objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 29. avgust 2019 ob 06:55

Razkritje: kako je Brane Kralj, sekretar LMŠ, v imenu države zahteval imenovanje Igorja Šoltesa za direktorja Uradnega lista!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Brane Kralj Lista Marjana Šarca marjan šarec Irena Prijović Igor Šoltes Uradni list komisija za preprečevanje korupcije slovenski državni holding Janez Saje borut jamnik Združenje nadzornikov Slovenije Aleksander Jereb desus Dejan Prešiček Peter Vilfan

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

Sobota, 14. december 2019 ob 10:07


Ob propadu slovenskih gradbenih podjetij, še vedno gradijo Slovenci. Kako je to mogoče? Kriminalcem kot je Petrič, se priredi javni razpis ; ta je najcenejši ali se pritožuje, dokler ne dobi posla. Z aneksi se potem cena postopno dviguje, doseže dvakratnik ponujene ; tiste, ki bi morali graditi, se vzame za podizvajalce.Izbrani izvajalci del nimajo ničesar, nikakršnih referenc, da bi posel sploh lahko dobili. Tu se potem v igro vključijo skorumpirane državne institucije, ki plastično rečeno, z izborom kriminalcev iz Škrabčeve domačije, kradejo same sebi, v bistvu pa vsi udeleženi v prevari, dobijo vsaj nekaj drobtinic od celotnega posla. Tudi in predvsem zato imamo klovna na oblasti in v tem pogledu se ne bo nič spremenilo. Zadovoljno si mane roke tudi mafija v zdravstvu, pa tista, prehrambena. Tudi klovn s povešeno ustnico, vedno rad pristavi svoj mošnjiček ; nikjer obdavčeni cekini neznanega porekla, so mu bili vedno ljubi...Petriču in tistemu bedastemu Škrabcu, se bo še vedno smejalo do ušes, vendar njihovo zajebancijo mora vedno nekdo plačati. Vzamem v zakup, da gredo ti razbojniki preko trupel do cilja, a za jajca bi obesil te iz Darsa in razne kakor inšpektorje, ki jim, na osnovi ne vem česa, odobrijo posle in v tem ne vidijo ničesar spornega...Ljubljanski šerif je v temelje Stožic dal zazidati trupla prevaranih podizvajalcev. Zato sam nikoli ne bom stopil v neugledno cirkuško areno. Ko bo tudi kateri od razbojnikov končal na tirih, v predoru ali na avtocesti, se bom s posvetilom peljal mimo.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Razkritje: kako je Brane Kralj, sekretar LMŠ, v imenu države zahteval imenovanje Igorja Šoltesa za direktorja Uradnega lista!