Čudovita narava. Čudovito vreme. Čudovito morje. In čudovito dekle. Manca Mlakar, na robustnem skalovju hrvaškega Pelješča.

Ko se je v začetku poletja Playboyeva ekipa odpravila proti Pelješcu, hrvaškemu naravnemu biseru, da tamkaj razgali slovensko lepotico Manco Mlakar, preden ta čarobni in intimni del Dalmacije z mostom povežejo za povečan dotok turistov, se nismo niti zavedali, da bomo manj kot mesec dni kasneje, ob ogledu čudovitih fotografij, obenem brali, kako prav ta Pelješac požirajo ognjeni zublji. Neizprosni požari, ki so več dni besneli tudi po Korčuli, so požrli zajeten del naravnega bogastva.

Manco ste lahko občudovali v prejšnji številki revije Playboy. Tule je vroče zakulisje.

Foto: Aleš Bravničar / www.bravnicar.com
Asistent fotografa: Andraž Blaznik
Ličenje: Nana Wolke
Stiliranje: Inja Savski

Zapestnice Claire's, Uhani H&M in Accessorize, trak za lase Primark. Za nastanitev in gostoljubje se zahvaljujemo Kristini Odak-Bjelić in Apartmanom Luna na Pelješcu (apartmani-luna.com). Profesionalno studijsko bliskavico Hensel Expert D 1000 in svetlobni modifikator Softdish 80 je priskrbelo podjetje Hensel (www.hensel.eu). Produkcija Spotlight 2015. Posneto na Hrvaškem.

Beri dalje...

Stopite v zakulisje slikanja lepotice Mance Mlakar - Zakulisje - Playboy.si

Čudovita narava. Čudovito vreme. Čudovito morje. In čudovito dekle. Manca Mlakar, na robustnem skalovju hrvaškega Pelješča.