Moški brki in brade so se vrnili v velikem slogu. Če so še pred nekaj leti na sceno prišli tako imenovani metroseksualci, ki so odstranjevali vse odvečne dlake na svojem telesu in redno obiskovali kozmetične salone, potem lahko v zadnjem času opazimo vse več moških, ki niso brezhibno negovani, temveč znova bolj možati in robati. Tudi zanje se je hitro prijel nov naziv 'lumberseksualci' oz. 'mestni drvarji'.

Pri Playboyu smo zato poiskali nekaj znanih Slovencev, ki se ponašajo z brki in bradami, vas pa prosimo, da nam pomagate izbrati tistega, ki mu tak edinstven videz najbolj sede.

Mesec brkov

Predvsem mesec november, pardon, mesec movember, pa je čas, ko si tudi številni drugi moški puščajo rasti brke, muštace in podobne kosmate reči pod nosom. S prvim v mesecu se namreč začenja globalno gibanje Movember, ki v središče postavlja brke. Opozarja na vse premalo izpostavljene bolezni, ki prizadenejo moške, med katerimi je tudi rak na prostati, zbirajo se dobrodelna sredstva in moškim ponuja izziv – zdržati en mesec brez britja.

Še posebno za tiste moške, ki niso vajeni nositi brkov, a razmišljajo o movebrskem izzivu, je nadvse pomembna tudi izbira pravega brivnika. Čeprav se zdi na prvi pogled puščanje brk in brade enostavno opravilo, s katerim se moški izognejo dolgočasnim jutranjim ritualom, temu pravzaprav ni čisto tako. Za uporniški, eleganten, kul ali hipsterski videz, ki bo požel naval navdušenja pri nežnejšem spolu, boste morali nekaj trenutkov na dan preživeti pred ogledalom.

Braun CruzerZato bomo med vsemi, ki boste oddali svoj glas,izžrebali tri, ki prejmete nov Braunov brivnik. Podelili bomo:
1 x Braun Cruzer 5 Face
1 x Braun Cruzer 5 Beard
1 x Braun Cruzer 5 Body.

Glasovanje poteka od 4. do 18. novembra 2015.

Izberite svojega favorita!

Aljoša Bagola

Bine Volčič

David Urankar

Filip Flisar

Matevž Šalehar Hamo

Jani Jugovič

Jurij Zrnec

Klemen Janežič

Beri dalje...

Kateri Slovenec se ponaša z naj brki in brado? Glasujte! - Zabava - Playboy.si

Moški brki in brade so se vrnili v velikem slogu. Če so še pred nekaj leti na sceno prišli tako imenovani metroseksualci, ki so odstranjevali vse odvečne dlake na svojem telesu in redno obiskovali kozmetične salone, potem lahko v zadnjem ...