objavi na
pozareport.si

Četrtek, 29. Oktober 2020 ob 06:00

Verniki Marka Potrča: Janša je psihopat, Ihan strokovni prostitut, Ambrožičeva in Bergant pa medijski podgani
Požareport

Odpri galerijo

Vir: Boštjan Pihler

Da so za občasnega televizijca in influencerja oziroma vplivneža Marka Potrča ter njegove znane aktivnosti med aktualno epidemijo soodgovorni (krivi) predvsem večinski mediji, verjetno ni več nobenega resnega dvoma. Ko se je v tej vlogi - tako imenovanega zanikovalca epidemije covida-19 - na primer prvič pojavil na facebooku, so ga mediji začeli nemudoma na veliko promovirati ...

Vir: Svet24, 20. avgust Vir: tabloid Svet24, 20. avgust

... in mu tako dramatično povečevali doseg, sicer bi Potrč (in njemu podobni) ostal omejen zgolj na facebook ali druga družabna omrežja.

Toda Marko Potrč in njegovo verniki postajajo celo vedno bolj fanatično agresivni, saj ljudi bombardirajo tudi po elektronski pošti. Na spletni portal Požareport tako že dlje časa, včasih tudi po večkrat na dan, prihajajo elektronska sporočila nekega gospoda Boštjana Pihlerja, ki očitno sodi med večje Potrčeve vernike. Njihov zadnji dosežek je zlepljenka, na kateri predsednika vlade Janeza Janšo žaljivo prikazujejo kot psihopata, znanega mikrobiologa Alojza Ihana kot strokovnega prostituta, urednico informativnega programa TV Slovenija Manico Janežič Ambrožič in voditelja oddaje Odmevi Igorja E. Berganta kot medijski podgani, njihovega Marka Potrča pa kot "zdrav razum s podporo stroke", ob tem pa se sprašujejo, "na kateri strani si ti" ...?!

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Marko Potrč

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Verniki Marka Potrča: Janša je psihopat, Ihan strokovni prostitut, Ambrožičeva in Bergant pa medijski podgani