objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Ponedeljek, 7. oktober 2019 ob 06:46

Dokazi: kako je oddaja Preverjeno izdala novinarski vir. Bivši novinar Branković pa je hotel vir s prevaro še javno razkriti!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
Jure Brankovič Oddaja Preverjeno pop tv Braž Mrevlje UKC Ljubljana Alenka Marovt Aleš Šabeder

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

anki polajnko :

30.10.2020 06:07

Pertinač, malo si zavozil. Spustil si se na nivo pouličnih čenč in pobiraš vse, kar tam čenčarijo. Resen analitik mora upoštevati dejstva, ta pa niso identiča s populističnimi čenčami, ki so sicer razširjena in celo postajajo resnica. V predolgem besedilu si navedel skoraj vse, kar čenčari ulica, pa v vsem skupaj nekih originalnih tvojih misli nisem zasledil. Obregnil se bom samo ob Kacina. Ne tako kot ti, temveč ob pisanje, ki si mu ga namenil. Menim, da je format obveščanja, ki ga izvaja Kacin odličen in primeren danemu času. Na organiziran način javnost dobi vse relevantne informacije. Na tiskovnih konferencah nastopajo praktično vsi akterji, ki se borijo proti korona virusu. Opazen pa je antagonizem med nastopajočimi in novinarji, ki jim je prvenstveno namenjena vsakodnevna konferenca. Novinarji so bolj ali manj nastrojeni proti Kacinu in večini poročevalcev. Z neumnimi vprašanji provocirajo in omalovažujejo govorce. Posebno ostri so, kadar je govorec kakšen bližji Janšev sodelavec. To je zelo opazno. Ni mi jasno, zakaj tega sam ne opaziš. To je bistveno večja slabost konferenc, kot po tvoje štorasti Kacin. Kaj pa bi mora Kacin početi, da bi te zadovoljil. Konferenca je predstavitev dejstve in ne variete, ali šou, kakršnega uganjate na Faktorju. Faktor je sicer odlična oddaja, je pa poseben format in jo je kot takšno potrebno jemati. Kacinove konference pa niso Faktor, še manj pristranki dnevnik RTV SLO, ali celo navijaška Tarča. Vprašam te, kaj nisi zvedel, pa bi moral in ti Kacin s svojo ekipo ni uspel sporočiti? Če imaščas in janca mi sporoči!

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Dokazi: kako je oddaja Preverjeno izdala novinarski vir. Bivši novinar Branković pa je hotel vir s prevaro še javno razkriti!