objavi na
pozareport.si

Sreda, 27. april 2022 ob 06:00

Kako-tako bi izgledal parlament, če bi minulo nedeljo vsi glasovali iskreno!
Skoraj polovica udeležencev volitev naj bi volila taktično, prevladalo pa naj bi taktično glasovanje v smeri Gibanja Svoboda in SDS. Povedano drugače: skoraj polovica volivcev naj bi tokrat volila za stranko, ki ni njihova iskrena, prva izbira ...
Forum

Odpri galerijo

Prehodi med strankami v zadnjih treh dnevih glede na končni izid. (vir: Valicon, 26.4.2022)

Objavljamo zanimivo povolilno raziskavo agencije Valicon, ki naj bi dokazovala, kako je skoraj polovica udeležencev nedeljskih prelomnih parlamentarnih volitev dejansko volila taktično. Prevladalo naj bi namreč t. i. taktično glasovanje v smeri k vodilnima strankama, Golobovemu Gibanju Svoboda in Janševi SDS, in tako naj bi, povedano drugače, tokrat skoraj polovica slovenskih volivcev volila za politično stranko, ki ni njihova iskrena, prva izbira ... (Bojan Požar)

Več pa si lahko preberete tukaj.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Gibanje Svoboda sds Agencija Valicon

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

slavko pezdir :

26.6.2022 11:24

Najbrž ni naključje, da skuša Putinova ideološka, politična ter potrošniško-pragmatična in neetična "peta kolona" v državah EU in zavezništva Nato z vsemi sredstvi javne medijske ter podtalne spletne (družabno-medijske) agitacije in propagande omejiti in celo zaustaviti nujno in edino dolgoročno učinkovito mednarodno vojaško pomoč enostransko napadenemu prebivalstvu Ukrajine. Sistematično medijsko pospeševani globalni strah pred inflacijo, višjimi cenami hrane in energentov ter celo pred pomanjkanjem vseh strateških življenjskih dobrin jeseni in pozimi je le še dodaten element agit-propovskega pro-ruskega in pro-putinovskega političnega pritiska na množične razvajene uživače in nebrzdane potrošnike združene Evrope, ki bi za svojo lastno nedotakljivo blaginjo in udobje bili postopoma vse bolj pripravljeni neetično žrtvovati samostojnost, blaginjo, svobodo in življenja daljnih ukrajinskih domoljubov, ne da bi se zavedali, da bo po brutalni ruski vojaški podreditvi in morebitni pripojitvi vsestransko uničenega dela Ukrajine sledila Putinova naslednja ekspanzionistična in imperialistična osvajalska avantura v Moldaviji, Gruziji, kateri od baltskih držav ... Ruski napadalci se v samooklicanem avtonomnem Lugansku in Donecku približujejo minimalističnim ciljem Putinove zločinske agresije nad Ukrajino, zato skuša Putinova propaganda s svojimi prepoznavnimi političnimi in medijskimi lakaji "pete kolone" po članicah EU kolikor je le mogoče hitro upočasniti ter morda celo zaustaviti dotok sodobne vojaške opreme v Ukrajino, da bi z delno uspešno vojaško zasedbo porušenih in prebivalsko izpraznjenih dežel vzhodne in južne Ukrajine ter polotoka Krima lahko Putinova Ruska federacija končno začela s pozicije trenutne in začasne vojaške premoči in nadvlade tako težko pričakovana mednarodna mirovna pogajanja, s katerimi bi morda lahko dosegli vsaj začasno premirje in dosegli vsaj delno zmanjšanje in sprostitev vseh mednarodnih posledic embargov in sankcij. A zavedati se je treba, da bi bilo tako doseženo premirje le začasno in le na račun in v breme vsakršnih človeških žrtev ter vseh drugih pogubnih posledic za državljane Ukrajine, a tudi za državljane skupnosti EU in obrambnega zavezništva Nato, ki bi dopustili zločinskemu samodržcu in mednarodnemu agresorju s tem le odrešilni vojaški "time out" po trenutni taktični nuji in preživetveni potrebi presenetljivo osamljenega in politično izoliranega imperialističnega ruskega samodržca v stiski.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kako-tako bi izgledal parlament, če bi minulo nedeljo vsi glasovali iskreno!