objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Sreda, 10. april 2019 ob 07:41

Arbitraža, prisluhi: od nevarne histerije do prave farse in nazaj. Včeraj gledal Pop TV, to smo zdaj kot Severna Koreja?!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
marjan šarec pop tv svet za nacionalno varnost

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Hugo Flander

2019-12-07 10:54:41


Model @Tine #11, če ti misliš, da si duhovit s tem, da sam sebi lajkaš, potem se motiš. LOL Seveda si se prijavil za mano, saj sem komentiral na Požaru pod psevdonimom @runkl, že leta nazaj. Fprašaj @Boštjana. On fčasih kaki moj stari koment tut na novo tu gor zalima, ker se mu ziher dopadejo. A Pivecova, da bi bla moja gospodarica? Zakaj že?? Prvič sn za njo slišo šele. ko je gratala ministra f toti komedijantovi vladi. In ja, jas sn ji tu na portali ta prvi derekt stisno korpos delikti. Ne baba čula, baba rekla, anpak sn pretipko dol is začasnega poročila, kerega pret mescom dni doben drugi ni čito. Ti pa si takrat kuj tak iz lufta prleto na ovi portal in pol met fsemi članki komentero in šinfo edino pot članki Pivecove. Evo ti primer pred 4 dni, da boš bol "osveščen", kaj se mene tiče. #Pa ja, @Arbajter #30. Ti kuj palamudi. Meni za ovo Sandro glih dol visi, ne pa da bi jo brano. Da Požar napada ta režim, je logično, saj so se mu fsedli na denarnico. Ful malo pa napada rabote Kučana, Pahora pa Janše... Je pa zaminivo, da so čitali mojo včerašno ponavlajne tu - na Nora portali, keri je f službi resnice. Jas sn fčera spet objavo to: #da je v poročilu o opravljenem delu po pogodbi št.96-2017-AP z dne 25.12.2017 bil priložen povzetek predloga "Večkulturnost in čezmejno sodelovanje - SRIP trajnostni turizem". Tekst z isto vsebino je na spletni strani RRA Zeleni kras, kjer je predstavljen povzetek projekta PRIMIS - Večkulturno popotovanje med Slovenijo in Italijo skozi prizmo manjšin. Pri tekstu gre za dobesedni prepis več odstavkov. Vsebina projekta ni povezana s SRIPT.Aktivnost priprave prijav na razpise (v tem primeru Interreg) ni upravičen strošek SRIPT.# Na Nora pa so pret osmimi urami zapisali to: #Najbolj sporno pri prvi pogodbi pa je, da je del Pivčevega dela enostavno povedano plagiat. “Priložen je povzetek predloga “Večkulturnost in čezmejno sodelovanje - SRIP trajnostni turizem”. Tekst z isto vsebino je na spletni strani RRA Zeleni kras, kjer je predstavljen povzetek projekta PRIMIS - Večkulturno popotovanje med Slovenijo in Italijo skozi prizmo manjšin. Pri tekstu gre za dobesedni prepis več odstavkov.”# Plagijat! Mamicu jim spalim. Narekovaji f PDF orginalnem tekstu so drugačni. Taki!!! >> <<. Ker pa sn jas to tipko ročno dol is PDF pret enim mescom, so pr meni narekovaji taki: " "#

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Arbitraža, prisluhi: od nevarne histerije do prave farse in nazaj. Včeraj gledal Pop TV, to smo zdaj kot Severna Koreja?!