objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Četrtek, 28. september 2017 ob 07:00

Kdo je tipična sodnica globoke države, ki je rešila Jankovića?! In zakaj si Janković spet lahko poje - ide mi, u životu ide mi.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
zoran janković Branka Žgajnar državno tožilstvo Višje sodišče v Ljubljani vrhovno sodišče Alijana Ravnik Dean Ravnik Inštitut za anatomijo medicinske fakultete miro cerar Milan Kučan Izet Rastoder miroslav mišković Hotel Intercontinetal Stožice Kongresni trg v Ljubljani Dani Bavec Bavarski dvor Electa Inženiring nevzet porić Islamska skupnost v Ljubljani Lista Zorana Jankovića VV Faktor na TV3 rado pezdir bernard brščič Gregor Virant Državljanska lista rajko kenda pediatrična klinika UKC Ljubljana Igor Bavčar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Klemen Močnik

2019-12-12 18:50:42


Zanimivo
borut rojc

2019-12-12 09:03:16


Država poka po šivih, a Šarec strumno maršira po Bosni in prižiga svečke, tepka, ki pokriva kmetijski resor, se s psi valja doma na kavču ter sprašuje ogledalce ali je še ministrica v deželi tej...Oba bežita in se nista sposobna soočiti z dejanskimi problemi in realnostjo. Kot so ju nastavili, pričakujeta, da bodo tudi konflikt glede predsednikove priležnice in ministričine kraje, rešili drugi...Šarec ima v pogledu strategije vodenja in prihodnosti države, jebivetrski odnos, boli ga kurac, neumno se izvija v stilu, da so drugi krivi za vse, da on z manjšinsko vlado ne more veliko narediti. Afera s priležnico ga je vseeno nekoliko zamajala v temeljih, ker to težavo nosi s sabo domov, kjer odpira stare , še nezaceljene rane. Zato precej neumno blebetanje ob vprašanjih novinarke, ki se kot nekoč Bobovnik, ni prijazno najavila in vprašanj servirala vnaprej...Res bizarno je izzvenela orkestrirana podpora ministrici Pivčevi. Morda med temi tudi kakšen rejec drobnice in vinogradnik, katerim je prevarantka, po prijateljski liniji, dodelila subvencije. Nasplošno izzveni lepo, da jo skrbi za svoje zdravje. Žal se je ob zamolčanju nevarne hrane v trgovskih centrih, izkazalo, da kot prekmurska gibanica, namazane kmetijske ministrice, nič kaj ne skrbi za zdravje drugih ljudi. To pa bi v resorju, katerega pokriva in opisu njenih del, morala biti prioriteta...Režimski mediji bodo huronsko navijali in slavili, če pade Trump. Mi pač živimo na gnilem in bolnem Balkanu, v kriminalni državi, kjer veljajo neki drugačni, precej nižji standardi.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kdo je tipična sodnica globoke države, ki je rešila Jankovića?! In zakaj si Janković spet lahko poje - ide mi, u životu ide mi.