objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sobota, 28. september 2019 ob 06:41

Primer Vodušek: novinar, dolžan več milijonov evrov. Nikoli vrnjeni denar si je sposojal celo od komentatorjev na Faktorju.
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Vladimir Vodušek topnews Faktor na TV3 Dušan Korošec Unior Zreče pop tv Nataša Vodušek

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

Sobota, 14. december 2019 ob 10:07


Ob propadu slovenskih gradbenih podjetij, še vedno gradijo Slovenci. Kako je to mogoče? Kriminalcem kot je Petrič, se priredi javni razpis ; ta je najcenejši ali se pritožuje, dokler ne dobi posla. Z aneksi se potem cena postopno dviguje, doseže dvakratnik ponujene, tiste, ki bi morali graditi, se vzame za podizvajalce.Izbrani izvajalci del nimajo ničesar, nikakršnih referenc, da bi posel sploh lahko dobili. Tu se potem v igro vključijo skorumpirane državne institucije, ki plastično rečeno, z izborom kriminalcev iz Škrabčeve domačije, kradejo same sebi, v bistvu pa vsi udeleženi v prevari, dobijo vsaj nekaj drobtinic od celotnega posla. Tudi in predvsem zato imamo klovna na oblasti in v tem pogledu se ne bo nič spremenilo. Zadovoljno si mane roke tudi mafija v zdravstvu, pa tista, prehrambena. Tudi sam klovn je vedno rad pristavi še svoj mošnjiček ; nikjer obdavčeni cekini neznanega porekla, so mu bili vedno ljubi...Petriču in tistemu bedastemu Škrabcu se bo še vedno smejalo do ušes, vendar to njihovo zajebancijo mora vedno nekdo plačati. Vzamem v zakup, da gredo ti razbojniki preko trupel do cilja, a za jajca bi obesil te iz Darsa in razne kakor inšpektorje, ki jim, na osnovi ne vem česa, odobrijo posle. Mafijskega zakonika in ustave, očitno...Ljubljanski Šerif je v temelje Stoožic dal zazidati trupla prevaranih podizvajalcev. Zato sam nikoli ne bom stopil v tisto neugledno cirkuško areno. Ko bo kateri od teh razbojnikov končal na tirih, v predoru ali na avtocesti, se bom pa s posvetilom peljal mimo.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Primer Vodušek: novinar, dolžan več milijonov evrov. Nikoli vrnjeni denar si je sposojal celo od komentatorjev na Faktorju.