objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Ponedeljek, 14. maj 2018 ob 07:01

Ko Petra Kerčmar noče in noče izustiti: za kolaps otroške kirurgije sta najbolj kriva dva, pokvarjena Cerar in ministrica Milojka!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
Petra Kerčmar miro cerar Milojka Kolar Celarc Alenka Bratušek Tomaž Gantar Rosvita Pesek Dejan Ladika Dejan Židan karl erjavec Socialni demokrati desus rtv slo mladina Zavod za zdravstveno zavarovanje Program otroške srčne kirurgije UKC Ljubljana

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

goran kustura :

17.01.2021 12:31

Pravilno ste ugotovili, da so slovenske "leve" stranke leve samo po retoriki, po dejanjih gre pa za apologete režimskih elit - gospodarskih, medijskih, kulturniških, nevladniških itd., gre za borce za status quo in ohranitev nezasluženih ali pa vsaj nesorazmernih privilegijev. Socialistična "nova klasa" se je replicirala v de facto fevdalce s pravico do preužitka iz naslova lastništva države. Centri moči, ki stojijo za "levimi" strankami so uspeli skonstruirati sistem s popolnim prividom demokratičnosti in zakonitosti, z načrtno impotentnim pravosodjem in brezzobimi regulatorji, da se lahko odvija zakonito plenjenje v državnem in paradržavnem sektorju in do nedavno tudi v bankah. Prva poteza vlade velike levičarke Alenke Bratušek je bila, da je s skoraj milijardo eurov raje brez potrebe bail-outala nasedle zasebne lastnike Factor in Probanke, hišnih bank žilnih oporničarjev, kot da bi dvignila pokojnine. Ves čas gre samo za moč in denar, ideologija je le priročno orodje, 75 let indoktrinacije je iz nas naredilo vernike v kargo kult javnega in državnega, smo predmet nenehnega pranja možganov, ki ga izvaja ideološki aparat režima; mediji, akademska sfera, kulturniki in nevladniki. Na koncu imamo 200.000 zaposlenih v javnem in paradržavnem sektorju in svetovni unikum, da ne samo, da imajo zaposleni v javnem sektorju popolno varnost zaposlitve in s tem odstranjen največji stresor modernega človeka, strah pred izgubo zaposlitve, dohodki so pol večji kot v realnem sektorju. V javnem sektorju ne gre toliko za plačo, ker na to so vsi občutljivi in veljajo pravila, denar se nosi domov z dodatki, to smo videli v akademski sferi, to zdaj vidimo pri policiji, plača je samo osnova, z regresi, kilometrinami, stimulacijami, nagradami in celo paleto različnih dodatkov se zlahka domov nese še 50% plače. Teh 200.000 ljudi + njihovi družinski člani ne želijo sprememb, dejansko ne želijo niti osnovne pravičnosti v družbi, ker njim gre dobro, desna vlada je grožnja. Brez sprememb ni sprememb in žal so te strukture premočne, po vojni so pol inteligence pobili in pol izgnali, kar je ostalo, 75 let manipulirajo in indoktrinirajo, po potrebi medijsko linčajo ali celo zaprejo opozicijo, potem nam ponujajo pa poštene volitve?

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Ko Petra Kerčmar noče in noče izustiti: za kolaps otroške kirurgije sta najbolj kriva dva, pokvarjena Cerar in ministrica Milojka!