objavi na
pozareport.si

forum

2009 Pozareport

Nedelja, 22. marec 2009 ob 07:38

Že tretja huda tragedija slavne družine Cavazza: umrl je Damijan!
Preminil je dan po praznovanju 36. rojstnega dne v družinski hiši na Notranjskem
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Včeraj ponoči je tragično preminil scenograf Damijan Cavazza, brat dvojček igralca Sebastjana in sin igralca Borisa Cavazze. Z bratom naj bi praznovala 36. rojstni dan, Damijan pa naj bi se zadušil med spanjem. Tragični dogodek se je po naših informacijah zgodil v njihovi družinski hiši ob Cerkniškem jezeru.
To je že tretja družinska tragedija v slavni družini Cavazza. Najstarejši Borisov sin Kristjan se je pred leti smrtno ponesrečil med snemanjem videospota za skupino Miladoyka Youneed, njegova mama in nekdanja žena Borisa Cavazze, Mojca Cavazza, pa je umrla za rakom. Damijan Cavazza (rodil se je 19. marca 1973 v Kranju) je delal kot scenograf in kostumograf v številnih slovenskih gledališčih in filmih, bil pa je tudi avtor glasbe. Kot kustumograf je Damijan Cavazza nazadnje sodeloval z ljubljansko Dramo pri predstavi Bostonska naveza, ki jo režira njegov oče Boris. Predstava po besedilu Davida Mameta bo premiero doživela 27. marca.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Damijan Cavazza Sebastjana Borisa Cavazze kristjan Mojca Cavazza Davida Mameta

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Že tretja huda tragedija slavne družine Cavazza: umrl je Damijan!