objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Sreda, 17. julij 2019 ob 06:55

Mi pravijo iz koalicije: nič ne vemo, očitno le Črncec in Šarec vesta ime. Slednji pa naj bi se odločal za Lenarčiča.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
marjan šarec Janez Lenarčič Marjeta Jager Evropska komisija damir crnčec Tanja Fajon miro cerar Lista Marjana Šarca Marta Kos Tjaša Slokar Kos Alenka Bratušek Igor Bavčar Janez Drnovšek Tone Rop Socialni demokrati pop tv violeta bulc Janez Potočnik Ursula von der Leyen Janja Zorman Macura

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Istok Potočnik

2019-12-09 22:18:10


Dol mi visi za trenutnega pv in rdeče. Gre pa mi za vzpostavitev učinkovite demokratične družbe, države. Učinkovita država se ne daje v zobe tistim, ki ji ne želijo dobro. SHrvati imamo stvar meja urejen z odločitvijo sodišča. Desetletja lahko traja neko vmesno stanje. Pa naj traja. Pametna država čaka svoj trenutek in zaveže žakel. Naši državotvorniki pa sami spodkopavajo lastne temelje. Super. In ko tu ne rata zamajati vlade, kar je edini namen, se lotijo neke bizarne zaposlitve in nekega domnevnega prešuštva. In lotijo se ga prešuštniki, he,he. Za sedaj ni še nihče ponudil niti enega dokaza, da je pv prešuštvoval. Kolikor vidim, ga tudi ne bo. In če ga tudi bi. Povsem zasebna stvar. Slovenci so prešuštniki. In zdaj naj bi oni obsojali to kar sami počnejo? Ma jok, to jim bo še všeč. Kako reagira ali bo reagirala žena je čisto njena stvar. Če je pv posredoval pri zaposlitvi je to narobe. Ampak tisti ki sumijo v tej smeri, naj lepo poiščejo dokaze in potem z njimi na plan. Do tedaj pa velja da je nedolžen. In ko so že na delu, sumljivih zaposlitev sds kadrov je kolikor hočeš. Potem imamo še snaho stare nove evro poslanke. Dela kolikor hočeš. Postopki so določeni, naj jih izpeljejo. Troli in trolčki pa tako besno obsojate nedemokratične postopke prejšnega režima, da se kar penite. Ampak svoje politične tekmece pa bi linčali na način, ki ga obsojate. Eto, to je narobe in zato bo težka. Na koncu vam skoraj nikoli nič ne rata. Takrat pa rečete, jah ne moreš nič, Kučan je nekam poklical, he,he. Kilavo vse skupaj. Jeretič vam je danes lepo povedal. Po daljšem času sem gledal. Politični fosili ste, ki ste zaspali na partizanih in domobrancih. Kot da to koga zanima.
arbajter arbajter

2019-12-09 20:00:48


Istok, ne bluzi. Tudi ko je predsednik republike komedijantu svetoval, da glede na vsa (po tvoje natepavanja v temo) skliče odbor za nacionalno varnost v razširjeni obliki, je bila reakcija našega komedijanta kakšna? Predsedniku pokaže fakiča. V bistvu ga pokaže vsem, drugače kot on razmišljajočim in pa seveda absolutno vsem, ki bi ga pri njemu tako sanjanemu zasedanju položaja lahko ogrozili. Tebi Istok je težko, če ne celo nemogoče dojeti dejstvo, da gre komedijantu Šaronji zgolj za prestiž, ki ga položaj, ki ga trenutno zaseda in bonitete, ki jih le ta potegne za seboj, to pa so bemfa, službeni voznik, rokovanje z kaj vem, Papežem, retardiranim Trumpom pa še katerimi osebnostmi, za katere je komedijant do sedaj bral le v občilih ali pa morda v lokalnem časopisu "Kamniški občan". Da bi jih videl v živo, si do sedaj niti pomisliti ni upal. In sedaj so se mu odprla vrata v nebesa, katera hoče imeti sedaj na vsak način odprta. In ko se mu tudi to "poklopi"se naenkrat pojavita dva "Kekca" v obliki Požara in Tonina, ki ga hočeta po vsej sili z=bati. In v takem primeru, jasno, se je še najbolje narediti nekoliko prifuknjenega (v bistvu se mu niti ni potrebno pretvarjati, da to je), in se potuhniti. Češ, saj bo minilo, mediji pa so tako moji, narod pa je tako "kratke pameti" in bo čez teden pozabil. Istok, vidiš, to je tudi tvoja logika, ter seveda logika rdečega razmišljanja, pri katerem v bistvu sploh ni pomembno, od kod se vzame za preživetje rdeče miselnosti, glavno, da za rdečo miselnost JE. Kdo in koliko je za to moral garati, ter od kje denar, se izmečki na oblasti (pa ti tudi) nikoli, ampak res nikoli niste bili sposobni vprašati se. In res skrajni čas, da se uvede plačljiv portal, podobno kot ga ima že dolgo npr. Dnevnik, Delo... Potem boste drekači tvojega tipa bodisi odpadli kot knof od gat oziroma boste za svoje nebulozno nakladanje morali plačati. Ampak, kolikor jaz poznam vaše razmišljanje, tega denarja nikoli ne boste izpljunili, ker bo moral iti iz vaših žepov. Tega pa rdečkarji nikoli niste bili in nikoli ne boste sposobni. Tako da, sedaj še imaš priliko mlatiti prazno slamo. Uživaj, dokler ti je dano. Pa Hugecu tudi. Bedniki.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Mi pravijo iz koalicije: nič ne vemo, očitno le Črncec in Šarec vesta ime. Slednji pa naj bi se odločal za Lenarčiča.