objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Ponedeljek, 18. junij 2018 ob 06:42

SOPROGE, NEČAKI, BRATJE, LJUBICE ... VSEM NA OČEH POVEČUJEJO POSLOVANJE Z JAVNO UPRAVO IN DRŽAVNI PODJETJI
Forum !
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
Twitter globoka država

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Jaka Klopčič :

19.11.2019 09:17

Toksične CHf kredite so v Sloveniji prve tržile avstrijske banke, in jih tudi daleč največ prodale. Daleč največ Arharjva Unicredit banka, In to po tem, ko je avstrijski regulator od njih zahteval dosledno upoštevanje predpisov, ki so veljali v Avstriji, zaradi česar je bila prodaja tega strupa praktično onemogočena. V Sloveniji so te banke harale po dolgem in počez in v kreditno suženjstvo spravile 20.000 slovenskih družin. Lepo bo opazovati zbegane obraze še bolj zbeganih sodržavljanov, ko bo sodišče EU dosodilo v prid ogoljufanih kreditojemalcev. Kar se pa tiče, pametnjakovičev, ki se zadaj jokajo - ali po domače ŠPEKULANTOV pa menim, da je bil to dobro premišljen spin in pritisk bank na usmerjanje javnega mnenja. Prvi je ogojufane kreditojemalce tako poimenoval France Arhar, ki je bil takrat predsednik Združenja bank Slovenije, pred tem Unicredit banke in še prej guverner Banke Slovenije. Preko Unicredit banke je prav on pripeljal švicarske kredite v Slovenijo. Ob čemer je zanimivo, da je že leta 2006 v letno poročilo zapisal, da se stranke ne zavedajo tveganj, ki jih prinašajo krediti z valutno klavzulo, in da bi morale banke nekaj storiti na področju zavarovanja pred valutnim tveganjem. Seveda niso nič naredili, nato pa so s prstom kazali na ogoljufane kreitojemalce, da so špekulirali. Ampak s krediti se ne špekulira, ob čemer je danes popolnoma jasno, da če bi ljudje vedeli, kakšno tveganje prevzemajo z najetjem kreditov v frankih, teh ne bi nikoli vzeli. Bnkirji se točno v tem trenutkut trudijo, da bi odškodnie, ki zagotovo sledijo zvalili na pleča bodočih proračunov RS. Od pametnjakovičev in brezjajčnih forumskih nakladačev ala Borut Đojc, pa je odvosno ali jim bo to uspelo.
borut rojc :

13.06.2019 08:03

Mar zdaj že levičarji omenjajo Boga? Takšni ga še posebej kličejo in tulijo, ko padejo in pokleknejo, ti, nad katerimi je za časa življenja le modro nebo...Pri nas sodnike in tožilce ( beri Furlana, Šketo, Zgajnarjevo, Čeferina) nastavlja globoka država, v Evropi pač sugeriranj ali priporočil iz Murgel ne upoštevajo. Pavlihe odpadejo... V Evropi spoštovanemu, dr. Petriču, vemo, so pri nas grozili in ga z nekimi napadi hoteli ponižati. Tisti, ki po naročilu mečejo tudi granitne kocke, organizirajo vstaje, vsakršna razbojništva, če boter tako zaukaže....Evropa je bolečina levičarjev . Zakaj torej rinejo tja? Nasprotno je za državljane, ki so ponižani in zahrbtno žrtvovani v montiranih sodnih procesih v mafijski deželi na napačni strani Alp, to izhod v sili. Grozljivo se mi zdi, ko gledam tožilko Blanko, kako uživa v svoji moči, privilegiranosti, ko počne, kar se ji zahoče. Nima namena oditi na zahod, tega ima doma. Tam bo nekoč, upam,za takšne tudi sončni zahod.. Pavliha se mi od vseh naštetih zdi še najbolj pravšnji, deluje umirjeno, inteligentno, a je vseeno pogrnil. Oprali so mu možgane, a šteje pogum. Evropa pač ni Rusija, Republika Srbska ali Severna Makedonija. Mi, pavlihe, bomo tožili Hrvaško, mi, ki so nam vzor kriminalci tipa Putin, Dodik in totalni idioti, karšen je Vučič. Politiki zahodnih držav nas zaobidejo v širokem loku odkar je slovenska politika cirkus oziroma murgelski otroški vrtec... Ukradejo vse, od volitev do paštete, a Hrvate bi sodno preganjali. Vmes pa vsi skupaj malo počofotali v njihovem morju. Hvala Bogu, da jih imamo. Normalne sosede.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport.forum
SOPROGE, NEČAKI, BRATJE, LJUBICE ... VSEM NA OČEH POVEČUJEJO POSLOVANJE Z JAVNO UPRAVO IN DRŽAVNI PODJETJI