objavi na
pozareport.si

Ponedeljek, 11. maj 2020 ob 06:40

Sedem SD-jevcev, od Fajonove do Štromajerja, čaka kazenski pregon po uradni dolžnosti. Če že ovadba Pahorja, Hojsa in Tonina.
Požareport

Odpri galerijo

Jernej Štromajer, Dejan Prešiček, Tanja Fajon, Marko Koprivc, Martina Vuk, Klemen Žibert in Anja Kopač. (vir: Twitter)

"Tale slika je zagotovo zgodovinska. Vidni predstavniki Socialnih demokratov (dva bivša ministra, ena evropska poslanka, en bivši državni sekretar, en poslanec in glavni tajnik stranke v Ljubljani; op. u.) kršijo predpise in s svojimi dejanji sporočajo, da je #COVID19 v bistvu #FakeNews in #TeorijaZarote. Sposobna ta Janševa vlada, da je uspela sprožiti svetovno zaroto, za prevzem oblasti v mali Sloveniji".

Tako je ob zgornji fotografiji, nastali med sobotnim pohodom po zgodovinskih poteh okupirane Ljubljane oziroma PST, Poti spominov in tovarištva, na twitterju cinično zapisal državljan po psevdonimom "Liberalec", Luka Juri, nekdanji poslanec in bivši vidni član SD, pa je bil manj ciničen in bolj direkten:

"Pa kaj se greste? Poslanec, EU poslanka, nekdanja ministrica in državna sekretarja. F...ing neodgovorno in nespoštljivo do tistih, ki ukrepe spoštujejo. Pa še javno objavljanje, ma kaj vam je ..."

In če je celjski odvetnik Boštjan Verstovšek kazensko ovadil predsednika države Boruta Pahorja ter ministra za notranje zadeve in obrambo Aleša Hojsa in Mateja Tonina, ker naj bi se preblizu drug drugemu uradno sprehajali ob Kolpi in zato kršili zdravstvene predpise med epidemijo (vir), potem je kazenski pregon zgoraj naštetih tako rekoč - neizogiben.

In to po uradni dolžnosti! Saj ti SD-jevci so bili še dvakrat bližje drug drugemu kot takrat Pahor, Hojs in Tonin ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tanja Fajon

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

ivan maček :

26.11.2022 23:21

Ne biti nasilen.
slavko pezdir :

26.11.2022 15:04

Še pomnite, gospodje in gospe, tovariši in tovarišice, ko so bili vsi mediji polni prepričljivih in senzacionalističnih pričevanj o kvazi-kulturni in kvazi-družabni moralni greznici sredi Ljubljane, ki se je zavajajoče imenovala Fotopub. Se spomnite neposrednih in posrednih osebnih pričevanj o nezakoniti narkomaniji, o sprevrženem sadističnem nasilju nad dekleti in ženskami, o zlorabi drog za lažje izvajanje posilstev in drugih sado-mazohističnih praks, kar vse je potekalo pod politično in družbeno masko "alternativne kulture", "brezmejne umetniške in državljanske svobode" in "subverzivne umetnosti" ter pod političnim in finančnim patronatom pristojnega ministrstva za kulturo, vlade RS ter organov MOL. Včeraj so bili vsi mediji polni abstraktnih prispevkov in rutinsko brezkrvnih priložnostnih komentarjev, posvečenih svetovnemu dnevu nasilja nad ženskami. Spregovorila je celo naša aktualna policijska ministrica za notranje zadeve. A ničesar konkretnega in otipljivega ni zmogla pristojna ministrica izreči pred javnostjo na aktualno žgočo temo. Ničesar o rezultatih domnevno dolgotrajnih strokovnih preiskav v zvezi z domnevnimi nezakonitostmi v eni od "alternativnih" urbanih umetniških ustanov v glavnem mestu. Ničesar o dejanjih njej podrejenih kriminalistov in drugih policijskih ekspertov na področju preiskovanja in razkrivanja narkomanije, vsakršnega nasilja, še posebej nad ženskami in še posebej spolnega, vsakršnih zlorab v političnem, kulturnem, tihotapskem in kriminalnem podzemlju Ljubljane. Nič o sodelovanju pristojnega državnega tožilstva in nič o vse manj verjetno korektno in pošteno pripravljenih ter veljavno vloženih obtožnicah zoper domnevne osumljence za medijsko razkrita nezakonita ter moralno in civilizacijsko zavržena dejanja. Še enkrat se je pokazalo, da znajo vladajoči le puhlo in prazno, a nadvse glasno, populistično frazariti in "saditi rožice", v resnici pa skrbijo le za to, da bi čim več odkritih nezakonitosti, nepoštenosti in neetičnosti iz nedotakljivih krogov ljubljanske politične, kulturne in estradne "elite" varno "pometli pod preproge" ter ob pomoči medijskih dreserjev čim prej senzacij željni publiki ponudili nove afere, nove senzacije, nove inkvizicije in nove akrobacije uspavalnega medijskega ništrca.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sedem SD-jevcev, od Fajonove do Štromajerja, čaka kazenski pregon po uradni dolžnosti. Če že ovadba Pahorja, Hojsa in Tonina.