07:36

Vlada v senci je nova farsa na politični sceni potem ko je sedanja vlada je sprejela zelo nehvaležno vlogo, ker je Serpentinšek vrgel puško v koruzo z namenom doseganja novih volitev. Če JJ ne bi sestavil vlade, bi na teh volitvah z lahkoto močno zmagal, ker bi prejšnja vlada v odstopu Slovenijo pripeljala v korona katastrofo. Zaradi neaktivnosti bi bila kriza bistveno hujša, saj bi prepočasni ukrepi povzročili bistveno večjo okuženost predvsem tudi v DSO, pomanjkanje zaščitne opreme, pa bi povzročilo večjo okuženost med zdravstvenimi delavci, posledično pa zlom zdravstvenega sistema. A ne glede nato bi MSM Serpentiška hvalili kot čudežnega dečka naše politike, napadali pa bi pa opozicijo, če bi karkoli kritizirala. Serpentinšek bi torej moral biti hvaležen JJ, ki ga je rešil odgovornosti za katastrofo podobno italijanski. Sprevržena vloga MSM z RTV na čelu je v tem, da skušajo obrniti realno sliko in podtikajo katastrofo sedanji vladi, potem ko je ta s požrtvovalnim delom uspešno premagala kovid krizo. Zadnja manipulacija s številom mrtvih v DSO je nova fiktivna medijska afera za rušenje uspešne vlade. Pri tej aferi se raziskuje vse razen resničnega vzroka za 80% mrtvih v DSO, ki je edino v tem, da prejšnja vlada ni pravočasno predpisala karantene za povratnike iz Italije, kar je najbolj enostaven, a najbolj učinkovit ukrep. Če bi to storila, bi bila statistika povsem drugačna, a treba je pravi vzrok problema zakriti in ga podtakniti drugemu.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Vojna za evropske sodnike (II.): zakaj na sodnem svetu zaslišujejo kandidate, če poznajo novinarje, in uničujejo dokumente?!